Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
PTR tapasztalat gondolom. olyan érzés játszani a jelenlegi diabloval, mint ha valami wow fun szerveren lennék. mindent az ember arcába tolnak, kis millió gold, item stb. játszol 2-3 órát lvl70-en, és már farmolod a t6-ot. lehet csak én vagyok így, de nekem ebből a szempontból hiányzik a vanilla D3, ahol valamennyire meg is kellett dolgozni a dolgokért, folyamatosan toltuk a játékot, mert volt miért. most ezek a szezonok abból állnak, hogy játszunk max 3 napot, és várunk a következőig.
de ez az idézet Josh Mosqueiratól mindent megmagyaráz a D3 jelenlegi állapotáról.
“One of our fears was, If we give them everything, they are going to stop playing? And I think the realization we made now and what we firmly believe now is that it’s much better for players to get all the loot and to leave the game happy because they will come back happy when we drop a new expansion or patch. If you are stingy, and you are afraid of being too generous, they are going to leave frustrated, they are going to spend three hours not getting an upgrade and then say “this game just wasted my time”. We learned that we needed to become comfortable being generous.”
persze ez jó annak, akinek nincs ideje játszani, engem ez attól még rohadtul zavar, mert D3 lehetne sokkal több ennél, és nem abból állna, hogy 3-4 havonta visszatérni 3 napnyi játékért. abszolút fos, casual barát hozzáállás.
bár Josh Mosqueira nem rég távozott Blizzardtól, nem tudom mit jelent ez a jövőre nézve.
Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.07.25. 14:52:47