• molnibalage83
    Számomra tök irreleváns a Dio, mint téma, de azért valahol gáznak tartom, hogy a Blizzard cirka 23 év alatt nem nagyon tudott új brandeket kitermelni, mintha semmi ötletük nem volna és a WoW miatt elkényelmesedtek.

Hiába van SC2 mégis lett SC1 remaster és amennyire hallottam sok SC fan nem is nyergelt át az újra.

Lesz WC3 remaster, de ha jól értem, a játékmenet 1:1-ben 2003-as. Nem semmi.

A Dio 3-at nem ismerem, de amennyire látom nem lett túl nagy siker.

Van WoW és Overwatch és egy kártyajáték, ez utóbbi nekem nem nagy szám, mert 20+ éve is ismertem és játszottam ilyeneket, csak nem online. Az FPS játékok meg nekem a "whatever" kategória.

Mintha ötlete se lenne a Blizznek, hogy mit kéne csinálni és láthatólag fel sem fogta, hogy a közönsége kikből áll. Lehet, hogy a mai 20 körüli gen mobilon játszik, de nézzenek már csak a Blizzconon végig 25-40 közötti generáció. Ennek legfeljebb az alsó vége tol mobilt.

Én pl. el nem tudom képzelni, hogy az asztali gépem mellett elővegyem a mobilt játszani, mert komolytalan az egész. Nem az én területem. Láthatólag a Blizzcon közönsége is így volt vele.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.04. 11:51:52