Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ilyen tetkók meg kinézeti dolgok addig nem érdekelnek, mig nincs hatása a játékra, minek tököljek velük, hogy hogy néz ki a karakterem, mikor ugyse látom a játék alatt majd ha a tetkónak is lesz valami képességre hatása akkor majd érdekel.
Ez a felszabaditom a falut és uj dolgok lesznek elérhetők, ez érdekesen hangzik, de kiváncsi leszek a megvalósitásra.
A PVP meg a multi anynira nem fog meg és nem is igen van tapasztalatom , hogy véleményt alkossak rola, talán 2x multiztam, amig felhuztak 60as szintre.
Ami a d2ben nem tetszett és sajnos ahogy látom azt itt sem változtatják meg, hogy nagyon kicsi az inventory és nem is lehet összegyujteni az azonos elemeket. az eredetinél sem értettem, hogyha a pénz tudott egyhelyre összegyulni ott, akkor a kis gemek és amulettek miért nem, egy csomo helyet elfoglaltak addig mig összegylt egy runa world és addig nem tudtál felvenni cuccokat, vagy 2 percenként teleportáltál , hogy eladogasd a faluban.
Abban reménykedtem, hogy majd most megoldják ezt a limitet, hogy legalább lesz egy külön trezorunk ahol minden elfér addig mig fel nem akarom használni. és az invertory arra lett volna ,hogy az ut közben gyujtotteket fel tudjam vinni oda.
de ez nulla
"beszélnek a mount-okról (többféle lesz begyűjthető, és ezek is alakíthatók, díszíthetők, plusz felszereléseket is kaphatnak (páncél, sebességet adó patkó, stb.)), és a táborokról (camp)"
0
"Ezek olyan helyek, ahol az emberek kivonulása (ill. lemészárlása) után gonosz szörnyek telepedtek le, de fel lehet szabadítani és Sanctuary lakói visszatérnek a környékre, piac és waypoint nyílik meg, környékbeli quest-ek lesznek elérhetők, helyi új dungeon-ök nyílnak majd, meg ilyesmik."
script, asset flip 😄
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.20. 14:41:13
Az utolsó harmad az open world-ről szól, újféle helyszíneket is mutogatnak, beszélnek a mount-okról (többféle lesz begyűjthető, és ezek is alakíthatók, díszíthetők, plusz felszereléseket is kaphatnak (páncél, sebességet adó patkó, stb.)), és a táborokról (camp). Ezek olyan helyek, ahol az emberek kivonulása (ill. lemészárlása) után gonosz szörnyek telepedtek le, de fel lehet szabadítani és Sanctuary lakói visszatérnek a környékre, piac és waypoint nyílik meg, környékbeli quest-ek lesznek elérhetők, helyi új dungeon-ök nyílnak majd, meg ilyesmik.
Elég szkeptikus voltam a kezdetek óta a D4-el szemben, de most valamit javult a szememben - ha mindez igaz lesz és megvalósul.
A D2R viszont nem igazán fogott meg.
Mert lehet ,k hogy kiadnak uj kiegészitöket, de akkor is 2021ben egy 20 évvel ezelötti grafikai szinvonalon kiadni valami ujat azért eléggé fura.
És itt nem csak a diablora gondolok, mert amit mutattak a WOWban is hát azok is eléggé baltával faragott karakterek mind kinézetre mind animáciora.
Persze tudom, hogy a grafika nem minden, de aki uj játékos annak nem lesz már elég ez és neki nincsenek nosztalgikus emlékei a játék eredeti idejéből, hogy szemethunnyon efelett .
DE nem csodálkozok, mikor régen készitettek egy játékot akor minden uj játéknál az volt a cél, hogy a látvány minden egyes uj verzionál mekkora szintet lépett, de manapság meg már ez egyáltalán nem cél, hogy sokkal valoságos környezet legyen ma az a lényeg, hogy minél gyorsabban pörögjön villodzon, meg legyen a játékos szájába rágva minden, hogy mikor mit kell csinálni és melyik gombot megnyomni telecseszve a kijelzőt HUD ikonokkal.
Inkább mint a D4,őszintén szólva a WoW BC classic is jobb mint a jelenlegi nullajuli kieg.<#rolleyes>#rolleyes>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mondjuk nekem mindegy, a rég várt Druidám benne lesz 😛 (csak azt sajnálom, hogy elbaszták a dizájnját, nekem nem tetszik, hogy egy nagy zömök embert csináltak. Sokkal jobban bejött a D2-es dizájn.)
De nem ez dijabló 4.Abban meg valszeg nincs necró.
Bár a druida érdekelne.
Szerintetek mennyi lesz a D2 remaster?
Majd megkérdem tőlük hogy beszámolják-e hogy a D2 többször is megvan.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.20. 01:23:30
igy ugy gondolták, hogy a régi játékosok kiöregedtek az ujaknak meg ujra el lehet addni ujra ugyan azt .
A dio4en kívül amit bemutattak az mind régi játék volt vagy egy DLC-nek lehet felfogni.
A dio 2nek örülök és őszintén megmondva jobban bejön mint a 4es, mert az legalább még egy kicsit nyugodtabb játékmenettel rendelkezik és nem villog neon színben az egész kijelző, hogy azt se látom, hogy hol vagyok és hol az ellen.
DE akkor sem kellene 20 év után uj játékként bemutatni és teljes áron árulni.
sokkal inkább kellene egy dio4es mellé adni, vagy minimális áron ,mert nem egy akkora fejlesztés mintha egy uj játékot fejlesztettek volna.
Diablo II: Resurrected Announce Trailer:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.02.19. 23:54:36
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Diablo Immortal alfa előzetes (angolul).
A fizetési modellről is szó esik benne.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.01.11. 20:41:42
Kicsit sok kihagyás után tértem vissza a játékhoz. Olyan kérdésem lenne, hogy ennyire megcsappant volna a játékosbázis? Igaz csak paragon 210-en állok Torment 3-4 de nem találok public játékot egyáltalán. A kis szintem / nehézségi fokozat miatt? Vagy lemaradtam valami másik játékmódról, vagy egyszerűen kikoptak a játékosok az évek alatt?
Bocsi a hülye kérdésemért, csak érdekelne a dolog! 😊
Üdv!
Talán Diablo 4. eljövetelét megkapjuk 2022-ben (elvégre is akkor lesz 10 éves a Diablo 3). <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.12.19. 15:32:05
https://www.twitch.tv/sp1gu
😊
https://www.gamestar.hu/mobil/indul-a-diablo-immortal-alfatesztje-igy-fest-a-jatek-most-288318.html
Semmi más változtatás nem lenne már ez is jó lenne.
Az origiből van 2 CD settem, a cinematic diskek rongyosra pörgetve. Gondolhatjátok, mennyit ment 😊
Battletag: coolpet#2467
A pletykák szerint akkor nagyon örülni fogunk, valóságos infócunamit fogunk kapni az új résszel kapcsolatban.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Vagy mi nem tudunk valamit, hogy nemsokára jön . 😄
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.11.14. 20:13:52
https://www.youtube.com/watch?v=j8fIqkpGRS4
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.10.17. 14:07:14
Nem kell több 😊 Ha sok pénzem lenne biztos vennék jobbat.
Battletag: coolpet#2467