78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#77204 Ha a Q and A-t megnézted ott mondták, hogy semmit nem változtattak a régi játékon az fut alatta és csak a grafikai elemeket huzták rá, de azok is ugy, hogy a régi moroe vezérli.
Mert az eredeti nem idöhöz volt közve hanem framehez. és az eredeti 25 frame/s-on futott, igy a mostanihoz, ugy kellett alakitani, hogy plusz képkockákat tettek be, hogy az eredeti idözitéseket tudják tartani a mostani 60fps-hez is.
tehát minden adat az az eredetibol van.
ÉS mivel lehet választani, hogy valaki a classikkal akarja e játszani régi grafikán, igy nem hiszem, hogy duplán dolgoztak volna, és 2x kellene telepiteni is.
-
Sir Cryalot #77203 (??????????)
Az engine az régi, a grafika 3D . Csak nem tudjuk hogy mit tölt be a loading screen - mert ott is betölthet 2D-t , amit 3D-ből rajzol ki, és ezt imposztor-nak hívják , akkor meg HIBRID.
Egyébként nagy terhelés megérdemelt ahhoz képest hogy rajzoltnak festettnek néz ki , meg tökéletes az AA (szóval simán lehet hibrid mert szerintem túl jó az AA realtimenak) .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.23. 21:05:07 -
#77202 Te mit értesz az alatt, hogy engine? Én most a játék grafikus részét. És az a Resurrectedben 3D, nem 2D. Nagyon nem egy 20 éves játék fut a háttérben, ahogy repvez írta. -
Sir Cryalot #77201 Forditva, engine regi, grafikus overlay modern. -
#77200 A játék az aktuális Blizzard engine-en fut. Ne tévesszen meg, hogy az eredeti játék mikor jött ki, és annak mi volt a gépigénye. -
#77199 D2R gépigény
Nem hiszem, hogy gondot okozna , de azért némely részt egy kicsit soknak érzem annak függvényébe, hogy egy 20 éves 2 cd-s játék fut a háttérbe -
#77198 30 éves a Blizzard.
-
#77197 Meg számomra ezeknek a kasztoknak se látom igy értelmét ahogy most vannak és voltak.
Mert az egyetlen különbség ami köztük van az a kinézet és a különbözö képességek választása.
De nincs nagy különbség a harcmodort tekintve.
Mert nézzük meg egy varázlo általában öreg foszer nem a gyorsaságárol és az erejéről hires, de mégis a játékban ugyan ugy csapkod közelről fizikálisan mint egy barbár. .Ahelyett, hogy fizikai kontact nélkül távoli varázslatokkal operálna.
A barbárnál is ugyan ugy ott vannak a varázsképességek, pedig ök nem épp az eszukről hiresek, hogy ezeket az általában agykontrollal elöidézett mutatványokban otthon legyenek. neki például nem is kellene hogy legyen manna része, Ő csak fizikális vonalon sebezhetne.
a rouge is elvileg a lopakodás és az ilyen dolgokban jeles, de mégsincs olyan eset, hogy anélkül ölne meg valakit, hogy észrevennék.
A Paladinnak lenne ilyen kétlaki opcioja mivel ö elég erős a közelharcban is és általában eléggé vallásosak is, hogy a spirituális képességei is legyenek.
Tehát ha ennyire markánsan eltérnének a kasztok akkor sokkal jobb lenne a csapoatmunka is, meg az ujrajátszhatoság is más karakterrel,
DE igy én nem sok különbséget vélek felfedezni köztük. -
#77196 Vagy akár a Vidala cipő, amivel végre lehetett futni, mert nem fogyott a stamina... más jellegű volt. -
#77195 Úgy látom eléggé rosszul értelmezted azt amit írtam. Bármi is lesz, ugyanúgy megveszem a játékot és játszani is fogok vele, valószínűleg legalább olyan sokat, mint anno a Diablo 3-al. Pontosan jól tudom, hogy a befektetők mennyire szarják majd le, hogy mi a véleményem a játékról, ha már megvettem. Amúgy a Diablo sosem lesz anyagi bukás már a neve miatt sem, hiába a gyengécske 3. rész, rengetegen meg fogják venni.
És igen, látom merre megy el a játékipar, a sok elkényeztetett rinyagép miatt, ami eléggé sajnálatos. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi új játékkal játszottam az elmúlt 5-6 évben.
Az pedig, hogy mi a szórakoztató, azt többféleképp is lehet értelmezni. Igen még abban is megvan az élvezeti faktor, hogy mondjuk egy bosson nem tudsz továbbjutni, vagy nem esik az az item ami neked kell, tehát megadja a motivációt, hogy folytasd. Nem úgy, mint Pistikénél, aki egy kis játék után a magas magic find miatt mindent összeszed, majd elégedetten veregeti meg a vállát, hogy milyen fasza gyerek. Ebből jön az, hogy egy kis idő után elkezd sírni, hogy szar a játék, mert hamar unalomba fullad. Igazából ezek az emberek a legelégedetlenebbek.
Nem tudom miért baj az, ha valaki bő tartalmat vagy kihívást is keres egy játékban az újrajátszhatóság miatt. Igen valószínűleg a hozzám hasonló emberekből van kevesebb, akik szeretik az összetettebb játékokat. Nyílván sok különböző réteg van és nem is lehet mindenki kedvében járni, viszont egy középutat lehet találni, amivel mindenki kiegyezhet.
Ugyan csak a Path of Exile-t tudom felhozni példának mivel ugyan az a stílus, abszolút nem casual gamer barát játék és még is rengetegen játszák mindenféle sírás nélkül. Igen most jönne a duma, hogy akkor játszak azzal.. Ok játszom is, de akkor is a Diablo 2-n "nőttem" fel, csak felé húzok inkább. Az ne legyen már gond, hogy támasztok valamiféle elvárást iránta...
-
steweee #77194 Nem zarna ki h a jatek elejen legyen erossegi beallitas, ami nemcsak a monstrak erejet, sebzeset stb. Befolyasolna, hanem az item dropot es egyebeket is.
En is szeretem ha egy jatek nehez -
#77193 D2 Low lvl szinten amikor kiesett ket darab sigon szett, mar orultel, mint majom a farkanak :D (megvolt az a life steal, ami atvitt a kovetkezo teruleteken), D3-ban meg kvazi direktben oltoztet fel a jatek ugy, hogy act1 vegere kvazi eljutsz oda, hogy fel sem veszed azt, ami esik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.21. 13:01:47 -
#77192 Na igen, kihívás az nem ártana a játékban.
De pl. a Diablo történetének (sztm) legrohadtabb ellenfelét már a 2-be sem tették bele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Black Deaths: Each hit from them will permanently drain the player's maximum life by 1
Szerintem a 2-ben katartikusabb élmény volt összerakni egy full set-t, szemben a 3-mal, ahol meg söpörni lehet, annyi hullik.
Igaz a rune dropp kicsit erős volt, még sosem esett Gul-nál magasabb, csak képen láttam, hogy másoknak igen. De ez meg a másik véglet. -
Montana92 #77191 Az elmúlt egy-másfél évtizedben figyelted amúgy, hogy merrefelé megy a játékipar (meg a Blizzard)? :D
Miért ne a casual rétegre építenének? Az emberek 90%-a szórakozni ül le egy játék elé, nem azért, hogy a 'sírás kerülgesse'..
Te minden valószínűség szerint elégedetlen leszel, de mivel helyetted 100 másik ember pedig elégedett, így valószínűleg járulékos veszteség leszel a blizzardnál.. :) (ha meg megveszed a játékot, még pont le is fogják tojni, mennyire vagy elégedett :D) -
#77190 Egyelőre amit én hiányoltam a BlizzConról, az az itemek bemutatása (statok, affixek), Passzív skill-fa, illetve néhány skill bemutatása.
Remélem a testreszabhatóság jegyében, kölön hangsúlyt fektetnek majd arra, hogy ne csak egy adott build legyen a top (mint a Diablo 3-ban), hanem bármilyen buildet használhassak ami nekem tetszik illetve hatékonnyá tudom tenni. A PoE erre remek példa, hogy rengeteg buildet lehet csinálni benne, változatossá teszi a játékot.
Egyszerűen annyira nincs kedvem a D3-al játszani emiatt, mert minden szezonban van egy top build, ami a legerősebb, tehát rá vagy kényszerítve, hogy azt használd. Ez gáz, főleg ha az adott build nem is tetszik.
A másik dolog amit szintén remélek, hogy az End Game tartalom is elég bőséges lesz. Ez a szezonozás a 3-ban egy semmi, ugyan azt kell csinálni minden alkalommal, ami valljuk be elég unalmas.
És még egy: ne csak a casual gamereknek csinálják a játékot, igen is legyen benne kihívás, legyen értelme farmolni, akár egy összetettebb craftolás miatt, akár a rúnák miatt, illetve az itemek miatt. Ne essen ki minden azonnal. Bár itt is a sok kis takony gyerek fog sírni, hogy neki nem esik semmi, de azt elfelejti mondani, hogy napi 2 órát játszik és ez neki nem szórakozás, hogy szenvedni kell.. Az ilyenek inkább ne is játszanak hasonló játékokkal, mert nem nekik való. Ugyan ez a Boss fightoknál, igen is legyenek olyan nehéz Boss fightok, ahol már a sírás kerülgeti az embert, mert sokszor feldobja a talpát. Úgy gondolom, hogy kell a kihívás, a mai játékokból szinte teljesen kihalt ez, mert ha valami nem úgy van, mint ahogy Pistike elképzeli, akkor megy egyből a sírás meg a petíció meg a lepontozás. Ezt a viselkedést viszont gusztustalannak tartom.
Egyébként írta valaki, hogy a Blizzard lopkodja az ötleteket másoktól. Tény nem nagy egyediségre utal, de továbbra is azt mondom ezzel kapcsolatban, ha lopnak, de azt az adott dolgot fel tudják javítani vagy tovább fejlesztik és jól fog működni, akkor azzal nincs baj. Azt azért valljuk be, manapság melyik kiadó nem majmolja a másikat? Annyira sok játék van már, hogy szinte alig lehet kitalálni valami újat, ugyan ez van Hollywoodnál is, nagyon ritka az egyedi alkotás a filmek terén. Na de ez már kicsit off.
Szóval, ha nem lesz egy faék egyszerűségű játék, mint a D3, és néhány dolog teljesülni fog a fentebb írtakból, akkor én elégedett leszek. -
#77189 ok, az egy, de ott van még a charm, a runa a gem, és a pénz is foglalt egy idő után helyet ha jol emlékszem, mert csak 9000 ig lehetett egy helyre pakolni, de lehet az még d1ben volt, nem emlékszem pontosan.
Ezek mind olyan dolgok amiket lehetne egy dedikált helyre pakolni az inventoryban és ha meg szeretnénk nézni a részleteit akkor arra a részre kattinva megnyilna egy uj tab.
-
#77188 A középső csak pletyka :( -
#77187 A The Lost Vikings kimaradt!
Meg a Hearthstone Classic (2014).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.02.21. 10:14:14 -
#77186 A tekercseknek ott van a két könyv, amibe gyűjtöd őket. -
#77185 2021 legjobban várt játékai:
Mass Effect, Star Wars KOTOR, Diablo 2
WTF ... -
#77184 köszi, hogy így jól összeszedted :)
megjelenésről gondolom egyikről se semmi konkrét, leszámítva a D2R-t, hogy 2021... meg gyanítom az Immortal is idén jön, de D4 meg csoda, ha jövőre... :(
bár jövőre májusban lesz 10 éves a D3, szal lehet, hogy egy jubileumi folytatás lesz... :D én már nagyon tolnám, akár így ebben a mostani állapotában is :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.02.21. 00:40:10 -
#77183 Volt még egy Diablo Q&A is, összeszedtem a lényegesebb infókat (az Immortal kérdéseket átugrottam itt is, egyet kivéve):
D4:
- Nem lesz a kasztoknál gender lock.
- Kikapcsolható lesz az ellenfelek megütésekor látható felvillanó effekt.
- A druida képes hosszabb ideig állat formában maradni, ha olyan skillekre fókuszálsz, de harcon kívül hamar vissza fog váltani. Lovagolni természetesen csak emberi alakban lehet. :)
- Jelentősebb lesz a player-player és az in-guild trading. AH nem volt említve sem.
- Villámválaszok: Nem lesznek kasztfüggő küldetések. Transmog továbbra is lesz. Nem lesz fishing. :) Lesz couch co-op. Town portal scrollok és könyvek újra visszatérnek. Valami angyal fel fog bukkanni a történetben ("technically", szóval valami csavarral).
D2R:
- Cross-play valószínűleg nem lesz, de a leaderboard global és cross-platform lesz.
- PC-n is lesz kontroller támogatás.
- A játék mechanika az eredeti 1.14 patch-en alapul, mert nem akarnak/tudnak külön még skill synergy és hasonló balanszokkal foglalkozni, de később, a megjelenés után visszatérnek majd erre.
- A classic D2 is képes lesz magasabb felbontásokra.
- A 25 fps játékmenet érzése és a skillek időzített működése megmarad, de a játék 60 fps lesz.
- Villámválaszok: Trade (majdnem) ugyanaz, mint az eredetiben (több QoL funkciót kap, pl. lesz item link). Nem lesznek új rúnaszavak (egyelőre). A D2R és a D2 installok megférnek egymás mellett, külön játékok. A D2 karakterek nem tölthetők be a D2R-be.
DI:
- A játék a D2 és a D3 eseményei között játszódik. -
hawkie22 #77182 A 60 ojró az tényleg a Dio3 teljes kollekció a Dio2 Remastered-el együtt. Ha megvan a Dio3, akkor az Eternal Collection-t tök felesleges megvenni. Nálam a Dio2 Remastered instant vétel (már meg is vettem), jó emlékek tértek vissza a videó alapján. Meg rosszak is... (két félévem úszott el évismétlés szintjén az egyetemen, amikor a haverokkal 16-18 órákat nyomtuk LAN-ban vizsgaidöszakban). -
#77181 Az alapértelmezett "Resurrected" tudtommal 39.99 €. Ez tartalmazza a "Lord of Destruction"-t is.
A "Prime Evil Collection" a ~60€, de az meg a tartalmazza a "Diablo® III: Eternal Collection"-t is (ami meg a Diablo III + Reaper of Souls + Necro DLC).
Forrás
-
undY1ng #77180 Azért az kajak, hogy 20 évvel később ismét elkérnek a remasterért 60 eurót? Csicskagyász... -
#77179 -
#77178 pont ezért nem szeretem a mostanit és ha nem változtatnak akkor a d4es sem.
Mert sokszor volt, olyan, hogy dobott valami olyat ami késöbb pont jo lett volna , de abban a pillanatban még nem tudtam használni, mert nem volt meg hozzá a kellö skill vagy olyan fegyver amibe beletegyen.
Igy el kellett addni, utána meg amikor kellett volna meg már nem találtam olyat ami jö lett volna. -
#77177 Hat, akkor a 3 kockas MF charmokkal ha tele lesz a zsebed, akkor azok mellett ugysem lesz helyed tetriszezni, lesz 8 szabad helyed egy minosegi dropnak :D -
#77176 igen azt hallottam, de én azt arra gondoltam, hogy a trade közbe lehet a másikkal megosztani és nem a sajátot tárolni.
Mert most ha jol tudom, akkor elöbb le kell dobnod a sajátodbol a földre a másiknak felvenni, hogy lássa mid van .
Meg azt is mondták, hogy megmarad a tetrisezés au inventoryban, tehát nem lesz az , hogy egy külön kis helyre összegyujtsem a gemeket és runákat, hanem mindegyik 1 slotot foglal, ahogy a tekercsek is.
ezeknek miért nem lehet egy külön tab? ha az életbol akarják is venni, hogy nem tudsz mindent magaddal vinni, attol a tekercseket még egybe tudod csabarni ajár 100asával is, nem fog több helyet foglalni. és a gemek is egy zsebben legalább 100 elfér és sulyban se nagyon megterhelö.
Na nem mintha a Diablo részen ezzel kellene törödni, hogy nem fér el a kabát alá a fegyver és nem bitja el . -
Sir Cryalot #77175 D2t se fog (nagyon) senki sztoriert jatszani meg D4et se, ellenben D2be lehet mapgent rakni ami D4ben korszerutlennek meg elavultnak hatna, ezert végsősoron megiscsak D2ben lehet érdekes kampány (mod) meg tech. Pl. :
https://youtu.be/7ffT_8wViBA -
#77174 A többire egyben: nem voltam valami nagy D2 játékos, online sosem játszottam vele (akkorban nem volt meg eredetiben, és a netem is igen vacak volt sokáig...), szinte csak az Ancestral Remains mod-dal toltam, ami elég más volt, mint az alapjáték. Ez a D2R nemigen vonz, bár a ráncfelvarrás jobban bejön, mint az eredeti. Nem vagyok "purist", hogy ne fogadjam el az újításokat, és lehet, hogy benézek rá, majd ha egyszer le lesz akciózva, de nem fogok rögtön ráugrani.
Mint ahogy a D4-re sem, ez biztos. Bár látványos, amit hozzáadnak, és az open world tematika jobban bejön, mint a D3 egyforma szezonjai, de nagyon látszik, hogy (főleg) a Lost Ark-ból lopnak minden ötletet. Ha bejelentenek majd valami outdoors skilleket is (favágás, bányászat, növények szedegetése, pecázás, stb.), akkor teljesen biztos lesz számomra, hogy azt akarják lemásolni és előbb kijönni vele (a Blizzard már pofátlanul lop?! hová jutottunk!...). És bár amit az LA-ban láttam, tetszett, az ázsiai tematika miatt inkább csak oda illik, a Diablo világába nem nagyon. Annak ellenére sem, hogy nem akarom a D4-ben ugyanazt látni, mint az előző háromban, és pláne nem azt, amit az első kettőben. Szóval továbbra is szkeptikus vagyok, de a változtatások ilyen szempontból... érdekelnek, azt hiszem.
Viszont ha a LA előbb kijön az EU-ban, akkor a D4-re is (nálam) ugyanaz lesz igaz, mint amit fent a D2R-re mondtam: talán ránézek majd, ha le lesz akciózva. Ha az LA tovább késik, akkor sem lesz első napos vétel a D4 (a D3CE-ért még sorba áltam a CDG előtt :) ), max. digitálisan valamikor később, miután kijöttek az értékelések.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.02.20. 20:08:18 -
#77173 A deep dive videóban megerősítették, hogy legalább lesz shared stash, sőt, mutattak egy olyan képet is, amelyen több shared fül volt, nem csak egy. -
GLIPX #77172 -
#77171 ezek mind olyan dolgok amik már régen is voltak a d2ben is semmi uj nincs benne, majd nem látszott anynira, de ugyan ugy adott hozzá tüz , méreg és fagyás sárulést.
Az ilyen tetkók meg kinézeti dolgok addig nem érdekelnek, mig nincs hatása a játékra, minek tököljek velük, hogy hogy néz ki a karakterem, mikor ugyse látom a játék alatt majd ha a tetkónak is lesz valami képességre hatása akkor majd érdekel.
Ez a felszabaditom a falut és uj dolgok lesznek elérhetők, ez érdekesen hangzik, de kiváncsi leszek a megvalósitásra.
A PVP meg a multi anynira nem fog meg és nem is igen van tapasztalatom , hogy véleményt alkossak rola, talán 2x multiztam, amig felhuztak 60as szintre.
Ami a d2ben nem tetszett és sajnos ahogy látom azt itt sem változtatják meg, hogy nagyon kicsi az inventory és nem is lehet összegyujteni az azonos elemeket. az eredetinél sem értettem, hogyha a pénz tudott egyhelyre összegyulni ott, akkor a kis gemek és amulettek miért nem, egy csomo helyet elfoglaltak addig mig összegylt egy runa world és addig nem tudtál felvenni cuccokat, vagy 2 percenként teleportáltál , hogy eladogasd a faluban.
Abban reménykedtem, hogy majd most megoldják ezt a limitet, hogy legalább lesz egy külön trezorunk ahol minden elfér addig mig fel nem akarom használni. és az invertory arra lett volna ,hogy az ut közben gyujtotteket fel tudjam vinni oda. -
Sir Cryalot #77170 ", és a régióktól függő loot modellekről is (pl. másféle kard esik a sivatagban, mint az északi fagyban). Érdekes még a képesség felruházás, amivel tárgyba lehet majd őselemeket tolni, így lesz pl. fagyasztó íj, vagy égető kard."
de ez nulla
"beszélnek a mount-okról (többféle lesz begyűjthető, és ezek is alakíthatók, díszíthetők, plusz felszereléseket is kaphatnak (páncél, sebességet adó patkó, stb.)), és a táborokról (camp)"
0
"Ezek olyan helyek, ahol az emberek kivonulása (ill. lemészárlása) után gonosz szörnyek telepedtek le, de fel lehet szabadítani és Sanctuary lakói visszatérnek a környékre, piac és waypoint nyílik meg, környékbeli quest-ek lesznek elérhetők, helyi új dungeon-ök nyílnak majd, meg ilyesmik."
script, asset flip :D
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.20. 14:41:13 -
#77169 Ez a videó most a legérdekesebb most, szerintem, amiben a D4 újdonságokról és várható dolgokról beszélnek. Az első kb. kétharmada a rogue-ról szól, de megemlítenek és mutogatnak olyan dolgokat, amiket eddig csak pletykaszinten, vagy említésre hallottunk, most viszont már látszik a karakter builder (a GUI nem, de mutogatnak öltözékeket, tetoválásokat, színeket) beszélnek a world pvp-ről (ez mondjuk hidegen hagy), és a régióktól függő loot modellekről is (pl. másféle kard esik a sivatagban, mint az északi fagyban). Érdekes még a képesség felruházás, amivel tárgyba lehet majd őselemeket tolni, így lesz pl. fagyasztó íj, vagy égető kard.
Az utolsó harmad az open world-ről szól, újféle helyszíneket is mutogatnak, beszélnek a mount-okról (többféle lesz begyűjthető, és ezek is alakíthatók, díszíthetők, plusz felszereléseket is kaphatnak (páncél, sebességet adó patkó, stb.)), és a táborokról (camp). Ezek olyan helyek, ahol az emberek kivonulása (ill. lemészárlása) után gonosz szörnyek telepedtek le, de fel lehet szabadítani és Sanctuary lakói visszatérnek a környékre, piac és waypoint nyílik meg, környékbeli quest-ek lesznek elérhetők, helyi új dungeon-ök nyílnak majd, meg ilyesmik.
Elég szkeptikus voltam a kezdetek óta a D4-el szemben, de most valamit javult a szememben - ha mindez igaz lesz és megvalósul.
A D2R viszont nem igazán fogott meg. -
#77168 Ez az egész esemény fura volt nekem, mert nem igazán lehetett eligazodni, hogy most az uj dolgokrol vagy a régiekrol beszélnek vagy mutatnak képeket.
Mert lehet ,k hogy kiadnak uj kiegészitöket, de akkor is 2021ben egy 20 évvel ezelötti grafikai szinvonalon kiadni valami ujat azért eléggé fura.
És itt nem csak a diablora gondolok, mert amit mutattak a WOWban is hát azok is eléggé baltával faragott karakterek mind kinézetre mind animáciora.
Persze tudom, hogy a grafika nem minden, de aki uj játékos annak nem lesz már elég ez és neki nincsenek nosztalgikus emlékei a játék eredeti idejéből, hogy szemethunnyon efelett .
DE nem csodálkozok, mikor régen készitettek egy játékot akor minden uj játéknál az volt a cél, hogy a látvány minden egyes uj verzionál mekkora szintet lépett, de manapság meg már ez egyáltalán nem cél, hogy sokkal valoságos környezet legyen ma az a lényeg, hogy minél gyorsabban pörögjön villodzon, meg legyen a játékos szájába rágva minden, hogy mikor mit kell csinálni és melyik gombot megnyomni telecseszve a kijelzőt HUD ikonokkal. -
Plata #77167 Én nem bánom,a D2 remaster érdekel,ha jó.
Inkább mint a D4,őszintén szólva a WoW BC classic is jobb mint a jelenlegi nullajuli kieg. -
#77166 Az utolsó (új IP) és teljesen önálló játékuk a 2016-os Overwatch volt. Szóval idestova 5 éve már, hogy nincs új játék tőlük, csak újramelegített retrózás és DLC hegyek... -