Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nomad90Hun #74742 2.4 óta egy elég fura bugra lettem figyelmes, és az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul-e, mert ha nem egyedi, akkor megy a report a blizznek. Képet nem lőttem róla még sajna, de elmagyarázom mi a gondom.
Szóval a bug grafikai jellegű, először azt hittem a laggal lesz a gond de nem. Az a gondom, hogy csak monknál és a dh-nál jelentkezik az, hogy ha elmegyünk haverral riftezni, vagy büntizni semmi gond, de ha bemegyünk városba (town), akkor előjön 1 olyan bug nekem, hogy az inventory pl átlátszó, semmit nem látok benne, az árúsok ablakai totál másként jelennek meg, a kovács pl mintha 1 árús lenne olyan ablakkal jelenik meg és 1 csomo ikon pl a fülek páncél készítés, fegyver készítés nem is látszanak csak maga a felirat, kadalánál az ikonok szintén nem látszanak, de a legszebb, hogy a skill barom is üres lesz, tiszta szürke minden skill slot, de a skillek ott vannak mert el tudom sütni őket de elég idegesítő ez, még egyszer ez csak party-ban jön elő nekem és csak dh-val meg monkkal 2.4 óta. Ha nem voltam érthető akkor este ha toljuk haverral majd lövök róla képeket.