Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hiper KOCKA #74179 Én is nemrég vettem meg, de én az alapjátékot+a kieget, és már kimaxoltam a kovácsomat a 12-es szintig. Most már csak a socketelhetőséget kéne megoldani, mivel Azmodan-ból hullott most egy ritka leg fegyó, magas sebzés +magas vitalitás és még több ezres regeneráció is van rajta. De a legjobb skillje hogy ütésre 30%-os eséllyel megidéz pár gyilkos tehenet akik nagy segítséget jelentenek ha olyan kék mobcsoporttal találkozok, akik falaznak vagy lelassítanak. Ilyenkor az extra segítség nagyon jól jön különben tehetetlen vagyok és hamar leszívnak. Pedig annyi regenerációt pakoltam a karimra hogy gyakorlatilag sebezhetetlen vagyok, nem tudják lejjebb vinni mert azonnal feltöltődik, mikor durván sebeznek is csak annyi látszik hogy a gömb tetején egy leheletnyit fel-le ugrál az energia. :D
De a kékekkel más a helyzet, Ha meg tudnak bénítani vagy beszorítanak, akkor 3-an annyit sebeznek hogy még a regenerációm sem elég. Ezért akarok a tehénidéző baltámba foglalatokat tetetni, mert akkor pár ütés neutralizálná az ellenfelet + a tehenek extra sebzései + az ősök előhívása... gyilkos kombó lenne bárki ellen.
Szóval tudom socketeltetni a fegyóm vagy csak azokat lehet amik a kovácsnál vannak a listában? Jó lenne tudni mielőtt nekivágok az expertnek.