Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig összességében szerintem most jó kis játék lett a D3, de a hangulata valahogy más volt az elődöknek, de lehet, hogy csak azért gondolom máshogy, mert öregszem 😄
https://www.twitch.tv/sp1gu
Hónapokkal ezelőtt tagja voltam, aztán mivel ilyen vándormadár vagyok, továbbálltam. Érdekelne, hogy most mi a helyzet ?
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Regards,
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De az igaz, hogy a Rend használatával kevesebbet tudod érvényesíteni a berserker rage hatást. 😊
Nálam inkább a gondot a resist jelenti, ha nagyobb sebzés miatt telepakolom magam ruby gemekkel, akkor hamar betérdelek, ha meg diamondokkal, akkor meg nagy lesz a resim, de kisebb a sebzésem. Ez olyan dilemma, mint a Nerves passzív, vagy a Superstition és társai. Természetesen ezek csak GR-re vonatkoznak, sima riftnél mindegy. Én szeretem, ha szívós a karakter, ezt az arany középutat kell valahogy jól belőni, hogy a sebzés is sok legyen és a resist, életerő (Toughness) is nagy legyen...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Próbálgatni kell, mert pl., ha úgy döntesz, hogy benyomod a weapon mastert passzívnak, akkor meg persze abszolút felesleges a Reapers, stb...
Én most Bulkhatossal farmolok riften és baromira nem kell a reaper... 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Inkább csak Great Riftnél számít, én pl. ráadásul a followeremnek is olyan amulettet tettem be, ami azt hiszem 4% eséllyel dob health potion-t.... 😊 Mindent megtettem, hogy legyen fury-m. 😊
Egyébként a Steady strikes alkarvédőt szoktam használni, abból van nekem Psichycal-os, max. attack speedes, CH-s ancient darab. 😊
Ma ránéztem, fel is rakta az új patch-et a battle.net és eltűnt az összes életlötyim.
És már a kereskedők sem árulják.
Az új patch-el vették ki a játékból, ez valami nehezítés, és egyébként végleges?
Mert akkor szerintem elég durva...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy nem olyan elkeserítő a helyzet, elvileg én is el tudok így jutni GR47-50-re, kérdés az, hogy melyik boss-t rakja be, mert van pár undorító.
Pl. tegnap úgy ugrottam neki GR47-en a rift bossnak, hogy a csík kb. az 1/3-nál járt és betette azt az ocsmány Blighter nevűt, mely kreálja azokat a méreg nyúlványokat. Szűk járatban kellett küzdenem, plusz pokoli nagyot csípnek azok, 1-2 másodperc alatt betérdeltem, pedig 1200 fölötti resistem volt. Tényleg nem értem azokat, akiknek 600-700-as a resistjük, hogy élik túl? Persze ez nekem a DPS rovására megy, ezért kéne ancient fegyver, hogy kompenzálja...
Nekem ancient fury van és úgy jó a berserker passzív, fury maxon van.
Belinkeled a karakteredet?
Enyém: gabiwan#2271.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amennyiben az ancients fury rúnát használom, van fury a bossnál is mellette a Berserker Rage passzív skillt bevágom, elég jól darálok sima mobokat is és bosst is.
Ha meg a Together rúnát választom, oda meg nem jó a Berserker Rage, mert szinte soha nincs max. fury, de helyettesítem Brawler-al, de a végén a bossnál nagy szívás van, elfogy a fury és folyamatosan azzal küzdöm, hogy töltődjön.
Ja és mindegy a weapon master passzív és Reapers alkarvédő, bossnál elfogy a fury!
Hozzáteszem, hogy sima IK fegyverem van, az nem ad +50% Call of ancient sebzést, majd azzal megnézem.
Szívesen kipróbálnám a bulkhato párost is, az ugye regenerálja a fury-t... Majd, ha lesz ancient... 😊
Egyelőre maradok a ancient fury rúnánál, úgy legalább van furym és tudok WW-t használni folyamatosan.
Használtok Rend-et? Én pl. még valamelyik cuccomnál azt raktam rá és brutál nagyot sebez. Igaz, hogy zabálja a furí-t, de baromi nagy sebzése lett.
Persze sima Riftre én is át szoktam alakítani a geart.
Majd este tesztelem úgy, hogy IK fegyverrel csak a weapon master lesz bent és az 50%-os Call!
Skull Graspot sikerült már valakinek szerezni? 😄 Ténylegesen mennyivel lesz nagyobb a sebzés? (300-400% fegyver sebzés növelést ír, de gondolom nem 3-4-szerezi a sebzést)
Majd ha sikerül a rendes dps-t is feltornászni, akkor lehet elgondolkodom, hogy a Berserker 50% dmg reducos rúnáját fogom használni...
Amúgy még a HP regenes gem is elég jó lehet. De előbb az első felállást akarom tesztelni, mert G 38-on a hirtelen Charge-olós mobok egy hiteltek. Bár tény nem a full szetben nyomtam.
A topokon meg sztem sokszor a farmolos gear van fent , h dps stb több legyen szerintem, én sem tudom pontosan, de nem tuti ugye, h azzal a skillkombóval és gearrel csinálta az adott tier-t, amit épp látsz 😊
Végül is mindegy, ezért jó a játék, nem szeretném, hogy csukott szemmel toljam a GR60-akat, semmi értelme nem lenne, legyen nehéz, legyen kihívás, ne a 7 éveseknek csinálják!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én csak GR43-at, vagy 44-et csináltam meg, most fogok feljebb menni.
Miért vernek le, ha ancientre raksz? Az 50% plusz damage rúna helyett?
Engem akkor vernek le hamar, ha kicsi a resistem, ahogy írtam a gemekkel kapcsolatban, ezért nem értem, hogy csinálják a GR55 körüliek, akiknek a resistje 600-700 körül van???? Még passzív resist skilljük sincs bent, szinte csak támadó, sebző. Én kipróbáltam úgy és a boss morcosan rám nézett és betérdeltem. Igaz, nagyobb volt a sebzésem jóval... Szóval vannak itt kérdések rendesen... Lehet, hogy a hexing gatyával és a Wreaper's Wrap alkarvédővel már lehet helyettesíteni pl. az ancient fury-t, franc tudja...
Igen, ahogy írtad, nagyon nem mindegy, hogy a végén melyik bosst adja be, mert pl. Ghom-ot azt alacsonyabb szinten sem tudom időn belül leverni, akkora poison sebzése van... Emlékszem, amikor a monkommal 1500 körüli allressel nekiugrottam GR40 körül, még akkor is rohangálnom kellett és meg is haltam elég sokszor közben, nem is tudtam időn belül leverni.
Nekem egyelőre még kell gyűjtenem ancient cuccokat (csak 1-2 darab van), illetve ancient IK fegyvert és ancient bulkhato-kat, csak úgy lehet megnézni rendesen... Addig bohóckodom Riften.
bulkato asszem az egyik ancient az enyém a másik régebbről van, nadrágnak nem árt a hexing pants, övnek meg több megoldás van. tegnap esett még egy ik fegyó végre, bár nem ancient sajna de egy picit erősebb, mint a mostani...jó lenne egy 4500 dps-es azzal lehetne kaszálni már