Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
grat!
Igen biztosan lesz nerf, mert most túl OP lett a Crusader. Az egyedüli karakter ami GR 85 fölé is tud menni.
Az eddigi PTR tapasztalataim alapján én még számítok egyéb balance-okra is, mert még mindig az a helyzet, hogy egy adott karakternél 2-3 build közül az egyik mindig jobb lesz. Én kifejezetten gyűlölöm, ha pont a nekem tetsző build a gyengébb. Bár most annyival jobb a helyzet, hogy kicsi az eltérés a buildek között, ahogy nézegettem a Leaderboardsot. Sőt még koránt sincsenek tökéletesen összeállítva a buildek néhány karakternél. Bőven lehet még csiszolgatni.
Azt nevetségesnek találom amúgy, hogy Season 4 végéhez közeledve, volt 1-2 játékos aki mert még kísérletezgetni buildekkel és miután magas szinteket értek el Soloban vagy partyban egyaránt, akkor egyből elszaporodtak a különféle chateken is azok az üzenetek, amikben azt az adott builddel rendelkező karaktert keresik partyba.... Ja és természetesen szóba se állnak Paragon 900 alatti játékosokkal.
Csináltam egy tank Barbárt és sehova nem kellek, mert csak P660 környékén járok, holott ugyanúgy bírtam a magas greatereket.
Csicska játékostársadalom van ebben a Diabloban is már.