Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használtok Rend-et? Én pl. még valamelyik cuccomnál azt raktam rá és brutál nagyot sebez. Igaz, hogy zabálja a furí-t, de baromi nagy sebzése lett.
Persze sima Riftre én is át szoktam alakítani a geart.
Majd este tesztelem úgy, hogy IK fegyverrel csak a weapon master lesz bent és az 50%-os Call!
Skull Graspot sikerült már valakinek szerezni? 😄 Ténylegesen mennyivel lesz nagyobb a sebzés? (300-400% fegyver sebzés növelést ír, de gondolom nem 3-4-szerezi a sebzést)
Majd ha sikerül a rendes dps-t is feltornászni, akkor lehet elgondolkodom, hogy a Berserker 50% dmg reducos rúnáját fogom használni...
Amúgy még a HP regenes gem is elég jó lehet. De előbb az első felállást akarom tesztelni, mert G 38-on a hirtelen Charge-olós mobok egy hiteltek. Bár tény nem a full szetben nyomtam.
A topokon meg sztem sokszor a farmolos gear van fent , h dps stb több legyen szerintem, én sem tudom pontosan, de nem tuti ugye, h azzal a skillkombóval és gearrel csinálta az adott tier-t, amit épp látsz 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Végül is mindegy, ezért jó a játék, nem szeretném, hogy csukott szemmel toljam a GR60-akat, semmi értelme nem lenne, legyen nehéz, legyen kihívás, ne a 7 éveseknek csinálják!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én csak GR43-at, vagy 44-et csináltam meg, most fogok feljebb menni.
Miért vernek le, ha ancientre raksz? Az 50% plusz damage rúna helyett?
Engem akkor vernek le hamar, ha kicsi a resistem, ahogy írtam a gemekkel kapcsolatban, ezért nem értem, hogy csinálják a GR55 körüliek, akiknek a resistje 600-700 körül van???? Még passzív resist skilljük sincs bent, szinte csak támadó, sebző. Én kipróbáltam úgy és a boss morcosan rám nézett és betérdeltem. Igaz, nagyobb volt a sebzésem jóval... Szóval vannak itt kérdések rendesen... Lehet, hogy a hexing gatyával és a Wreaper's Wrap alkarvédővel már lehet helyettesíteni pl. az ancient fury-t, franc tudja...
Igen, ahogy írtad, nagyon nem mindegy, hogy a végén melyik bosst adja be, mert pl. Ghom-ot azt alacsonyabb szinten sem tudom időn belül leverni, akkora poison sebzése van... Emlékszem, amikor a monkommal 1500 körüli allressel nekiugrottam GR40 körül, még akkor is rohangálnom kellett és meg is haltam elég sokszor közben, nem is tudtam időn belül leverni.
Nekem egyelőre még kell gyűjtenem ancient cuccokat (csak 1-2 darab van), illetve ancient IK fegyvert és ancient bulkhato-kat, csak úgy lehet megnézni rendesen... Addig bohóckodom Riften.
bulkato asszem az egyik ancient az enyém a másik régebbről van, nadrágnak nem árt a hexing pants, övnek meg több megoldás van. tegnap esett még egy ik fegyó végre, bár nem ancient sajna de egy picit erősebb, mint a mostani...jó lenne egy 4500 dps-es azzal lehetne kaszálni már
Gain a bonus based on the weapon type of your main hand weapon:
Swords/Daggers: 8% increased damage
Maces/Axes: 5% Critical Hit Chance
Polearms/Spears: 8% attack speed
Mighty Weapons: 2 Fury per hit
mivel neked mighty weapon van ezert csak a furyt adja.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Leaderen is sokaknál látom, hogy a Call-nál az 50%-os sebzés van beállítva passzívnak.
Ahol bulkhatossal tolják, ott ugye nincs IK, de a szett generálja a fury-t, még érthető, de ahol IK fegyverrel tolják és nincs Call, na azt hogy???
Én próbáltam úgy, 3 másodperc alatt elfogy a fury és viszont látásra, nem tudok WW-zni!
Igaz, hogy baromira megnövelik a DPS-t, de én úgy gyakran betérdelek...
Neked szerintem azért van fury problémád, mert a Call of Ancient nem folyamatos. Vagy tévedek? (illetve az IK 4 darabos szett hatása miatt)
Amikor csak a WW szettet teszteltem, pár másodperc alatt kifogytam a Fury-ból és nem igazán értettem, hogy miért? Aztán rájöttem, hogy a Call-t megfelelő passzívval generálja a fury-t, így már nem volt gond.
GR-ben pl. a rift bosst végig WW-ztem, de akkor lenne kellemesebb, ha több életerőt tudnék növelni a sebzéssel, mert azért kellett rohangálnom rendesen. 😄
Kíváncsi vagyok, hogy ancient WW csatabárd mikor fog esni, mert eddig a simából is csak egyetlen egy pottyant, pedig játszom már egy ideje...
Nekem volt sima IK csatabárdom, így most IK+WW szett van fent RORG-al és Unity gyűrűvel szóló GR-en, de Riften SoP-ot haszálok, hogy a Phisycal felmenjen kb. 60%-ra, a mostani 40%-ról. Én alkarvédőnek Steady Strikers-t tettem fel a CH + Attack speed miatt, lehet, hogy más jobb lenne a speckó hatása miatt, nekem ez most így jó. Leaderek között néztem és azt láttam, hogy nem nagyon foglalkoznak a Phisychal túlzott növelésével, de én azt vettem észre, hogy nagyon nagyot dob a sebzésen, inkább legyen rajta 20%, mint pl. STR! persze mindig dilemma, hogy Phichycal vagy CH, CHD legyen a gyűrűn, amuletten, stb...
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.04.12. 12:50:59
Egyáltalán nincs "kimaxolva", de így is nagyot csípek vele. Végre!
gabiwan#2271
Mondjuk a d3d device hiba aggasztó, nekem a céges lapos Haswell IGP-jével eddig minden indult gond nélkül, amit próbáltam, szóval könnyen lehet jóval régebbi van neki.
(D3prefs.txt)
https://www.twitch.tv/sp1gu
pls
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
na akkor gta-ig megint diablózok sokat 😄
csak ne lenne olyan rohadt unalmas az első karaktert felhúzni
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.04.10. 11:41:39
MadWolf#11626
Amúgy meg nem sírunk, csak a lényeg, hogy egy kaszton belül jó lenne, ha 3-4, akár több kb. egyforma erősségű build lenne, persze mindegyik legyen kiemelkedő valamiben...
Jelenleg is szeretek a dioval játszani, félreértés ne essék és egyre jobb lesz...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Miért nem lehet kaszton belül 3-4 kb. egy szinten lévő buildet csinálni? Azt is elérhetnék, hogy kb. egyforma erősek, de mindegyik kiemelkedik valamiben.
pls <#confused>#confused><#help>#help>
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
ráadásul pont elbuktam egy grift kulcsot. Megnyitottam, de nem engedett be -.-
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.04.09. 20:44:03