Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
pett3rson #75205 Játszogatok a diablo-val, megvan már a kieg is, lvl 70 paragon lvl 49 a Monk karakterem jelenleg. Bounty-kat nyomom főleg és már párszor NR-t és GR-t is toltam. Megpróbáltam a Torment 1-et, de ahhoz még túl gyenge vagyok, úgyhogy visszaraktam Master-re, azon még normálisan haladok, bár sokszor megfognak még az Elite-k és a nagyobb Boss-ok.
Olyan volt már veletek, hogy csináltátok a Bounty-t és az egyik küldiben ki kellene szabadítani 5 Iron Wolf-ot, 3-at kiszabadítok és bebuggol, mutatja továbbra is a harmadik fickó helyét, hogy ott keressem, miközben már rég szabad...hiába lépek ki és vissza, ugyanúgy megcsinálja és ugyanannál. Eddig ilyen gondom nem volt, tegnap nyomtam rá egy scan és repair-t, nem néztem meg, hogy megjavult-e,d e ez így elég gáz...
Más problémám, hogy a fejlődés az így fog haladni? Szerencsén múlik, hogy mikor mit dob a gép? Olvasgatok fórumokat, nézem a videókat és erre többnyire az a válasz jön, hogy menjél és farmolj aztán majd dob valamit, RNG van és kész. Ami nem nagy gáz, csak egy idő után unalomba fullad. De lehet azért, mert hamar léptem magasabb szintre és így erősebbek az ellenfelek is, de XP-t is gyorsabban szeretnék kapni...