• cleric
    Jó lenne tényleg nehezíteni rajta. Azt viszont nem szeretném, ha ez annyiból állna, hogy megemelik a szörnyek hp-ját meg sebzését, mert akkor a nehezítés csak annyi, hogy ugyanazt a figurát több ideig ütöd, ami az unalom ellen nem túl jó :)
    Variálhatnának a monster density-vel, lehetnének új elite affixek, vagy lehetnének párosával pakkok, meg persze ezer ötlet a hivatalos fórumról, én nem vagyok game designer.
    A mostani TX tényleg egy vicc, ha véletlenül megmozdul lefelé egy pillanatra a hp-m, akkor látom hogy jé egy reflex damage affix... De beleállhatok bármilyen trutyiba, úgyse él addig az elite/boss/rg, hogy komolyan sebezni tudjon. Emlékeztek még a az első überekre? Négyen heggesztettük őket, szaladgáltunk, trükköztünk, csomószor meghaltunk, jó móka volt. Most (nem vagyok pró, nem end-buildeket használok, és messze nem top a gear se) TX-en 10 mp alatt megvan egy über realm, magdus shieldjével 15 mp, ami jó ha az organ farmról van szó, de nem nagy kihívás.
    A GR az új mérce, de a "kihívás" ott egyszerű matek megint csak. Ugyanígy nincs varia a buildekben, ha top GR-t akarsz, csak egyféle lehet, beleértve a leg gemeket is. Lammernek tök igaza van, egy ideig variálhatsz (kinek mi a top GR), de 70 felé/fölé beszűkül.