Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Volt még egy Diablo Q&A is, összeszedtem a lényegesebb infókat (az Immortal kérdéseket átugrottam itt is, egyet kivéve):
D4:
- Nem lesz a kasztoknál gender lock.
- Kikapcsolható lesz az ellenfelek megütésekor látható felvillanó effekt.
- A druida képes hosszabb ideig állat formában maradni, ha olyan skillekre fókuszálsz, de harcon kívül hamar vissza fog váltani. Lovagolni természetesen csak emberi alakban lehet. :)
- Jelentősebb lesz a player-player és az in-guild trading. AH nem volt említve sem.
- Villámválaszok: Nem lesznek kasztfüggő küldetések. Transmog továbbra is lesz. Nem lesz fishing. :) Lesz couch co-op. Town portal scrollok és könyvek újra visszatérnek. Valami angyal fel fog bukkanni a történetben ("technically", szóval valami csavarral).
D2R:
- Cross-play valószínűleg nem lesz, de a leaderboard global és cross-platform lesz.
- PC-n is lesz kontroller támogatás.
- A játék mechanika az eredeti 1.14 patch-en alapul, mert nem akarnak/tudnak külön még skill synergy és hasonló balanszokkal foglalkozni, de később, a megjelenés után visszatérnek majd erre.
- A classic D2 is képes lesz magasabb felbontásokra.
- A 25 fps játékmenet érzése és a skillek időzített működése megmarad, de a játék 60 fps lesz.
- Villámválaszok: Trade (majdnem) ugyanaz, mint az eredetiben (több QoL funkciót kap, pl. lesz item link). Nem lesznek új rúnaszavak (egyelőre). A D2R és a D2 installok megférnek egymás mellett, külön játékok. A D2 karakterek nem tölthetők be a D2R-be.
DI:
- A játék a D2 és a D3 eseményei között játszódik.