Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Egyelőre amit én hiányoltam a BlizzConról, az az itemek bemutatása (statok, affixek), Passzív skill-fa, illetve néhány skill bemutatása.
Remélem a testreszabhatóság jegyében, kölön hangsúlyt fektetnek majd arra, hogy ne csak egy adott build legyen a top (mint a Diablo 3-ban), hanem bármilyen buildet használhassak ami nekem tetszik illetve hatékonnyá tudom tenni. A PoE erre remek példa, hogy rengeteg buildet lehet csinálni benne, változatossá teszi a játékot.
Egyszerűen annyira nincs kedvem a D3-al játszani emiatt, mert minden szezonban van egy top build, ami a legerősebb, tehát rá vagy kényszerítve, hogy azt használd. Ez gáz, főleg ha az adott build nem is tetszik.
A másik dolog amit szintén remélek, hogy az End Game tartalom is elég bőséges lesz. Ez a szezonozás a 3-ban egy semmi, ugyan azt kell csinálni minden alkalommal, ami valljuk be elég unalmas.
És még egy: ne csak a casual gamereknek csinálják a játékot, igen is legyen benne kihívás, legyen értelme farmolni, akár egy összetettebb craftolás miatt, akár a rúnák miatt, illetve az itemek miatt. Ne essen ki minden azonnal. Bár itt is a sok kis takony gyerek fog sírni, hogy neki nem esik semmi, de azt elfelejti mondani, hogy napi 2 órát játszik és ez neki nem szórakozás, hogy szenvedni kell.. Az ilyenek inkább ne is játszanak hasonló játékokkal, mert nem nekik való. Ugyan ez a Boss fightoknál, igen is legyenek olyan nehéz Boss fightok, ahol már a sírás kerülgeti az embert, mert sokszor feldobja a talpát. Úgy gondolom, hogy kell a kihívás, a mai játékokból szinte teljesen kihalt ez, mert ha valami nem úgy van, mint ahogy Pistike elképzeli, akkor megy egyből a sírás meg a petíció meg a lepontozás. Ezt a viselkedést viszont gusztustalannak tartom.
Egyébként írta valaki, hogy a Blizzard lopkodja az ötleteket másoktól. Tény nem nagy egyediségre utal, de továbbra is azt mondom ezzel kapcsolatban, ha lopnak, de azt az adott dolgot fel tudják javítani vagy tovább fejlesztik és jól fog működni, akkor azzal nincs baj. Azt azért valljuk be, manapság melyik kiadó nem majmolja a másikat? Annyira sok játék van már, hogy szinte alig lehet kitalálni valami újat, ugyan ez van Hollywoodnál is, nagyon ritka az egyedi alkotás a filmek terén. Na de ez már kicsit off.
Szóval, ha nem lesz egy faék egyszerűségű játék, mint a D3, és néhány dolog teljesülni fog a fentebb írtakból, akkor én elégedett leszek.