Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nomadnak reagalva: Cleric kollega nagyon elfogult, gyakorlatilag vanilla kezdete ota DH-val kel es fexik :) nekem is kedvencem a kezdetektol, de helyen tudom kezelni... kezdjuk:
2.4-ig gyakolatilag TX felett egyre jobban hasznalhatatlan, nem csak soloban, de csapatban is finoman rakerdeznek, hogy nem hozol-e monkot vagy barbot (igen meg hc-n is gr50(60)+)? fast bountyzasra is van nala gyorsabb (csirke wd vagy permaugrabugra monk) es sajna XP farmra is, mindenhova... ahogy nezem szepen hangolgatnak PTR-en, szal 2.4-tol latok remenyt, de a lenyeg:
patchig ha xp-t akarsz farmolni, akkor Barb, Monk vagy HT-WD esetleg...
patchet mar alig varom, hogy jojjon az invoker crusader+par targy redesign miatt, mert bizonyos szintig, jobb gearrel kb DC proof immortal lesz :) daily farmra meg idealis lesz az invoker (TX-en DB-t meg GR kulcsot gyujteni) sajnos ez is nerfelve (lett) de magas gemekkel, meg sok-sok stattal talan kompenzalhato... en nerf elott HC-n hoztam vele nem idealis gearrel a gr72-ot... TX-en AFK(ez a jajj radtelefonalt valaki es elfelejtettel puuuzolni kateg) es DC proof volt! de szerintem a kis nerfek utan is siman az marad, nemtom elso nerf elott toroltem PTR-t :)
Wall offert sry ^^