Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali,ezek a szezonok mik lennének?csak alap game van meg nekem,de irta kezdhetek masik uj karit ebben a szezonban.
nem értem miért kezeli ugy,minta egy másik acc lenne.mettöl meddig tart egy szezon?az ott szerzett dolgok ha nem kerulok be top 1000be akkor elvesznek a végén?
nem értem miért kezeli ugy,minta egy másik acc lenne.mettöl meddig tart egy szezon?az ott szerzett dolgok ha nem kerulok be top 1000be akkor elvesznek a végén?
Ma már megéri beruházni rá, HC-n bőven van kihívás. Most indult a season 2 nem késő beszerezni. A rossz felhang a kezdetni bénáskodás miatt volt, de mára olyan a játék ahogy ki kellett volna jönnie. PvP nem a lényegi eleme a játéknak ez főleg PvE game. Nincsenek letölthető bossok, de minden season-ban jön valami kisebb újítás vagy finomhangolás.
Hali all! Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy érdemes lenne ezt a játékot beszerezni, anno valahogy kimaradt amikor kijött, meg sok rosszat is hallottam róla, de igazából így gameplayek elnézve egyáltalán nem olyan rossz, mint aminek sokan beállítják, legalábbis úgy látom 😄 Anno diablo 2-őt csíptem, nemtudom ez mennyire hasonlít ahhoz gameplayt tekíntve, ez a hack and slash stílus mindig is bejött. Na szóval a kérdésem az, hogy érdemes beruházni rá? Sajnos nem az olcsó játékok közé tartozik főleg, ha a kiegészítőjét is nézem ezért nem akarok elhamarkodottan döntetni. Szóval még egyszer érdemes megvenni? tehát tolják elegen, hogy megérje tolni? van benne pvp és/vagy újra leölhető bossok stb? Kihívást nyújt a játék? tehát nem egy full casual game. Előre is köszi a válaszokat!
én erősen gondolkodom egy barbi vagy crus kezdéssel.
S1-en monk, DH és wiz megvolt. S1 előtt túl sok WD-t nyomtam, meguntam.
S1-en monk, DH és wiz megvolt. S1 előtt túl sok WD-t nyomtam, meguntam.
MadWolf#11626
Én a "melee"-ket nem kedvelem. Használható a HC-s wdoktor? DH-t most nem akarok indítani, fő a változatosság.
Inna settel + sunwuko + torch gr35+-ra simán megy, de láttam már gr45+ is menni vele csak én leszarom a gr-t mert csak gemet húzni jó,drop szempontjából egy rakat szar ha az idő/drop arányt nézem.
profil link
profil link
Crusadernek lesz valami új set? Azt nem is figyeltem.. Továbbá ki kezd barbit / wizzardot? Tudom már sokszor kérdeztem. 😄
https://www.twitch.tv/sp1gu
Enélkül is röpködtek a 400 millás critek, viszont papírkarakter lesz belőle, legalább is a resist, stb. rovására ment a nagy sebzés érték.
T6-on elvagy vele, mert hullanak a mobok, mint a legyek, de GR-en esélytelen...
Biztosan ki lehet találni valamit erre, megnézem az új cuccokat...
T6-on elvagy vele, mert hullanak a mobok, mint a legyek, de GR-en esélytelen...
Biztosan ki lehet találni valamit erre, megnézem az új cuccokat...
Sziasztok,
S2re softcorera melyik karit javasoljátok leggyorsabb haladásra? Mindegyik kariból van 70esem több is eddig Crusi tetszett a legkevésbé.
Olyan kari kéne amivel gyorsan lehet szintezni, és ha kiesnek felesleges cuccok akkor át tudnám tolni másik S2es karimnak vagy havernak.
S2re softcorera melyik karit javasoljátok leggyorsabb haladásra? Mindegyik kariból van 70esem több is eddig Crusi tetszett a legkevésbé.
Olyan kari kéne amivel gyorsan lehet szintezni, és ha kiesnek felesleges cuccok akkor át tudnám tolni másik S2es karimnak vagy havernak.
Melyik kari lesz most legjobb S2 HC-n? Várható hasonló erős build, mint az S1 Sentry DH volt? Vagy mindegyikre kitaláltak valami okosságot? Ptr-t és a változásokat nem követtem. Van erről valami összefoglaló vagy személyes vélemény?
MadWolf#11626
Összedobtam egy hasonló monkot és én is sebzek vele 300-400 milla criteket, pedig nem a legjobb cuccokkal...
Durva! Csak a resistem gyenge, de nagyon!
Durva! Csak a resistem gyenge, de nagyon!
Ezt most hogy? Mi ez, ptr? Mik ezek az 500k sebzések ezekkel a fegyverekkel? 😄
nem, normal realmbe is bent lesznek a setek
Szezonra külön megvannak azok az itemek amik csak ott eshetnek
Szezonra külön megvannak azok az itemek amik csak ott eshetnek
Csak S2-ben fognak működni az új setek, nem?
leszarom a kibaszott season 2-t a patchet rakják már inkább befele az új setekkel.
nem tudom mit kell ennyit szarakodni vele
nem tudom mit kell ennyit szarakodni vele
Én kb. már tavaly Dec. óta nem igazán nyúltam hozzá és pont az miatt amit írtál te is. "önéheztetés." 😄 Biztos akkor fog kezdődni, de hát tudhatjuk hogy megint lesz sorbanállás...
Én úgy készülődöm h 2 hete nem játszottam, éheztetem magamat 😄
Igaz h este 6kor kezdődik a s2?
Igaz h este 6kor kezdődik a s2?
Mindenki készülődik a holnapi S2 kezdetre? 😊
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.02.12. 10:56:48
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.02.12. 10:56:48
Hoppá! 😮
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a Season 1 véget ért. A karaktered most már Normal Realmben marad, a Season 2 kezdeténél is ott marad. Hisz eleve minden szezonnak az a lényege, hogy újra kezdd a játékot. Az meg már rajtad múlik, hogy azt folytatod vagy majd a Season 2-t kezded el ha elindul...
Sziasztok!
Van egy nagy gondom, seasson 1 ben elkezdtem a játékot, és mikor befejeződött a seasson 1 a karakterem alap helyzetbe váltott vissza.
A kérdésem az hogy most így jártam, vagy a seasson 2 - nél átvált, és ha így is van akkor talán ne folytassam alapban a játékot?
Van egy nagy gondom, seasson 1 ben elkezdtem a játékot, és mikor befejeződött a seasson 1 a karakterem alap helyzetbe váltott vissza.
A kérdésem az hogy most így jártam, vagy a seasson 2 - nél átvált, és ha így is van akkor talán ne folytassam alapban a játékot?
Ott volt a hc fej a karakterénél.
Kripp megint nyomatja! Természetesen HC. <3 Kíváncsi vagyok, hogy S2zni fog-e..
Most még setek nem jönnek. Talán a Season 3-ra.
Ezt a tényt elfogadom, nincs több kérdésem, jó játékot.
most mit varsz? szenvedsz mint a vett malac evvel a raekor kerdessel... 2423423x teszed fel ugyanazt a kerdest, csak kicsit mas szovegkornyezetben... SINGLE targetre szar a build, deal with it -.-
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A setbónusz erőforrás spenderre vonatkozik. A charge nem költ furyt, hanem cd-s és raekorral termel is.
"The two piece set bonus will make your resource spending attacks do 50% more damage when your resource is full, however your damage is only increased if your resource spending skill is actually spending your resource."
"The two piece set bonus will make your resource spending attacks do 50% more damage when your resource is full, however your damage is only increased if your resource spending skill is actually spending your resource."
Szeretem, hogy itt ilyen jókat tudunk csevegni! 😄😄😄
Akartam egy kicsit játszani, de buzi a szerver 😄😄😄
Próbálta már valaki a Bastions of will settet? (Focus + Restraint gyűrűk)
Gondoltam egyet és felraktam a Raekor barbáromnak, de rohadtul nem ad 50%-al több sebzést, pedig charge alatt végig max. a Resource.
Valamit benéztem, vagy bugos? Valakinek van tapasztalata?
Nagyon nem lenne mindegy az az 50% plusz sebzés...
Gondoltam egyet és felraktam a Raekor barbáromnak, de rohadtul nem ad 50%-al több sebzést, pedig charge alatt végig max. a Resource.
Valamit benéztem, vagy bugos? Valakinek van tapasztalata?
Nagyon nem lenne mindegy az az 50% plusz sebzés...
Ezért nem ér szart sem a leaderboard. Ez olyan, mint a forma1-ben az időmérő esős időben. Az egyik megy egy gyors kört, majd leszakad az ég, így az utána jövők 10 másodperccel lassabbat mennek...
Az eu-s leaderboardot nezve, ha jol latom a legjobb barbar, aki mar patch utani korulmenyek kozott ment, az a 29. egy 49-es rifttel. Ez eleg jol mutatja, hogy mennyire "conduit fuggo" a class(conduit ugye nerfelve lett). Szerintem a 100-200-al alabecsulted, kb. aki a leaderboardon van azoknak a 99% conduittal utotte a guardiant a vegen.
Jó, én is szoktam trükközni vele, de az élen álló 100-200 barbár mindegyike ezt csinálta, akik GR50-60 között tolták végig? És Pylon nélkül meg szenvednek a GR40-el? Van benne valami, de az akkor is sok...
allitolag ugy probaljak osszehozni a boss eledest hogy legyen a kozelben conduit pylon es azzal hamarabb megolik.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mentem egy karikát GR39-en, a csík kb. a felénél tartott, amikor nekimentem a bossnak és nem tudtam megölni időn belül. Most Fire Raekorral mentem, nem volt rajtam Immortal, így a barbárok hamar betérdeltek, még lassabban tudtam végezni vele. Egyszerűen nem értem, hogy a francba tudják legyakni azok, akik 40-50-es GR-t megcsinálták?????? És még csak Immortal sincs rajtuk, megnéztem az adatlapjukat...
Néha operálnak Frenzyvel is, no de az sem sebez olyan nagyot, hogy jelentős kárt tegyek benne, ráadásul sok esetben olyan boss van a végén, ami méreg, tűz, villám, franc tudja milyen tócsát rak maga köré, vagy méregfelhőt, ami közelébe sem tudok menni, vagy rám üt kettőt és betérdelek... Sokaknak nincs is támadó skilljük, csak a Charge és a barbárok. Na azt hogy???????
Gabiwan#2271
Néha operálnak Frenzyvel is, no de az sem sebez olyan nagyot, hogy jelentős kárt tegyek benne, ráadásul sok esetben olyan boss van a végén, ami méreg, tűz, villám, franc tudja milyen tócsát rak maga köré, vagy méregfelhőt, ami közelébe sem tudok menni, vagy rám üt kettőt és betérdelek... Sokaknak nincs is támadó skilljük, csak a Charge és a barbárok. Na azt hogy???????
Gabiwan#2271
KÖszi. Gondolom Season 2. Kivárom!
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319