Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Óriási hiba volt kihagyni a régiós chat-et a bnet 2.0-ból! Hatalmas összefogó ereje van. Ez a mostani egy chat és friendlist-es rendszer sz@r és vissza lépés. Pedig a játék már egész jó.
És oda hogyan lehet átlépni? Tényleg nagy a pangás és nincs ökörködés...
Nem tudom, hogy mi változott, de emlékszem, hogy D1-D2 battleneten 5-6 év elteltével is sokan voltak és aktívan ment a játék, chat, minden!
Pedig összességében szerintem most jó kis játék lett a D3, de a hangulata valahogy más volt az elődöknek, de lehet, hogy csak azért gondolom máshogy, mert öregszem 😄

SGHC szeretettel vár! 😊 Itt mindig van pangás.

https://www.twitch.tv/sp1gu

SLICK
hát az igazán aktív tagok közül én maradtam meg, bár a Season 2 ideje alatt én beleuntam a játékba, addig a többiek átléptek más klánokba vagy más játékokkal játszanak. Néhány aktív tag van még és már nincsenek azok a chates ökörségek sem amik ezelőtt mentek...

Látod, ennyire! 😄😄😄

Mennyire aktív most az SG-klán ?
Hónapokkal ezelőtt tagja voltam, aztán mivel ilyen vándormadár vagyok, továbbálltam. Érdekelne, hogy most mi a helyzet ?

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

SLICK
csak konzolon

skinnyman
Es tenyleg az utan vontak vissza h a patch mar kiment? Szoval az elejen meg ledobtak par embernek, es azoknak mar megvan?

Regards,

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tudom, hogy értetted, én is azért írtam, hogy a saját tapasztalatomból okulva a rend "megnyomása" után 1-3 másodperc alatt maxon van a fury és onnantól számított 12 másodpercig maxon a fury, tehát annyi idő alatt érvényesül a berserker rage.
De az igaz, hogy a Rend használatával kevesebbet tudod érvényesíteni a berserker rage hatást. 😊
Nálam inkább a gondot a resist jelenti, ha nagyobb sebzés miatt telepakolom magam ruby gemekkel, akkor hamar betérdelek, ha meg diamondokkal, akkor meg nagy lesz a resim, de kisebb a sebzésem. Ez olyan dilemma, mint a Nerves passzív, vagy a Superstition és társai. Természetesen ezek csak GR-re vonatkoznak, sima riftnél mindegy. Én szeretem, ha szívós a karakter, ezt az arany középutat kell valahogy jól belőni, hogy a sebzés is sok legyen és a resist, életerő (Toughness) is nagy legyen...

Hunter of Deer
igen a rend 15 sec, de ha wastes + ik komboval tolod akkor a folyamatos berserker aktiv skilhez eleg sokszor kell tolni a rendet hogy visszajojjon idoben a skill erre ertettem, hoyg akkor nem tudsz sokat max furyn lenni.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

A Rend 15 másodpercig tart, mert kitolja a Wastes szett, tehát nem kell azt olyan sűrűn nyomkodni, így egy pl. elit pakk ellen van kb. 13 másodperced, amíg maxon a fury... 😊
Próbálgatni kell, mert pl., ha úgy döntesz, hogy benyomod a weapon mastert passzívnak, akkor meg persze abszolút felesleges a Reapers, stb...
Én most Bulkhatossal farmolok riften és baromira nem kell a reaper... 😊

Hunter of Deer
de ha ik szetet is hasznal akkor ugye tolni kell a rendet is hoyg vissza jojjon idoben a berserker, akkor nem igen tudsz max furyn lenni. en legalabbis ezert nem hasznalom a berserker passivot mert csak nagyon rovid ideig van maxon a furym.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Nem kötelező, de jól jön a fury töltés. Nézd meg, hogy anélkül maxon tartja-e a fury-t, ami a berserker passzív skill használata miatt fontos!
Inkább csak Great Riftnél számít, én pl. ráadásul a followeremnek is olyan amulettet tettem be, ami azt hiszem 4% eséllyel dob health potion-t.... 😊 Mindent megtettem, hogy legyen fury-m. 😊
Egyébként a Steady strikes alkarvédőt szoktam használni, abból van nekem Psichycal-os, max. attack speedes, CH-s ancient darab. 😊

Igen láttam, hogy ott maradt, csak nem tudtam hogy működik. De most már világos, köszi.
jazzy
Nincs már élet a játékban, csak lövöldözöl, nem tudsz meghalni.
mooo
Ott van az a potion a helyén ha megnézed,csak ezentúl nem kell vásárolni.
Sziasztok! Bocs, ha nagyon láma kérdést teszek fel, de már jó néhány hónapja nem játszottam a játékkal.
Ma ránéztem, fel is rakta az új patch-et a battle.net és eltűnt az összes életlötyim.
És már a kereskedők sem árulják.
Az új patch-el vették ki a játékból, ez valami nehezítés, és egyébként végleges?
Mert akkor szerintem elég durva...
Továbbá másnak se megy a játék? Nálam Start game után tölt pár percig majd DC-vel visszadob a menübe. Klántársaknak jó... WTF?

Reapers Wraps még akkor is kell a WW barbnak ha megvan ancient setbonus (IK*2) fury rúnával megy?

jazzy
Jól sejted, amúgy sincs éles PTR most.
Skacok.nekem csak a z alap diablo3 van meg.azzal gondolom nemtudok ptr en nyomulni mint ti.jól sejtem?
Ma szar a bnet 2 szer úgy behalt, hogy egyikünk se tudott mozogni vagy 30-40 mp-ig. Én ma a HC-t így hanyagolom.
Egyébként nem hatna meg ha nem hc kariról lenne szó. 😞
Találkozott már valaki olyan buggal, hogy trial riften egyszerűen csak meghalt? Még csak a második hullám jött ölöm őket aztán meghaltam. Másodperc töredéke alatt.
Azt' megy a ban. Mannercookie már megnyerte, de sokan másokat is befogott a radar és a hammer.
MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

zerkben 1.549.000 ezres dmg a karilapon az mennyire jó?
Milyen exploit történt? Csomó streamen mindenhol "ban inc, bai bai exploiters"..

Igen, nálam az is a probléma, hogy nagyon kevés a DPS-em (800-900k), mert mind az 5 gem diamond, azaz a resistet növelem vele, ha mindegyik ruby lenne, durván megnőne a DPS is.
Amúgy nem olyan elkeserítő a helyzet, elvileg én is el tudok így jutni GR47-50-re, kérdés az, hogy melyik boss-t rakja be, mert van pár undorító.
Pl. tegnap úgy ugrottam neki GR47-en a rift bossnak, hogy a csík kb. az 1/3-nál járt és betette azt az ocsmány Blighter nevűt, mely kreálja azokat a méreg nyúlványokat. Szűk járatban kellett küzdenem, plusz pokoli nagyot csípnek azok, 1-2 másodperc alatt betérdeltem, pedig 1200 fölötti resistem volt. Tényleg nem értem azokat, akiknek 600-700-as a resistjük, hogy élik túl? Persze ez nekem a DPS rovására megy, ezért kéne ancient fegyver, hogy kompenzálja...

Nekem ancient fury van és úgy jó a berserker passzív, fury maxon van.

Belinkeled a karakteredet?

Enyém: gabiwan#2271.

hát én a weap master, plusz battle rage 3-as rúnát használtam erre, bracernek pedig a reaper igen, így ha már 2-3 mob van, akkor van elég fury, természetesen ha jóval több mob van akkor fullos, de bossnál elfogy ja. De most változtatnom kell, mert kicsit túltoltam a védelmet, T51-et próbálom és nem volt elég a dmg, de nem is haltam meg 😄😄😄 bár sovány vigasz vagy 1.5 perc plusz lett...T50 meglett nem ancient ik fegyóval, szóval nem az a probléma nálad vszínű. csinálok majd egy tesztet én is, h elég vajon a berserker rage-hez (bossnál), ha csak az ancienteket átállítom a furyra (jó lenne). (az a baj, az utolsó rúnájuk iszonyat sok védelmet ad, effektive nem kell a nerves steel).

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nekem most IK+WW szettben sima IK fegyverrel a GR45 van meg, de talán fel tudom tornázni 2-3 GR-t, de a szűk keresztmetszet a fegyver, mert nem ancient. Ezrével költöm a Shardot és farmolok, mint a barom, de eddig nem esett. Muszáj megvárnom...

No teszteltem én is és ahogy írtad, valóban nagy dilemma a Call of Ancient-fury téma!
Amennyiben az ancients fury rúnát használom, van fury a bossnál is mellette a Berserker Rage passzív skillt bevágom, elég jól darálok sima mobokat is és bosst is.
Ha meg a Together rúnát választom, oda meg nem jó a Berserker Rage, mert szinte soha nincs max. fury, de helyettesítem Brawler-al, de a végén a bossnál nagy szívás van, elfogy a fury és folyamatosan azzal küzdöm, hogy töltődjön.
Ja és mindegy a weapon master passzív és Reapers alkarvédő, bossnál elfogy a fury!

Hozzáteszem, hogy sima IK fegyverem van, az nem ad +50% Call of ancient sebzést, majd azzal megnézem.
Szívesen kipróbálnám a bulkhato párost is, az ugye regenerálja a fury-t... Majd, ha lesz ancient... 😊

Egyelőre maradok a ancient fury rúnánál, úgy legalább van furym és tudok WW-t használni folyamatosan.

Én sem értek teljesen egyet a builddel, pl. futkosást biztos nem cserélem le wc/impunityre, lelassul a farm! 😄

SLICK
majd rácáfolok 😛

WW barb
Legeslegjobb a rendel a ww-s barb!

Hedgehunter
A restrain-t hasznalom es nem irja a sebzesemnel az extra-t. hogy mukodik vajon?
Majd, ha lesz, akkor megnézem, hogy kb. mennyivel növeli a ténylegesen okozott sebzést...
Használtok Rend-et? Én pl. még valamelyik cuccomnál azt raktam rá és brutál nagyot sebez. Igaz, hogy zabálja a furí-t, de baromi nagy sebzése lett.

SLICK
csak a ww dmg-hez ad hozzá annyit. Az azért brutális lenne már, mert akkor ugyanúgy működne mint ezelőtt az IK szet az 500 % dmg-el.

Ja, az lenne jó, ha azt az állapotot meg lehetne nézni, amivel csinálták a GR-t. 😊
Persze sima Riftre én is át szoktam alakítani a geart.
Majd este tesztelem úgy, hogy IK fegyverrel csak a weapon master lesz bent és az 50%-os Call!
Skull Graspot sikerült már valakinek szerezni? 😄 Ténylegesen mennyivel lesz nagyobb a sebzés? (300-400% fegyver sebzés növelést ír, de gondolom nem 3-4-szerezi a sebzést)

SLICK
az én megoldásom jelenleg a túlélés problémára (még nem teszteltem, de először erre építek rá), hogy a melee és a non-phisycal dmg reduc-os gemeket húzom fel, plusz még passzívból berakom a Superstition skillt, na meg ugye a Berserker, de ott igen meghagyom az Insanty rúnát. Ja meg a WW szetben a 40 % dmg reduc is ott van amíg pörögsz.
Majd ha sikerül a rendes dps-t is feltornászni, akkor lehet elgondolkodom, hogy a Berserker 50% dmg reducos rúnáját fogom használni...

Amúgy még a HP regenes gem is elég jó lehet. De előbb az első felállást akarom tesztelni, mert G 38-on a hirtelen Charge-olós mobok egy hiteltek. Bár tény nem a full szetben nyomtam.

azért, mert 50-en már eléggé erősek 😊 meg mert nem unity-vel megyek, unity-vel nem vernek le, de úgy meg nincs akkora sebzésem még sajna..majd kíváncsi leszek az új fegyóval milyen. De ancient bkatóval is valószínű menne már, de az meg annyira nem fun ugye, legalábbis jóval ritkábban tudod aktiválni a berzerkert...ezért erőltetem inkább a ww/ik kombót.
A topokon meg sztem sokszor a farmolos gear van fent , h dps stb több legyen szerintem, én sem tudom pontosan, de nem tuti ugye, h azzal a skillkombóval és gearrel csinálta az adott tier-t, amit épp látsz 😊

Igaz, viszont 4 már adja az "örökyetit" ha jól tolod a fury termelést és költést. Az meg hasznos. Extra sebzés, cc immunitás... kár lenne kihagyni.
Igen. A pálya sem mindegy, mert volt olyan, amikor pl. Ghom-ot, vagy azt a fagyasztós boss-t tette be és rohadt szűk járatok voltak végig a pályán, esélyem nem volt. Úgy ugrottam neki, hogy a csík a felénél volt és nem tudtam időben levágni, mert nem volt hova kimozogni, levegőzni.
Végül is mindegy, ezért jó a játék, nem szeretném, hogy csukott szemmel toljam a GR60-akat, semmi értelme nem lenne, legyen nehéz, legyen kihívás, ne a 7 éveseknek csinálják!

Maak
Az ancientekhez eleg a ket darab a setbol mar. Aszem

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ghom változott mostanság? Mert ha nem, akkor azt hiszem úgy nyomták (nyomtuk) korábban le, hogy néha "Kimentünk levegőt venni". Ha sokat vagy a méregben, akkor egyre jobban fáj. Kell néha helyezkedni. Ha nem lehet vagy minden televan fingva, akkor már fogós lehet. Persze magasabb GR-en más lehet már a taktika. Lehet ott már nem megoldás a kimozgás, mert annyira durva a mustárgáza... Kihagytam azt az időszakot amikor a magas GR vállalható volt a kasztonkénti egyszem részemről kevéssé kedvelt buildeken kívül.
Én is tesztelgettem, hát nekem mindenképpen kell a weapon master és az ancient fury, hogy mindig legyen megfelelő fury-m.
Én csak GR43-at, vagy 44-et csináltam meg, most fogok feljebb menni.
Miért vernek le, ha ancientre raksz? Az 50% plusz damage rúna helyett?
Engem akkor vernek le hamar, ha kicsi a resistem, ahogy írtam a gemekkel kapcsolatban, ezért nem értem, hogy csinálják a GR55 körüliek, akiknek a resistje 600-700 körül van???? Még passzív resist skilljük sincs bent, szinte csak támadó, sebző. Én kipróbáltam úgy és a boss morcosan rám nézett és betérdeltem. Igaz, nagyobb volt a sebzésem jóval... Szóval vannak itt kérdések rendesen... Lehet, hogy a hexing gatyával és a Wreaper's Wrap alkarvédővel már lehet helyettesíteni pl. az ancient fury-t, franc tudja...
Igen, ahogy írtad, nagyon nem mindegy, hogy a végén melyik bosst adja be, mert pl. Ghom-ot azt alacsonyabb szinten sem tudom időn belül leverni, akkora poison sebzése van... Emlékszem, amikor a monkommal 1500 körüli allressel nekiugrottam GR40 körül, még akkor is rohangálnom kellett és meg is haltam elég sokszor közben, nem is tudtam időn belül leverni.
Nekem egyelőre még kell gyűjtenem ancient cuccokat (csak 1-2 darab van), illetve ancient IK fegyvert és ancient bulkhato-kat, csak úgy lehet megnézni rendesen... Addig bohóckodom Riften.

na szal, fury gondok bossnál vannak a végefelé (de ott se mindegyik típusnál),. ha az ancient fury-ra rakom a call-t (egyébként megvan a 4-es ik bonusz, szal az ancientek végig maradnak). akkor nincs gond a furyval, ellenben levernek, mint vak a poharat, főleg t50-en 😄 (az elements-es gyűrűvel megyek, nem a unity-vel )
bulkato asszem az egyik ancient az enyém a másik régebbről van, nadrágnak nem árt a hexing pants, övnek meg több megoldás van. tegnap esett még egy ik fegyó végre, bár nem ancient sajna de egy picit erősebb, mint a mostani...jó lenne egy 4500 dps-es azzal lehetne kaszálni már

Rendben, ezt csúnyán benéztem... 😊