Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gain a bonus based on the weapon type of your main hand weapon:
Swords/Daggers: 8% increased damage
Maces/Axes: 5% Critical Hit Chance
Polearms/Spears: 8% attack speed
Mighty Weapons: 2 Fury per hit
mivel neked mighty weapon van ezert csak a furyt adja.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Leaderen is sokaknál látom, hogy a Call-nál az 50%-os sebzés van beállítva passzívnak.
Ahol bulkhatossal tolják, ott ugye nincs IK, de a szett generálja a fury-t, még érthető, de ahol IK fegyverrel tolják és nincs Call, na azt hogy???
Én próbáltam úgy, 3 másodperc alatt elfogy a fury és viszont látásra, nem tudok WW-zni!
Igaz, hogy baromira megnövelik a DPS-t, de én úgy gyakran betérdelek...
Neked szerintem azért van fury problémád, mert a Call of Ancient nem folyamatos. Vagy tévedek? (illetve az IK 4 darabos szett hatása miatt)
Amikor csak a WW szettet teszteltem, pár másodperc alatt kifogytam a Fury-ból és nem igazán értettem, hogy miért? Aztán rájöttem, hogy a Call-t megfelelő passzívval generálja a fury-t, így már nem volt gond.
GR-ben pl. a rift bosst végig WW-ztem, de akkor lenne kellemesebb, ha több életerőt tudnék növelni a sebzéssel, mert azért kellett rohangálnom rendesen. 😄
Kíváncsi vagyok, hogy ancient WW csatabárd mikor fog esni, mert eddig a simából is csak egyetlen egy pottyant, pedig játszom már egy ideje...
Nekem volt sima IK csatabárdom, így most IK+WW szett van fent RORG-al és Unity gyűrűvel szóló GR-en, de Riften SoP-ot haszálok, hogy a Phisycal felmenjen kb. 60%-ra, a mostani 40%-ról. Én alkarvédőnek Steady Strikers-t tettem fel a CH + Attack speed miatt, lehet, hogy más jobb lenne a speckó hatása miatt, nekem ez most így jó. Leaderek között néztem és azt láttam, hogy nem nagyon foglalkoznak a Phisychal túlzott növelésével, de én azt vettem észre, hogy nagyon nagyot dob a sebzésen, inkább legyen rajta 20%, mint pl. STR! persze mindig dilemma, hogy Phichycal vagy CH, CHD legyen a gyűrűn, amuletten, stb...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.04.12. 12:50:59
Egyáltalán nincs "kimaxolva", de így is nagyot csípek vele. Végre!
gabiwan#2271
Mondjuk a d3d device hiba aggasztó, nekem a céges lapos Haswell IGP-jével eddig minden indult gond nélkül, amit próbáltam, szóval könnyen lehet jóval régebbi van neki.
(D3prefs.txt)
https://www.twitch.tv/sp1gu
pls
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
na akkor gta-ig megint diablózok sokat 😄
csak ne lenne olyan rohadt unalmas az első karaktert felhúzni
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.04.10. 11:41:39
MadWolf#11626
Amúgy meg nem sírunk, csak a lényeg, hogy egy kaszton belül jó lenne, ha 3-4, akár több kb. egyforma erősségű build lenne, persze mindegyik legyen kiemelkedő valamiben...
Jelenleg is szeretek a dioval játszani, félreértés ne essék és egyre jobb lesz...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Miért nem lehet kaszton belül 3-4 kb. egy szinten lévő buildet csinálni? Azt is elérhetnék, hogy kb. egyforma erősek, de mindegyik kiemelkedik valamiben.
pls <#confused>#confused><#help>#help>
ráadásul pont elbuktam egy grift kulcsot. Megnyitottam, de nem engedett be -.-
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2015.04.09. 20:44:03
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3 órája ezt bámulom. 3 órája 1 percen van.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Persze a szarrágó monkot meg a no skill DH-t tovább kell tápolni...
Blizzard Logic ffffuuuuuuuuuuuuuuu
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Tesztelés alatt...
Roland crusa gr50-nel jar a leaderboardon.
amúgy nem is tudtam, hogy ami PTR-en még nadrág volt a barbárnak ami az összes rúnát megadta a Berserkerhez azt most átalakították Bracerré... De ki is szedték a játékból 😞
Már 5 rész megvan belőle, hamarosan meglesz a 6. is, úgy már én is tudom tesztelni.
Több legendary cucc is bekerült a repertoárba, illetve vannak új hatások, változtatások a cuccokon, érdemes átnézni őket, mert lehet, hogy az egyikkel kombózva lehet elérni a kívánt hatást! 😊
Most Raekor barbárral tolom, kíváncsi vagyok, hogy a WW-vel meg lehet-e közelíteni, örülnék neki...
Tegnap partyban volt egy WW barbár, ahogy néztem, elég jól pusztított, bár a nagy "káoszban" elég nehéz megállapítani, hogy pl. hozzám képest hogy öl, nem beszélve arról, hogy a partyban volt még monk és crusader is, igazából 5 perc alatt végiggyalultuk a riftet és hullott minden. No majd referálok, hogy mennyire hatékony és élvezet a vele való játék...
Most is azon dolgozok, hogy a lehető legerősebb buildet tudjam saját magam összeállítani. Hajtok a World top #1-re 😄
Valakinek tapasztalat?