Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
dantor7 #74416 Én most szezonban Crusadert indítottam, és "sajnos" azt kell mondjam, hogy okádék unalmas, MERT kibaszott erős.
Amint felértem 70-re, gyakorlatilag 0 efforttal meglett a 6-os bónusz; T1-en split-bountyztam kicsit publicban, ott tudtam, hogy minden elhullik, mert hát 6-os bónusszal T1 ne legyen már gond.
Aztán... lett 1-2 új legendarym, kadaláztam is a buildhez való cuccokat, de tényleg semmi extrát, és gondoltam, miért ne raknám fel T4-T5-re?
Már gyanús volt, hogy ott is minden elhullika HP-m pedig meg sem mozdul, pedig még legendary gem-jeim sem voltak.
Elhatároztam, hogy hm, tényleg, kellene az a 3db, elkezdtem GRift-ezgedni, persze először 20-25 körül, lvl1-es gemeket húzni minek feljebb...
Paragon 195-ösként nyomtam le a GRift 40-et, ami T9-nek felel meg, és csak azért nyomtam le a Grift 49-et paragon 216-ként, mert 3-asával engedi feljebb rakni, és annyit léptem GRiftek közben.
Tudni kell, hogy TX-re 250-es paragon alatt nem enged be, Grift45=TX.
Annyira erős ez az invoker's set, és annyira semmi más nem kell hozzá, hogy 49-es Grift-et toltam le 8 perc alatt paragon 216-on.
Ha ilyen "godmode-csalás" karakterre vágysz, hajrá!
Ha viszont egy icipici kihívást is keresel, nem ez a te karaktered.
(persze fogalmam sincs, a többi kaszt hogy teljesít, lehet, hogy ebben a szezonban minden ilyen pofátlanul erős eleinte)