Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dodo55 #77527 Nekem meg van, de én is eddig inkább a beta-val toltam főként, nem sok időm volt tegnap, sem még ma.
Szép egyébként valóban, bár illene azért egy RX480-on 1920*1080 ultrán is 60-75 fps-t hoznia... Főleg amikor a világ leggazdagabb országaiban mérve is legalább egy havi fizetés mostanában bármilyen értelmes VGA.
Erre azért figyelhettek volna jobban, egy ős Diablo-s barátom (annak idején ő mutatta még nekem az 1-et) is ezért nem veszi meg egyelőre, amíg a pár éves gamer laptopját le nem cseréli (és amíg ez van, addig túlárazottan pedig elvből nem fogja, ahogyan sokan mások sem valószínűleg a játék által célzott, mára már némileg érettebb generáció tagjaiból, hiába lenne miből).
Hozzáteszem hatalmas különbség nincs a különböző grafikai szintek között és med-high körül már szépen is fut, de azért na, bosszantó a dolog.
(A Diablo III Beta nekem annak idején még egy 8-10 éves P4-en is egész mozgóképszerűen futott pl.
. Aztán azért ahhoz képes túl látványos fejlődés nem volt a látványban)
És az új kényelmi funkciók valóban jók, de mégsem rúgják fel a régi szabályokat. Tényleg 99% ugyanaz a játék, legalábbis eddig úgy tűnik :)
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2021.09.24. 20:01:46