Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Shion #73897 Én soha nem figyelem, hogy pontosan mennyit ütök, mennyi xp kell még számszerűen a következő szinthez, mennyi hp-ja van a boss-nak, stb.
Csak azt nézem, hogy mennyire tempósan haladok az adott nehézségi szinten. Ha egy kék-sárga-lila kis boss-t le tudok ütni 10-15 másodperc alatt, akkor jó a tempóm. Ha ennél sokkal tovább tart, akkor inkább visszább veszek a Torment / GR szintből.
A Monk-om elég nehezen gearelődött fel, ha jól rémlik Uliana set-ben van (kb. 1 hónapja már nem játszom). Alig van Ancient cuccom, gyakorlatilag a kinézett Build összeállt nekem, minden alkatrész megvan, igaz a legtöbbje normál minőségű darab. De így sem panaszkodom, mert p450-el lement egész jól (maradt vagy 3-4 perc hátra) a GR47 szólóban. Magasabb szóló GR-hez még nem volt lelkierőm, de az biztos, hogy GR-ben lehet a leggyorsabban fejlődni / gearelődni. Nekem a T10 már túl kicsi, GR 45-50 szinteket kell nyomnom a fejlődéshez. A fentiek ellenére mégsem tartom magam über tápnak, mert a magyar chat-n jó pár ember, illetőleg néhány ismerősöm már GR60-at tolnak szólóban és csapatban GR65+-t.
Szóval lehet fejlődni a játékban, de lehetőség szerint mindig a legnagyobb nehézségi fokozaton játssz, amit még tempósan elbírsz. Kis szinten felesleges a saját idődet rabolni, arányaiban sokkal kevesebb xp és loot jön.