78989
  • krisztajo
    Így már értem. Hát nem tudom, én még riftben egyáltalán nem találkoztam semmilyen goblinnal.
    Igaz nagyon magas szintűben még nem is voltam.
    Köszi a tippet.
  • Nomad90Hun
    Annó még S12-13 környékén volt olyan főleg magasabb szintű riftekben, hogy jöhettek a goblinok csapatosan, nem tudom megvan-e még ez. Ilyenkor jött 6-12 goblin összevissza mindenféle, de volt olyan is, hogy csak 2 féle volt, ezekben a csapatokban az esetek 70%-ában nekem volt a petes goblin.
    A Gelatinous azt láttam én is párszor, és utáltam is, mert ha nem petekkel voltál, vagy lassító / fagyasztó / akármilyen cc-zős buildekkel szétrohantak a fenébe.
  • krisztajo
    Ha jól gondolom amiről te beszélsz az egy fajta goblin, méghozzá a Gelatinous Sire, csak ez esik szét kisebbekre amiből csapat lesz.
    Találkoztam már vele többször is a kicsik is mind ugyanolyanok nem több félék.
    A Menagerist mindig egyedül bóklászik.
  • Nomad90Hun
    Én ugyan már 1 jó ideje nem tolom, de annó még tavaly mikor toltam minél gyorsabban végeztél 1-1 rifttel és minél többet toltál az én észrevetel szerint annál több goblin jött, vagy jobban mondva nagyobb eséllyel, ergó több is, legjobb a goblin csapat mert abban szerintem nagyobb eséllyel van ilyen is.
  • krisztajo
    Igen, csak nem az ami nekem kell.
    Nagyon sokféle van, találok is sokat csak nekem a menagerist kell, ami petet adja és nagyon ritka sajnos.
  • NeoMaN
    bounty-ban jönnek a goblinok
  • krisztajo
    Köszönöm, így már sikerült, én a kérdőjeles részt eddig nem néztem.
    Mindkét Hellfire ékszer meglett, gyűrűből egy egész jót kaptam, de az amulet sajnos vacak.
    Le sem cseréltem, ami nálam volt az jobb.
    Viszont a WD ajándék set nagyon király, azért megérte.
    Csak menagerist goblinokat nem nagyon sikerül találni. :-(
    Eddig azokon a helyeken ahová a legnagyobb esélyen írja a hivatalos oldal még egyet sem találtam, pedig szerettem volna összegyűjteni a peteket.
  • zsotesz
    Hellfire ringre szerintem ne pazarolj alapanyagot, ha jól tudom egyik buildbe sem kell.
  • undY1ng #77036
    Nem mindegyik tulajdoságánál lehet socket-re tenni (igen, ez az amibe tudsz egy ékszert tenni), van az opciók mellett egy kérdőjel és ha rá mész kiírja, hogy mik a lehetséges tulajdonságok amiket beadhat. Lehet csak nem volt szerencséd és eddig sehogysem adta be, volt nekem is hogy kb. a 35.-re sikerült csak...

Azon az üres sötét helyiségben tudod aktiválni azokat a portálokat csak simán jobb klikkel az inventoryból!
  • krisztajo
    Szia!
    Köszi a választ.
    A gondom csak az, hogy sima rare tárgynál nekem nem dobja fel a socket lehetőséget.
    Csak hogy félre nem értsem, ez az amikor egy üres gem foglalatot kérek a fegyverbe, ugye?
    Számít melyik tulajdonságnál próbálom vagy mindegyiknél választható kellene legyen?
    Az ajtót valóban széttudtam verni, de bent nincs semmi.
    Itt tudom használni a portáljaimat vagy még ahhoz is kell valami?
  • undY1ng #77034
    Szia!
    Elég csak egy lvl 70-es sárga fegyvert Socket-re átrollolni a Mystic-nél.
    New Tistram-ban pedig azt a bizonyos kunyhónak az ajtaját szét kell ütni egy sima támadással és utána megnyílik!
  • krisztajo
    Sziasztok!
    Nekem is egy kis segítség kellene.
    Én az act IV. Exquisiteness küldetésénél akadtam el, már csak ez hiányzik.
    Már mindenféle fegyvert újra készítettem más tulajdonságokkal a Mystic-el, ritkát, legendásat, olyat amiben volt foglalat és olyat is amiben nem.
    Mégsem veszi teljesítettnek a játék.
    Biztos én csinálok valamit rosszul, de mit?
    Illetve azt szeretném kérdezi még, hogy szeretném elkészíteni a Hellfire ring-et és amuletet.
    Már van több portal device-om, de nem tudom hogyan tovább.
    Nekem New Tristramban még annak a háznak az ajtaja sem nyílt ki ami kellene.
    Mit hagytam ki?
    Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2020.04.13. 23:31:08
  • hitman1028
  • hitman1028
    nekem is azzal lett meg az első conquest,az is számit h időn belűl kell végezni
    a gr 55 nél nem az a lényeg h setbe hanem h full set bonussal kell megcsinálni
    több cursed chest van,nem csak egy ,olyat kell keresni ahol több hullámba jönnek a mobok és persze ott is lejárat előtt kell végezni

Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2020.04.10. 22:54:28
  • mountaingabor
    Üdv!

Segítséget kérnék, elakadtam. Playstation gépen játszom, próbálom teljesíteni a Seasonal 20 Yourney-t.

A Complete Conquests feladatokkal van gondom. Egyet teljesítettem WD karakterrel, Jade felszereléssel a Destroyer kategóriában. A Conqueror és a Guardian kategóriákban is további conquesteket kell teljesíteni. Egyet-egyet pluszban. Ez a conquest csak ilyen set felszereléses küldetés lehet a további set felszerelésekkel? Azért kérdezem, mert olvastam a conquest feladatokat, amik közül találtam ilyeneket is:
    GR 75 Solo
    GR 55 pl full Helltooth set felszereléssel.
    Vagy Cursed chest feladat, 350 szörny kiiktatásával. Az első kettőt hiába teljesítettem, nem történt semmi. A harmadiknál hiába találtam meg a ládát, kb 30 szörny jött elő összesen.

További érdekesség.

Destroyer kategóriában az összes feladatot teljesítettem (8/8). Ahogyan az előtte levőeket is mindet. A Destroyer ikon mégis szürke marad, alul a megjegyzéssel: you must complete the previous step to unlock this. Minden previous teljesítve van, sárga színnel jelezve, hogy teljesített. a Destroyer fül miért marad szürke? Kvázi teljesítetlen?

Visszatérve a conquest feladatokra: nem értem, hogy miért nem történik semmi a GR 75 solo teljesítésekor pl.. Vagy ez nem minősül conquest feladatnak? Új set tárgyakkal egy új titkos portált kell megnyissak, illetve ott kell teljesítenem egy másik feladatot?

Köszi a segítséget előre is.
  • savior666
    Helló.
    Ha van valakinek egy használaton kívüli D3-a és nekem tudná adni, az írjon egy privát üzenetet.
    Előre is köszi.
  • undY1ng #77028
    Csak 4-el maradtál le. :P
  • coolpet
    S20? Nem s16 van? kb lemaradtam :)
  • undY1ng #77026
    S20-nál jól olvastam, hogy a wizz most igen jó lesz?

BTW.: Ki mit kezdett?
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.03.15. 20:14:42
  • NeoMaN
    Garga WD sajnos az egyik legrosszab build, nagyon kevés a védelem és lassan öl.
    Nem jó semmire, még goldwrappal is alig-alig lehet vele bountyzni, GR aztán pláne felejtős :(
    Azt hiszem Zuni kb. ugyanez....
  • shaba23 #77024
    Petes WD mennyire életképes manapság, esetleg s20ban mennyire lesz az (már ha lehet erről bármit előre tudni)?
  • NeoMaN
    adventure mode-ban, azon belül bounty-ban találod meg legtöbbször
  • krisztajo
    Ez azért fura, mert a story-t is sokszor végigjátszottam és az adventure módban is jó néhány órám van.
    De csak sima, blood sharde-os és szivárványos goblin-al találkoztam.
    Menagerist-el még sosem.
    Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2020.03.07. 04:58:46
  • Kojiro
    Sztem, bármikor meg tudod találni, akár story modeban is.
  • krisztajo
    Köszi. Még egy kérdésem lenne.
    Olvastam a Menagerist Treasure goblin-ról, ami ugyancsak petet ad.
    De nem teljesen világos, hogy meg lehet találni simán Adventure Mode-ban, vagy csak a Season-on belül?
    Illetve esetleg tudnátok javasolni helyeket ahol keressem?
  • TBTPumpa
    Diablo IV életjelek
  • NeoMaN
    Játék közben nyomj Shift+J kombót és csinálgasd az ott látható feladatokat. Ha kész az első "adag", minden ki van pipálva, akkor jobbra lent nyomj rá a folytatásra, és jön a többi feladat. Itt látod a rewardokat is. Pet a legutolsó, szóval kemény menet lesz.
    Itt átláthatóbb:
    D3 season 19 journey tracker
  • krisztajo
    Így már minden tiszta.
    Köszi szépen.
  • coolpet
    Season karakter season starttól season end-ig tart, utánna normál karivá konvertálódik.
    Minden seasonban újat kelll indítanod, ha abban játszani akarsz.
    Van egy season journal vagy mi, ami több szintből áll, teljesítened kell feladatokat.
    Van amit lehet multiban, van ami kizárólag SOLO-ban kell megcsinálni. Ezek végén kapsz PET-et, SET-et, ami megmarad Season után is.

Üdv

• mulli1986
    Őszintén, Egy call of dutyban mi a pláne? Ott volt a pacific meg az elit alakulat. Számos filmet forgattak csak a második világháborúról. Első világháború se panaszkodhat. A jelenkori meg jövőkori katonákról meg megint dunát lehetne rekeszteni film szinten. Szerintem még sorozat is van belőle. Ugyan mit tudnának adni, mutatni ezek a call of duty filmek? (Még a játékokkal se játszok a 3 óta, annyira unalmas, nemhogy filmet vagy mégrosszabb sorozatot nézzek belőle...)
  • krisztajo
    Sziasztok! Pár kérdésem lenne Dio3-al kapcsolatban.
    Ha season hero-t indítok mit kell tennem ahhoz, hogy az új pet-et megszerezhessem?
    Ell kell érni valamilyen szintet vagy konkrét küldit kell megcsinálni?
    Átvihető a normál játékba is a pet vagy csak a season-ban elérhető?
    És az utolsó biztos buta kérdés lesz.
    Minden season-ban új hőst kell indítani vagy azok átvihetők egyikből a másikba?
    Bocs, de még sosem játszottam ebben a játékmódban.

Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2020.02.20. 11:40:15
  • PetruZ
    És a linkelt profilban meg van említve a Call of Duty tévés és filmes univerzum előkészülete is.
  • TBTPumpa
    Diablo és Overwatch anime szerű sorozat készül:
    Diablo Anime on Netflix and Overwatch Cartoon Reportedly In The Making
  • Daermon
    Új felügyelőt kap a Diablo
  • mulli1986
    MEg azt se felejtsük el, hogy ezek mind szláv népek. Ha már egy ember akad, aki szépen lefordít mindent, akkor már egész nagy régióknak és több országnak is tudsz egy nyelvet csinálni. A magyarok többsége meg amúgy se beszél idegen nyelvet, hiába oktatják mindenkinek, tehát már annak az esélye is kisebb, hogy valaki eljusson egy nagy céghez és kiadják neki a fordítási munkát házon belül.
  • Zsoltee_a_bator
    Azert Lengyelorszag nem olyan apro piac 4x annyi lakossal hozzank kepest.
  • repvez
    Nem hiszem, hogy csak az határozná meg, mert érdekes módon szinte alig van olyan program még a réteg felhasználós is amibe ne lenne cseh ,lengyel vagy valamelyik környező országbeli nyelv. és pedig azok még kisebb piac mint a mienk.
    Csak , ott valahogy jobban támogatják a programok fordítását és megvan hozzá a háttér is. A cseheknek van világhírű játékkészítő stúdiójuk nem is egy, nekünk meg hiába vannak jó programozóink, mind valamelyik külföldi céghez mennek, mert itthon nem tudnak világhírű és jól fizető céghez elmenni játékot készíteni.
  • chris0000

#77005 reménykedem...bár addig hátha még jobban menne az angol... :)
  • Carmang
    Egy kis Diablo történelem, ha valaki nem ismerné. Időbe telik elolvasni :)
    https://gamepod.hu/teszt/diablo-tortenelem_ket_blizzard_egy_ordogi_jatek/david_brevik_akinel_a_sztori_kezdodik.html
  • TBTPumpa
    Szinte biztos, hogy nem, hisz Magyarország kis piac, pláne a Blizzard számára, de igazából a Német/Kínai gyarmatosítóinkon kívül mindenki számára kis piac vagyunk.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.28. 18:08:02