78989
  • coolpet
    És maga a játék milyen?
    Minden politikai sallangtól mentesen? :)
  • lwb
    Szétoffoljátok itt mindenféle Diablo dolgokkal ezt a kulturkampf topicot.
  • Dodo55
    Sajnos amikor feltételezhetően politikai haszonszerzésből feltüzelt vélt vagy valós sérelmek és azokkal kapcsolatos mozgalmak annyira átesnek a ló túlsó oldalára, hogy pár év alatt a hétköznapok megszokott világának torzzá tételét vélik felfedezni tömegek, akkor elkerülhetetlen, hogy a jelenség által vélten vagy valósan érintett dolgok témájában ez a beszéd tárgyává váljon. Sajnálom egyébként bármilyen elnyomás áldozatát és valóban sok dühítő eset kerül nyilvánosságra, de az egyensúlyra kell törekedni, nem pedig túltolni és ártatlanok tömegének a torkán lenyomni, hogy akkor innentől hirtelen egy kifordított világban kell élniük, mert a társadalmi kissebbségek, mert a klímaváltozás, mert ez, mert az, mert amaz... És az a szomorú, hogy az ilyesmi mindig fordítva sül el, lásd pl. a 20-25 éves agyonüthetetlen autók árát használtan, amióta téma a belsőégésű motorok agresszív kivezetése (ez már nagyon offtopic, de amúgy a nyakam rá, hogy valójában kevésbé is szennyeztek a régiek ha az emberi szervezetre káros összetevőket nézzük, ismert is néhány hitelesebb, bár csak 1-1 típusra kiterjedő mérés, ami elég megdöbbentő eredményeket hozott).

Meg akkor ha már minket támadnak a jogállamiság sérelmével, akkor egyébként nyugatabbra hol van az ártatlanság vélelme, a jó hírnévhez való jog, stb... ??? Mert ezek valahogy az említett mozgalmak által sugallt kollektív bűnösség elvével kissé paradoxonnak tűnnek...
  • PiszkosFred
    "Egyébként milyen a játék teljesítménye a bétához képest? A béta kapcsán sok panasz volt erre (pc és konzol tekintetében is)."

Tegnap 2 órán át játszottam (a karbantartás előtt és utána 1-1 órácskát) és szerintem a performance jobb volt, mint a bétában. Arra figyelni kell egyébként, hogy a játék hajlamos az options menüben végzett változtatások során kidobni az asztalra, de a játékban nem volt gond - miután végre engedett kreálni és/vagy csatlakozni másokhoz.
  • Sir Cryalot
    Trump csak annyiból lényeg itt, hogy az ellene használt bevett takikával kényszerítik ki hogy meglegyenek a menő PROFI( :DDD ) gamedev állások amit fel lehet tölteni "marginalizált" jelentkezőkkel. Engem nem zavar ez, csak azért írogattam be mert érdemes átlátni hogy milyen machináció megy/mehet itt a háttérben amit természetesnek veszünk hogy persze áll a bál mert így meg úgy ( fele sem igaz).
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.09.24. 12:38:06
  • Plata
    Mi a manó,azt hittem ez a Diablo topic.
    De itt csak több oldalnyi hülyeséget lehet olvasni.
  • Árnyvadász
    Szerintem nem lesz releváns amit írok, de leírom, ha már gép előtt vagyok. A béta alatt a kreált karaktereddel lehettél online lobby-ba, de játszhattál egyedül is. Azért ott voltak lagok bőven, a legidegesítőbb az ütés érzékelésének hiánya volt. Falra másztam már tőle komolyan. A játék pedig a külső területeken hajlamos volt belassulni.

A tegnap kijött játékkal offline karaktert indítottam, mert külön van az online-tól. Kijött a játékhoz az új nvidia driver feltettem, gépet is cseréltem, de semmi gondom nem volt. Azokból a hibákból amit fent leírtam nem tapasztaltam semmit. Ment ahogy kell. Online részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de más fórumokon szidták mint a bokrot. :D

Nyilván az is rendben lesz, csak lerohanták a szervereket. Egyébként a CoD-ba is nehezebben tudtam belépni. Azért ez elmond mindent, szegény battle.net kapta az ívet. :)
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.09.24. 12:15:21
  • Sir Cryalot
    igen , a hippikorszak kellős közepén a 70-es években
    "Cosby testified that he had given Constand Benadryl, and that he had separately provided Quaaludes to women he wanted to have sex with"

nézd meg a videót hogy mi erről a sztori.
  • Montana92
    Baccátok meg, az ember "read only" módban idejön a játékkal kapcsolatos infókért, és erre ez megy itt alább... :D

Minek foglalkoztok a sráccal? Gondolom, a csaj és a barátai (ha vannak) már megunták, hogy a lentiekhez hasonlókkal traktálja őket, így muszáj máshol kiadnia magából..

Egyébként milyen a játék teljesítménye a bétához képest? A béta kapcsán sok panasz volt erre (pc és konzol tekintetében is).
  • Árnyvadász
    OFF:

Remélem a Modern Warfare és Warzone van annyira jó, hogy ezt az új Vanguard eladásai megérezzék. Most először érzem azt, hogy nincs szükség új CoD részre idén. Arról nem is beszélve hamarosan érkezik az új BF. Ki fog ezzel az új CoD-al játszani?

Inkább ahogy eddig is, gyártsanak tartalmakat a MW és Warzone-hoz, aztán ha már lementek róla az emberek, felőlem jöhet új CoD.
  • lwb
    Egyébként k mindegy is, hogy Cosby ártatlan vagy sem, mert nem ezért került elő a neve itt, hanem mert egy idióta Blizzardos menedzser akkora humorherold volt, hogy a céges úton a szállodai szobáját Cosby-szobának hívta. Nyilván utalva arra, hogy mit fog majd ott csinálni. Seggfejnek lenni nem bűn, nem is vádolja ezt az embert senki bűncselekménnyel (tudtommal), csak éppen egy percre bele kéne képzelnünk magukat, hogy milyen fasza lehetett ott egy nőnek dolgozni. A sok állófarkú nyáladzó idióta között.
  • Daermon
    Te azért ilyen laposföld hívő is vagy, ugye? :D
  • lwb
    Cosby ügyet gyártották? WTF?

"Cosby testified that he had given Constand Benadryl, and that he had separately provided Quaaludes to women he wanted to have sex with"

Ja, én is Benadrylt meg nyugtatót szoktam adni a nőknek, akiket felhívok magamhoz... És ezt ő ismerte be. Cosbyt nem azért engedték ki, mert kiderült az igazság, hanem mert a fenti bizonyítékot nem törvényes eszközzel, hanem trükkel csalta ki tőle az ügyész. Azzal, hogy azt nem fogják büntetőügyben felhasználni. Felhasználták. Emiatt, egy eljárási szabálysértés miatt úszta meg Cosby a börtönt. Az ügyész elcseszte.Megjegyzem, ez is amerikai sajátosság, nálunk ilyen nincs, simán elítélték volna, mindegy hogy szerzi az ügyész be a bizonyítékot.
  • Sir Cryalot
    A Cosby-s ügyet is gyártották, ezt éppen gyártják, Trump ügyeket meg futószalagon gyártottak és mindig volt képernyőn "accuser", meg terítéken "accusation" .
  • lwb
    Van egy koncepciója, hogy itt nagy nemzetközi baloldali összeesküvés van a Trumpék miatt, pedig dehogy. Csak felnőttként kéne viselkedni a munkahelyen egyeseknek. A vezetőknek meg az is a feladata, hogy rendet tartsanak. Ha ilyet látnak, odab.sszanak az asztalra és ne nézzenek félre.
  • lwb
    Megint: Bobby Koticknak ehhez semmi köze. Az ő széke nincs veszélyben, a Blizzard vezetője mondott le. Ő is támogatta a republikánus pártot vagy mi? El akarod itt vinni egy irányba, de ha Kotick fejét akarnák, akkor nem a Bracket támadnák, hanem Kotickot.

Egyébként Kotick kurvára megérdemelné, hogy eltakarodjon, de nem ezért. A világ egyik legtúlfizetettebb CEO-ja, miközben az activisionnél leépítenek ő milliós jutalmakat tesz zsebre. A játékiparban meg a legrosszabb, legkapzsibb megoldásokat terjesztette el. Az activision valaha egy kreatív, újító kiadó volt, mára a neve egyet jelent az unalmas éves szarokkal, a multis lehúzással, a mikrotranzakciókkal és társaikkal.

De Kotick széke nincs veszélyben. Amíg a birkák veszik évente a Codokat meg a többi szart, addig ő termeli a pénzt és a board elégedett is lesz vele.
  • PiszkosFred
    Egyre szurrealisabb ez a topik.

Sir Cryalot: te tipikusan az a fajta "ember" vagy, aki az ongyilkos Blizzard alkalmazott temetesen siman odamegy a lany szulojehez es elkeri a halott lanya battle.net-es login-passt, mert "az mar ugysem hasznalja". Aztan ha eppen pofan akarnak verni emiatt, akkor sem erted miert, "biztos politika ez is."
  • Sir Cryalot
    The records show the Activision Blizzard CEO donating to several Republican party outlets and candidates. The sharing of this information saw the reporter come under fire from many who believe gaming and politics should stay separate.
  • lwb
    ??? A faszi tényleg úgy hívta a szobáját. Őt kell megkérdezni, hogy vajon miért. Nem nézek podcastokat, bocsi.
  • Sir Cryalot

"Trumpnak ehhez semmi köze."

" a srácok vagy hogy az egyik menedzser a szállodai szobáját ízlésesen Cosby-szobának hívta. Bill Cosby után. Googlezd ki."

ugyanaz a taktika :

https://youtu.be/lJvijmbWOvk?t=189
  • lwb
    1. A DFEH nem morálrendőrség, hanem kb a munkaügyi hivatal. És igen, ők mennek ki, ha érkezik bejelentés munkaügyi visszaélésről. Ami érkezett. A nőktől, akiket érintett. Azért mentek ki. Ez a dolgok rendje Amerikában.

2. Bobby Koticknak ehhez annyi köze van, hogy a csúcs tetején ő van, de a Blizzard belső problémái az amúgy autonóm Blizzardot érintik, ahol le is mondott a CEO, aki nem Bobby Kotick (J Allen Brack).

3. Trumpnak ehhez semmi köze.
  • Sir Cryalot
    Ott van hogy kiment a moralrendorseg ropke 2 evre es elmult ket evben ott voltak. Feljelentes meg azota lett.

" a two-year DFEH investigation of the company’s workplace practices"

Hiheto hogy kozben ezek noket matattak (lol).

Az a helyzet hogy Bobby Kotick Trumphoz kotheto es ott szivatjak ahol tudjak kaliforniai donteshozok.
  • lwb
    Nincs twitterem, nem érdekel a twitter. Ha téged ennyire idegesít, akkor tedd azt, amit én: ne használd.
    Ez a botrány egyébként nem twitteren indult, hanem a bíróságon. A közösségi média és a sajtó már csak a konkrét vádakat kapta fel.
  • Sir Cryalot
    "Akkor" kell, ja errol ennyit. En azert jobban megneznem kikkel fujok egy kovet, mert a twitteres az egy konkret szekta, lol.
  • lwb
    "activisionnél is UTÓLAG van"

:DDD Miért, előre legyen feljelentés, mielőtt megtörtént volna a bűncselekmény? :DDD Oké, fejezzük be. Ez kezd vicces lenni.
  • PiszkosFred
    Nagyon regen volt mar, de ha jol emlekszem, akkor singleben a terkep elrendezese megmarad (ha torlod a savegame melletti map filet a jatek konyvtarabol, akkor azzal ezt is tudtad resetelni), de minden uj jatek inditasnal/"belepesnel" a mobok respawnolnak igy farmolhato minden boss, barmikor.
  • McFrost
    Arra gondoltam, hogy offline kipucolok egy részt és az úgy is marad a következő belépésnél és tartalmilag/formailag nem változik meg, még online meg igen, online mindig ki kell füstölni ha végig megyek ugyanott és esetleg a térkép is megváltozik? Vagy sokat ittam?
  • PiszkosFred
    Hja, ha a terkep alatt a zona layoutra gondolt es nem a vilagra, akkor jogos, az mindig random bneten, singleben meg csak ha manualisan reseteled.

Elso unique nem epp haszontalan joszag, par szintre megjarja :) Lassan jonnie kell egy Sigonnak is, nem volt meg karakter, hogy ne essen legalabb a gauntlet 10 korul.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.09.23. 21:42:26
  • Mutans Zombi
    +offline van /players 1-8
    + online: minden belépés után új térképet kapsz, akkor is ha ugyanolyan nehézségi szinten játszol, míg offline fix és csak nehézségi szint váltáskor generál új térképet.
  • PiszkosFred
    Tartalmilag semmi.
    Online: tudsz csapatban játszani, max 8 játékossal egyszerre egy "térképen", valamint tudsz cserélni, húzni másokat vagy boostolni magadat, illetve később lesz ranglétra, mert van akinek ez is fontos, míg offline ezek kimaradnak, csak egyedül játszol.
  • McFrost
    Mi a különbség az online és az offline játék között a D2R-ben? Más a térkép?
  • PiszkosFred
    na, "Autohotkey", amilyen egyszeru, akkora nagy csoda ez a kis vacak progi, azzal sikerült lecserélni a jobb klikket D3-as megszokott "w" mozgas gombra.
  • PiszkosFred
    Igy van, bnet karakterek kulon vannak kezelve naluk, zart rendszerben, a single "nalad" van. Sajnos az open bnet/coop/lan kukazva lett, de tuti lesznek kesobb majd kreativ megoldasok erre is.
  • CalebJoe
    Ja látom az eredetire már nem emlékszem hogy volt ilyen my bad, a bétában meg ugye csak online kari volt, laggolt is mint állat 40-400ping között ugrált. Az offline karaktert meg gondolom nem lehet online módban tolni külön kell indítani egyet.
  • PiszkosFred
    Csak a bnetes jatekhoz kell net, mashoz nem.
  • mucsácsó
    hát, tolhatod offline is :D
  • CalebJoe
    Már az hogy online a D2 maga egy vicc.
  • mucsácsó
    vannak bajok, azért online még nehéz játékot indítani :D
  • Sheltem
    "NA mivan má"
    Nem aktív a start gomb, refund? :)

szerk: már aktív
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2021.09.23. 17:08:25
  • mucsácsó
    amúgy továbbra se értem, hogy mit kell rágódni még mindig ezen a szar botrányon (most épp Blizz van a porondon, de pár hét/hónap, és jön a következő fejlesztő/kiadó...) - meg hogy valaki ilyen miatt nem veszi meg a játékaikat.. oké, lehet _VOLT_ pár ember a cégnél, aki nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna, sőt, undorítóan - de ettől nem kell a komplett cégre vizes lepedőt húzni :D
    csak ez az okádék cancel culture... érdekes, 1-2 évvel ezelőtt a lőtéri kutyát nem érdekelte az ilyen faszság, most meg ezen megy a csámcsogás meg tapsikolás hozzá... :D szomorú, hogy ez begyűrűzött a gamingbe teljesen mára..

na de el kell engedni, mert mindjárt 17:00 óra, és nyílnak a felturbózott pokol kapui!!!!44!!!!NÉGY!!! ^^

...aztán várhatjunk a queue-ban, meg szentségelhetünk holnapig a szar szerverek és laggok miatt, ahogy az szokott lenni - HC karit ne kezdjetek még
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.23. 16:35:46