Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synchronous
Most próbáltam ki először 144 hz-es monitoron a játékot, 1440p-be... hát besírok... olyan tiszta, recementes és éles... rá tudott venni az új kijelző, hogy újrakezdjem az egész single kampányt az elejétől. Ha már a 4-dik rész is a kezemben lenne, akkor én már tényleg csak egy sört kérnék.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Carmang
Nekem ez kamunak tűnik.

De nemokára meglátjuk :D

Miért késő? :D
Tul keso, valszegszarlesz....

TBTPumpa
Apró Diablo IV utalás...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

coolpet
Már megint új season van vagy mi?

Battletag: coolpet#2467

ha valaki probalja a 2 uj szettet valami info morzsat dobjon mar hogy milyenek. :P

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

TBTPumpa

coolpet
Oh :)

Tényleg ott COE vagy Eva ring szokott lenni

Lammer
Royal ring :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

coolpet
Van ez a Captain Crimson DH MS build.
DH MS S18
Nem értem mi a lényege, ha a set-ből minimum 2db kell, hogy a set bónuszt megkapjam. Viszont akkor az UE setből kell elvenni, hogy meglegyen, akor viszont bukta a Multishot.

What?

coolpet
Új szezon :)

Ebben is kötelező játszani egy órát.

mooo
Már csapatjuk is,de eddig szerintem ez a legrosszabb szezonális buff.
TBTPumpa
Elkezdődött a 18. szezon!

Jó játékot!

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék.
Biztos nagyon láma kérés lesz, de nem tudom beállítani a autentikációt.
Rákattintok a fizikaira, megkapom a biztonsági kódot amit be is írok.
Ezek után kéri a serial-t amit beírok.
De utána mit kéne csinálni, az autentikációs kódot nekem kéne megadni agy azt honnan vegyem?
Mert bármit írok be azt írja ki, hogy a serial-om invalid pedig azzal telepítettem fel a gamet.
Please help!
Azért írtam, hogy csak a Terraria kedvelőinek (is) szól. :) Hidd el, hogy ez a játék rengeteg AAA-s játékot leköröz a tartalom és újrajátszhatósága miatt és ismét bebizonyítva, hogy nem minden a grafika..
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.06.08. 13:53:20

https://www.twitch.tv/sp1gu

coolpet
Mi???

17 Euro egy pixelgraf gaméért, ami C64-es felbontású? Ez 20 évvel eklésett :)

TBTPumpa

Talán az engine az ugyanaz, de számít ez valamit? Lehet kéne neki csinálni egy külön topikot...

Sokkal inkább hasonlít a starboundra, mint a terrariára, és rengeteg diablo elemet tartalmaz (random loot, gemek, skillfa, kasztok stb.) Még Diablo utalások is vannak benne, pl. Deckard Cain testvére + a sírköve.
PetruZ
Ez nem Diablo, csak Terraria 1.5, annak viszont nagyon vaskos koppintás. Bár az irányítás és a kezelőfelület jobbnak tűnik, szóval valahol érthetők az értékelések is.
Egy kis off de mégse off:

Napokban jött ki az It Lurks Below ami egy Terraria + Diablo keverék. Nagyon jók az értékelések és aki imádta a Terraria-t na és persze a dájáblókat, garantált függőséget okozhat!
Azt aligha kéne megemlítenem, hogy David Brevik (akit akár a Diablo atyjának is nevezhetünk) a kreálója?! :)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.06.05. 23:21:23

Erősen gondolkodok a HC karin, hogy gyors meghalhassak vele és delete game.

coolpet
Hú új szezon van? Miért em szóltok :D
Ennyire pörög a topic?

Már indítom is az új karit.

diabloba is mint a wow-ba visszalehet hozni a törölt karaktereket,azt newm tudom h itt mennyi a szinthatár,ami alatt nem lwhet
Hát nem állítottam, hogy pótolhatatlan veszteség ért... :))))))))))
Inkább csak a kíváncsiság miatt kérdeztem. Én is az elévülésre gondoltam, 2-3 évről beszélhetünk....

Azért köszi...!

Si vis pacem, para bellum.

coolpet
Megkérsz valakit, 10 perc alatt felránt lvl70-re, futtok egy két t13 riftet, és azt sem tudod hova pakold el a rengeteg legendary-t.
Strterben amúgy is Act1 talán 1/3-ág mehettél, meg talán lvl20-ig.

Ha átgondolod, nem volt semmid :D

WinT
Nem kizárt, hogy elévültek ha már nagyon régen történt a starter pakkos játék. De nem gondolnám, hogy starterben olyan felszerelést meg karaktereket gründöltél volna össze amit élesben ne űberelnél sokszorosan akár fél óra játék után. :)
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Régebben toltam a Starter Pack-al. Akkor arról volt szó, hogy a karikat, cuccokat lehet vinni a megvásárolt játékba is. Hosszabb kihagyás után most megvettem a BattleChestet. A régi karaktereim, felszereléseim sehol. Elcsesztem valamit, vagy bizonyos idő után törölték őket?

Si vis pacem, para bellum.

TBTPumpa
Patch 2.6.5 Patch Notes

Úgy tűnik a Blizzard még mindig nem adja fel és foglalkozni akar ezzel. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.14. 19:29:32

TBTPumpa

utobbi 10 seasont wd-vel toltam szal most valtok. necro inarius mennyire eletkepes mostansag? blizzcon ota nem voltam csak a szezon kezdesnel 1 hetet. szal uj patch s17-ben eletkepes az inarius?
koszi a valaszt

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

dante3
jaja kár, hogy nem ma, még el is hinném :D

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Végreeee!!! D4 A láthatáron! Év végére jön!!!

Lammer
Annyira lassan, hogy meg lett hosszabbítva <#buck>

Május 12-ig :)

Amúgy én is elpörögtem 1484 paragonig sima szezonban, aztán most váltottam kis ideje HC-ra (819 para most)

Ez a Royalos szezon most annyiból cool, hogy van varia rendesen. :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Jaja, semmi tartalom. A szezonokat dobálják ki egymás után, de gyakorlatilag ennyi. Ezért se léptem már be egy jó ideje, valahogy nem vonz már. Most úgyis Division 2-láz van nálam. :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lehet ennyi akkor a D3-nak? Mondjuk már évek óta haldoklik... Semmi tartalom nem érkezik már hozzá a szezonokon kívül nem?
Már lassan vége e jelenlegi szezonnak is, szóval nem igazán fogsz (főleg HC-ban). Lehet jobban jársz ha megvárod a kövi szezont.
Bár ugye a diablofans is bezárja a kapuit, úgyhogy.... :D

Sziasztok!

Mekkora lehet még a játékostábora a játéknak? 1 éve kb. be sem léptem, de most kedvet kaptam egy kis HC kalandhoz. Van esély, hogy low lvl szinten is összefutok ugyan olyan kezdő játékosokkal, vagy felejtsem el? (Power lvl nem nagyon érdekel.)

Köszi a válaszokat előre is!

Üdv.
Off: Diablo GoG verziója ugye megjelent nemrég.
Jó kis nosztalgia volt pár órára, de rémesen idegesítő mai szemmel... főleg a méreg köpködő hülyegyerekek.. :D

Carmang
Jaja, kösz, ezt eddig is tudtam. Akkor próbálkozok tovább.

Valami hír erről a forintos Immortal-ról?

coolpet
Az alap item számít és a szintje (lvl70)
olyan rare-ből készíts leget, aminek ugyanaz az alapja amit szeretnél.

Carmang
Sziasztok! Az számít egy Canai rare -> legendary uppnál, hogy milyen nehézségen csinálom? Gondolom nem, mert az elég nagy hülyeség lenne, de valahogy mindig ugyanazt a két bunyóskesztyűt dobja.

Nincs érdeklődés és a Curse (az oldal üzemeltetője) szekere sem megy valami jól. Szóval az lett amit vártunk a Blizzcon után, a közösség még nagyobb hanyatlásnak indult.
WinT
Minek csinálnák tovább mikor kb. annyi hírt meg friss infót lehet közzétenni három havonta, hogy vége a szezonnak/jön az új szezon? Sok értelme így nincs folytatni.
Mi történt? :( Nem követtem az infókat.

TBTPumpa

TBTPumpa
Igazából már Mike Morhaime sem a Blizzard alkalmazottja. Lapátra tették őt is. :(
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.13. 15:24:56

Sheltem
Ezt most nem tudom kihagyni:

<#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"