Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nomad90Hun #74254 @Pedro
igen act 4-ben lvl 12-es Gr nekem megadta az maradt a végére, mondjuk én úgy csináltam, hogy az egyszerűbbeket, mint pl öld le x-y szörnyet (Butcher, stb) azt az elején megcsináltam aztán jöttek a nehezebbek.
@mkfdd
Hát wizard az tényleg spammelös, kivéve talán a firebird set-el ha összerakod, de az meg unalmassá válik marha gyorsan bár effektív rift pucolásnál az tuti. Én majd kövi szezonban 1 jeges wizardot akarok végre összerakni, de nekem a monk a mainem, ezzel amit most húztam ebben a szezonban kezdek végre elérni oda ahova akartam.
Ime: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nomad-21298/hero/66301156
Ezzel én úgy tolom, hogy gyakorlatilag alap támadással megyek, meg bénítom az ellent magam körül, ha gixer van akkor megy a shield, plusz az Inner Sanctuary-t akkor tolom el ha boss, vagy elite ugrik rám, azzal rakok fel sebezhetőséget rájuk, mondjuk a buildhez tartozik, hogy paragonban kap 1 jó adag health regen-t meg heal on hit-et, rengeteg chc olyan 30% körül már jó, plusz attack speed, és olyan 200-250% chd.
Szerintem monkkal az az egy baj van, hogy igazából akkor effektív (már ahogy én észrevettem), hogy ha többféle (általában 2) skil fajtát kombózol össze, én nekem a legjobban a holy + lightning kombó jött be, bár ezen a karin még annyit kell alakítanom, hogy a kesztyűt majd cserélem a non season-ben félrerakott Inna kesztyűm-re, a vállas-t meg a nadrág set-jének váll részére ami szintén non-season-ben van félrerakva, plusz én Monk-nál a dual wield fist weapon-re esküszöm, szóval az a diabo is cserés lesz majd.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.12.25. 11:48:54