Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nomad90Hun #75074 Valaki mondta multkor, hogy idézem "a játék T10 felett a damage reductionról szól", nem tudom már ki volt, és lusta vagyok most visszakeresni, de ez sajna ahogy én látom csak az igazság 1-ik fele, sőőt inkább harmada. Mert a demidzsridáksön önmagában kevés, mert van olyan sebzés ami szimplán túlsebzi a sebzéscsökkentési értékét (2.0-a óta sajna ez van) az embernek aztán olvad a hp mint hógolyó a sivatagban, kell még tonnányi hp is meg élet visszatöltés is, a 3 együtt teszi ellenállóvá a karaktert mert sajna 2.0 óta nincs olyan hogy kompletten ignorálni lehet a sebzést (régi szép idők mikor monkkal térdig állt az ember a trutyiban miközben arcane lézerek pörögtek rajta +1-2 aranyosság és meg se mozdult a hp-d cirka 40 millás thoughnessel...), csak lecsökkenteni a bekapott sebzést adott %-al, és még az se ér semmit se ha nincs elegendő hp, ahogy a mgas hp se ér semmit sebzés ellenállás illetve életvisszatöltés nélkül. sajna T10 felett már sebeznek még az utolsó kis nyamvadt tömegmobok is annyit, hogy ha nem figyel az ember akkor kaphat pár csúnya tockost... példa: paragon 540+ wizarddal delsere szettel simán elmegyek convention of elements-el T10-en, de T11-re meg feljebb már át kell raknom magam full arcane sebzésre és pajszozós buildre ami ugyan lecsökkenti a sebzésem cserébe szépen életben tudok maradni.