• PetruZ
    A többire egyben: nem voltam valami nagy D2 játékos, online sosem játszottam vele (akkorban nem volt meg eredetiben, és a netem is igen vacak volt sokáig...), szinte csak az Ancestral Remains mod-dal toltam, ami elég más volt, mint az alapjáték. Ez a D2R nemigen vonz, bár a ráncfelvarrás jobban bejön, mint az eredeti. Nem vagyok "purist", hogy ne fogadjam el az újításokat, és lehet, hogy benézek rá, majd ha egyszer le lesz akciózva, de nem fogok rögtön ráugrani.

Mint ahogy a D4-re sem, ez biztos. Bár látványos, amit hozzáadnak, és az open world tematika jobban bejön, mint a D3 egyforma szezonjai, de nagyon látszik, hogy (főleg) a Lost Ark-ból lopnak minden ötletet. Ha bejelentenek majd valami outdoors skilleket is (favágás, bányászat, növények szedegetése, pecázás, stb.), akkor teljesen biztos lesz számomra, hogy azt akarják lemásolni és előbb kijönni vele (a Blizzard már pofátlanul lop?! hová jutottunk!...). És bár amit az LA-ban láttam, tetszett, az ázsiai tematika miatt inkább csak oda illik, a Diablo világába nem nagyon. Annak ellenére sem, hogy nem akarom a D4-ben ugyanazt látni, mint az előző háromban, és pláne nem azt, amit az első kettőben. Szóval továbbra is szkeptikus vagyok, de a változtatások ilyen szempontból... érdekelnek, azt hiszem.
    Viszont ha a LA előbb kijön az EU-ban, akkor a D4-re is (nálam) ugyanaz lesz igaz, mint amit fent a D2R-re mondtam: talán ránézek majd, ha le lesz akciózva. Ha az LA tovább késik, akkor sem lesz első napos vétel a D4 (a D3CE-ért még sorba áltam a CDG előtt :) ), max. digitálisan valamikor később, miután kijöttek az értékelések.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.02.20. 20:08:18