Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mountaingabor #77030 Üdv!
Segítséget kérnék, elakadtam. Playstation gépen játszom, próbálom teljesíteni a Seasonal 20 Yourney-t.
A Complete Conquests feladatokkal van gondom. Egyet teljesítettem WD karakterrel, Jade felszereléssel a Destroyer kategóriában. A Conqueror és a Guardian kategóriákban is további conquesteket kell teljesíteni. Egyet-egyet pluszban. Ez a conquest csak ilyen set felszereléses küldetés lehet a további set felszerelésekkel? Azért kérdezem, mert olvastam a conquest feladatokat, amik közül találtam ilyeneket is:
GR 75 Solo
GR 55 pl full Helltooth set felszereléssel.
Vagy Cursed chest feladat, 350 szörny kiiktatásával. Az első kettőt hiába teljesítettem, nem történt semmi. A harmadiknál hiába találtam meg a ládát, kb 30 szörny jött elő összesen.
További érdekesség.
Destroyer kategóriában az összes feladatot teljesítettem (8/8). Ahogyan az előtte levőeket is mindet. A Destroyer ikon mégis szürke marad, alul a megjegyzéssel: you must complete the previous step to unlock this. Minden previous teljesítve van, sárga színnel jelezve, hogy teljesített. a Destroyer fül miért marad szürke? Kvázi teljesítetlen?
Visszatérve a conquest feladatokra: nem értem, hogy miért nem történik semmi a GR 75 solo teljesítésekor pl.. Vagy ez nem minősül conquest feladatnak? Új set tárgyakkal egy új titkos portált kell megnyissak, illetve ott kell teljesítenem egy másik feladatot?
Köszi a segítséget előre is.