Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Pls help valaki... Most járok az Act I végén, és hozzám szegődött 4 darab kis dagadt démon. Szerintem valahogy én hozom elő őket csak nem tudom hogyan. Mindig segítenek a harcban, gyakorlatilag nekimennek az ellenfélnek és szétrobbannak a közelükben kinyírva őket a robbanással.
Ez így oké, még az elején örültem is neki, csakhogy az a gond hogy túl könnyű lett így a játék. Már az én karakterem is túl erős normál fokon alig van kihívás sőt még segítőm is van Templar személyében aki szintén sokat fejlődött. Ezek a kis kövér monszták pedig kinyírnak mindenkit körülöttem, mert ahogy az egyik szétrobban előjön egy másik, szóval állandó a respawn és nem tudok velük mit csinálni. Amint előjön egy, vagy akár több ellenfél, ezek nekirohannak és általgyakják a másvilágra. Csak végigszaladok az üres pályán, mást nem is kell mellettük csinálni mert mindenkit elintéznek.
A pohár akkor telt be, mikor az Act I főellenfelét egy másodperc alatt kinyírták... nekem hozzá sem kellett érni... csak néztem nagyokat. Egyébként elég durvákat sebeznek mert 4 ezret is sebez egy robbanás, és 4-en vannak ezek, tehát 16 ezres sebzésre is képesek ha együtt nekirontanak valakinek. Nem csoda hogy a Butcher nem bírta ki. Ez így nem jó, ebben semmi kihívás nincs.
Hogy lehet őket eltüntetni? Talán felvettem valami itemet vagy valami fegyvert ami előhozza őket? Valaki help pls, nem tudom addig folytatni míg velem vannak. Semmi értelme így a játéknak.