Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Az authenticatort amikor feltelepíted kiírja, hogy EZT A KÓDOT ÍRD FEL, KELLENI FOG ÚJRATELEPÍTÉSKOR!!!!!!!!!44444444444444444

Na ezt a kódot kell újra beírni, amikor újratelepíti, másik eszközre telepíti, etc.

Ha ezt nem sikerült elolvasni, akkor van bnet supportnál olyan, hogy nem tudok belépni az accountomra, mert elvesztettem az authenticatort.

Javaslom a Blizzard cuccoknál az olvasást, meg úgy amúgy is, sok kellemetlenségtől megkímélheti magát.

https://eu.battle.net/account/support/login-support.html?ref=https%3A%2F%2Feu.battle.net%2Fsupport%2Fen%2Fticket%2Fstatus
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.16. 20:08:05
havernak behalt a telefonja amin a mobil authenticator volt. vett uj telot fel is tolta a progit de persze nem jo kódokat dobál.
ilyenkor mi a teendő? hova kell írnia emailt? mit kell elküldeni-e benne? útlevél, jogsi másolat?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

(Hát igen, 5000-es sorok... 😄)

https://www.twitch.tv/sp1gu

Az övet már kipróbáltam a varázslómon, de annyira nem találtam használhatónak, az 5 mp gyorsan letelik. Kymbo amulettet nem raktam fel, de mi értelme van? Aranyhoz nagyrészt küzdelmek után jutnak a karik akkor meg már mindegy.

Jani Hun
Én a gemeket(int dext stb) szoktam upgradelni, multkor elnyomtam 200 millát 😄 (amugy a hoarder gemmel multkor egy bounty alatt 28 milla is öszejött, am 10 perc volt kb m6 dh val. söt volt már 35m fölött is fields of misteryn(remélemjóliromle) ha jólemlékszem 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.11.15. 18:21:02

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

skinnyman
Jaja, kiesett a gem (t6on talan garantalt is volt?), neztem is egyet, azt hittem megvolt mar minden gem. Meg nem probaltam, de ez igen izgalmasan hangzik 😊
Amugy meg is fordult a fejemben a vaultban h milyen toughnessem lenne ha az az ov rajtam lenne mikozben szedem fel a milliokat a foldrol, valszeg ki se ferne a kepernyore 😊
A legtobb emlitett cucc megvan amugy, kiprobalom sztem. Lehetne mondjuk melle mrg valami offenzivabb (annyival noveli a sebzest amennyi aranyat felveszel pl) es ugy full eletkepes buildeket lehetne epiteni ra 😊
Amugy er valamit onmagaban a sok gold igy AH nelkul? Ugy latom leginkabb csak a kiseroje mindennek, de alapanyag nelkul nem sokat er. Ilyen reusable partbol meg mindig keves szokott lenni (kozben a rare alapanyag meg hegyekben all...)

Regards,

Kiesett a Boon of the Hoarder gem ? Mert akkor kezdődik az igazi móka. <#nevetes1>
Hozzávalók: Boon of the Hoarder gem, Kymbo's Gold amu, Custerian bracer, Goldwrap öv.

Boon of the Hoarder gem: nem kell bemutatni, upgrade nélkül is már rengeteg gold esik a szörnyekből.
Kymbo's Gold amu: annyit gyógyít amennyi a felvett gold mennyisége.
Custerian bracer: annyi plusz xp-t amennyi a felvett gold.
Goldwrap öv: a felvett gold mennyiségével növeli az armort 5mp-en keresztül.

Lényegében halhatatlan lesz a karakter, amíg van gold a földön. Több milliárdos toughness jön össze és így elég nehéz meghalni. Ez mellett gyorsabb a fejlődés a plusz xp miatt amit a bracer ad. Szoktam ezekben a cuccokban a dh-val mászkálni, riftelni és igen szórakoztató és kényelmes a játékmenet. <#nevetes1>

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

dante3
Biztosan közrejátszik, hogy kijött az új wow kieg., mindenki nyomatja a lvl100-at 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

éés újra autentikációs problémák a szerverparkban...

Nekem az a gyanúm, hogy vannak rövidebb időszakok a szerveren amikor a "luck/mf" paramétert feltolják az égbe. Többször volt már olyan hogy egymás után estek a jobbnál jobb cuccok 10 percen keresztül. Aztán vége. Ez nem lehet véletlen. Ha épp benn vagy akkor jól jártál.

Hedgehunter
Jo hely, szeretem en is.. 😊
skinnyman
Jartam (eloszor) a vault-ban, ez valami orulet. 5 perc alatt ~100 milla gold. Elotte 2-300 ora alatt feleennyit nem szedtem fel szerintem.
Jott is egybol az achievement h felszedtem a foldrol 100 milla aranyat. Tonnaszamra x-szazezres cimletekbe voltak a foldon, de lattam egyben ilyen masfel millasat is 😄

Regards,

Nekem mostanában esett 3 db is elég random, volt olyan hogy reggel egy majd pár óra múlva még egy.

Jah és csak kérdés, lyukasztó nektek esett mostanában? A patch beveztése után esett rövid időn belül vagy kettő, amit a varázslómnak el is használtam. Azután durván visszavághatta a blizzard az esélyt mert szeptember eleje óta egy darabot nem láttam. (Mondjuk nem lógok a batlleneten egész nap max. 1-2 óra naponta)

Sziasztok,

idáig max. csak kulcsokat gyűjtögettem, de nem próbálkoztam a hellfire amulettel.
Tegnap összeraktam egyet:
64-132 dmg
722dex
96allres
chit 73%
+Night stalker passive

DH-t fejlesztgetek éppen, m6 sentry build alapok nemrég jöttek össze. Érdemes ezt használni moddolni? Hogyan?
Majd még összerakok vagy kettőt a hétvégén, csak kíváncsi vagyok mi a véleménye a gyakorlottabbaknak.
DH

Csak szólóban van értelme. Partiban ha csak neked van, akkor semmi értelme, ha másnak is, akkor meg veszélyes. Én partiban még nem láttam senkin unity-t (én is mindig lecseréltem). Ha szólóban megvan a halhatatlan follower + a két unity, akkor a szinted fölött játszhatsz 2 torment szinttel (vagy 2-3 greater rift szinttel).
Szerk: de most nézem, hogy majdnem szó szerint ugyanezt írták már korábban is.
Utoljára szerkesztette: cleric, 2014.11.13. 23:27:43
Ha HC, akkor ajánlom az SGFórum HC klánját. Lammer úriember a fonok.

csokicsiga
Sajna nem sok időm van játszani, munka, család, a paragonom, még csak lvl184 de szívesen csatlakoznák egy magyar klánhoz, aki így is elfogadja az embert.

\"Hess innen troll.\"

Köszönöm a kimerítő magyarázatokat, akkor lenne még egy kérdésem. Az esetek 99%-ban szólóban tolom a játékot. Így egyáltalán van annak értelme, hogy a templarom viselje ezt a gyűrűt? Mint korábban írtam crusader és dh karakterekkel játszom.
skinnyman
Igy van. Ha a segitod nem halhatatlan es raall egy arcane-ra, neked is annyi 😄

Regards,

Lammer
Remelem nem zavarok be de 2 unityt csak ugy van ertelme hasznalni, ha followeren van "cannot die" cucc... igy gyakorlatilag ha solozol akkor szamolhatsz fele sebzessel, mert "vegtelen" a hpja a kiseronek... (jajjne ez is meg fog zavarni, igen regen kb hallhatatlan voltal aztan hotfixeltek, hogy fele sebzest kapod)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha soloban mész followerrel (ahogy írtad templarral) akkor teljesen jó ha Unity van mindkettőtökön.
De ha partyban játszol ahol nincs follower, akkor jobban kell figyelni. Tegyük fel, mész a dh-val és van a partyban 1 barbár, aki szintén Unity-t használ. Közelharcos lévén sok sebzést fog beszedni aminek a felét te kapod, hiába állsz messze és csak pakolod a sentryket. Partyban inkáb SoJ-t (Stone of Jordan) érdemes használni.

jazzy
Én nem gondolnám, hogy a leírtak alapján ez egy agyműtét, ha egy partyban van 4 ember és 2 emberen unity, akkor ha az egyik sebződne 100-at, akkor az unity miatt sebződik 50-et és a másik unity viselője is 50-et, ergo megoszlik a sebzés. Ha 3an viselik, akkor mind a 3 33,3333333333333333333333333333333333333-at sebződik. Ha mind a 4en, akkor 25öt mindannyian.

Értelemszerűen Kázmér aki a Japán szerveren van ő nem sebződik, csak aki 1 játékon belül.

A Barbár azért nyírja ki a DH-t, mert míg a Barbár 50 sebződésből Armor és apámfasza által valóságban csak 10 sebzést kap be, mert ő egy brutál nagy disznó állat szőrös mellkasú tank, addig a DH 50-ből 45-öt bekap és elpatkol, mert pihe puha selyemruhája van ami nem védi meg a baltától.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.12. 23:50:55
Bocs, de ezt megint nem értem, miért nyírná ki a unity gyűrű partiban a dh-t. most már komolyan nem tudom, hogy ez a unity gyűrű, hogy működik. igazán kinek érdemes használni? Teljesen összezavarodtam. Van egy crusader és egy dh karim amik viszonylag elég jók és mind a két segítő templar akiknek az egyik gyűrűjük unity. Akkor ez így nem ér semmit?
Arra azért érdemes figyelni, hogy ha partyban vagy akkor nézd meg, van-e esetleg másnak is. Simán ki tud nyírni a Unity például egy dh-t ha barbárral vagy monkkal megy és azon is van Unity.

SLICK
Tasker and Theo kesztyűt

csokicsiga
Ha megvan a 6 darab Marauder set a Dh-nak, mit vegyek még ki Kadalatól , mit érdemes ?

\"Hess innen troll.\"

Jani Hun
Split=eloszt,megoszt,szétoszt,

én annó amikor nemvoltam jó angolból mindent egyböl forditottam neten. nemszégyen és nem csesztetlek, de hiddel, jobbanjársz nemnéznek hülyének #72622 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Na ez is új infó nekem. Akkor ezt eddig nagyon benéztem. Köszönöm a segítséged! Mindenesetre nem lesz egyszerű jó unity gyűrűre szert tenni.
tugyiti
<#banplz>
Mindenképp kell 1 neked és 1 a segítődnek. Csak akkor működik.

Nem igazán értem a kérdést? Mert hány kellene a gyűrűből? Eleve csak egyet hordhatok belőle és minden más legendary tárgyból is. Kérdésem még egyszer, csak akkor oszlik meg a sebzés, ha én hordom, vagy akkor is, ha a templar hordja? Ez nem tiszta nekem.
Lammer
"All damage taken is split between wearers of this item."

Minden bekapott sebzest ELOSZTJA hordozoi kozott. Csak egy kerdes... Ha neked csak 1 unityd van, akkor mit osztasz meg?
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2014.11.12. 19:38:33

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok! Ismét egy kérdéssel fordulok a gyakorlott játékos társaim felé. Az lenne a kérdésem, hogy a unity gyűrű csak abban az esetben felezi a sebzést, ha én hordom, vagy akkor is, ha mondjuk a templarom hordja. Igazából jó lenne ebben tisztán látni, mert itt a fórumban már olvastam erről különböző véleményeket! Várom az építő jellegű hozzászólásokat!
csokicsiga
Köszi a segítségeket !!!

\"Hess innen troll.\"

Optionsban Gameplay > Elective Mode legyen bepipálva.

dante3
Options/gameplay/elective mode pipa, és lehet variálni

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

csokicsiga
Láttam olyat, hogy meglehet változtatni a skillek, hogy a táblán lenn,az elhelyezkedésüket, 1 2 3 4 job/bal egérgomb máshogy legyenek?

\"Hess innen troll.\"

Systore
firebird

armorym
lenne mit lecserélni, de nincs kedvem játszani mostanában
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.11.11. 15:41:18
csokicsiga
Srácok, a Wizardnak melyik a legjobb szett, ami a legjobb neki ? A segítséget nagyon szépen köszönöm !

\"Hess innen troll.\"

jah es a masodik fel perc futas utan zsakutca😄

Azt írták, hogy 30 nappal a Season 1 befejezése előtt jelezni fognak. Még nem jelzetek, azért én legkorábban januárt tippelnék. First Look: Season 2
Systore
még előtte jön a ptr
Pedig mintha olyat olvastam, hogy 3 havonta megy egy új season.. Szóval olyan decemberben kellene kezdődnie az újnak.

Ez a grift óriási egyébként, amikor fél percig csak futni tudsz, aztán 2-3 mob, utána megint fél percig futás 😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Systore
én januárra tippelnék
Kb. mikor indul S2? Addig már nem nagyon van kedv játszani. 😞 Meg főleg, hogy új peccsel jobb lesz a barbi..

Elnézve ezeket az Ancient legendary meg sett itemeket, nehezebb torment is kell majd.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

SLICK
minek keresnél Flying dragont Normálon? Szezonos karakterek és cuccok átkerülnek oda, tehát meglesz, max jobbat találhatsz, feltéve ha lesz mákod és kiesik....

Anno 2 hf amut csináltam dh-nak. Engem a kovács röhögött ki, amikor odaadtam neki salvage-ra. Nem is próbálok újat csinálni, mert nincs az az isten, hogy megint elkezdjek kulcsozni és überezni. <#nevetes1>