Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
ha atlepsz vele a kovetkezo brekpojntba, akkor boven megeri 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Közel sincs jó gearje a Dh-nak, ha lecserélem a kezest, 4% csökkenés a 3 sentry+ companion 40% attack speedjéért, nekem úgy tűnt halladósabb vele a dolog
SLICK
annyira azért nem

jazzy
😞

Ez a dh build működik amit játszik ez a lightningos?
Sosem gondoltam a sentryre mint petre, de bakker jó tudni hogy annak számít, este hazaérek WD-ről átrakom rá, a dex-ből származó dps kiesést gondolom pótolja a 40% attack
skinnyman
Level 70 alatt nincs elet.

Regards,

Srácok a hc-t kedvelő játékosokhoz fordulnék először a kérdésemmel! 😊 Van egy lv 63-as (season) karakterem,próbálnék publicban játszani,de egyik nehézségi fokozaton sem találok játékost,sem bounty sem pedig úgy ha a rift játékokra keresek rá... Nem játszanak hc-n? (bár ezt kétlem) vagy mi az oka annak,hogy nem látom a public játékokat? Azért mer nem vagyok még lv70?

Előre is köszönöm a válaszokat! Gondolom valami egyértelmű dolog van,csak én nem járok nyitott szemmel! 😊

Üdv, T800
solo 45 wd érdekesebb lenne <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Jabar
ja értem, köszi

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Lammer
reseteli a csattanast... nem softcore, nincs fakereszt, permahalal van... nem akart kockaztatni
Utoljára szerkesztette: Lammer, 2014.10.28. 10:27:26

Jabar
Van a videóban egy rész amikor a wd kilép a menübe meg vissza, azt miért csinálta?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nem vagy egyedül, engem kb. 1 perccel kezdet, aztán 4-7..-17 perc várakozási időkkel kezdett újra. 73-as hibakóddal.
Korában is volt már ilyen, sajnos. <#falbav>

BLZBNTBGS80000011 (73). Most már 33 perces várható várakozási időt ír ki. Azt hiszem ma nem lesz játék.
Utoljára szerkesztette: Alexzel, 2014.10.27. 20:05:58
skinnyman
Mi a szar van? Jovok haza, lepnek be, azt irja 5 perces sor van. Letelik az 5 perc, erre valami hibakoddal kidob. Aztan lepnek be bnet appba, most meg oda is negyed ora sort ir <#banplz>

Regards,

Jani Hun
Uramatyám, 45 grift hc-n 😄 én szintezni nem mernék valszeg nemhogy griftelni 😄 sose volt hc karim, minecraftba nem mertem hc-t csinálni ugy hogy ugye ott volt a creative mód ahol minden itemet leadhattál magadnak, nem hogy diablóba. na őt tisztelem a bátorságáért😄

Amugy ez a season cucc mit tud ha olyan karaktert cisnálok az mért jó?
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.27. 19:00:51

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

na hála a sok segítségnek amit itt kaptam, megvan a tier 30 soloban 😊 köszönöm nektek!
ha van esetleg valahol üres hely aktív klánba, vagy csak lennétek egy páran akikkel lehet griftelni, riftelni, überezni, várom a friends jelöléseket 😊
Satya
Bokát törtél api. 😄 Szóltál volna, még össze is raktalak volna nálunk a klinikán. Sebaj, ne izgulj, az a pár hét amíg gipszben téblábolsz, hamar eltelik. 😄 Addig is gyüjthetnél nekem cuccokat a DH-mhoz. 😄 Jobbulást.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lammer
Sziasztok!

Ide is, nincs kedvem megegyszer leirni

Bakatoros jonapot kivanok <#rinya>

Ugy tudom, hogy riftben nem nyithat a goblin portalt, szoval azon kivul kell probalkozni.

Jani Hun
akkor egyszavas válasz tessék, : RANDOM

jazzy
Meghal a goblin, kinyílik egy portál, látni fogod, én még csak videón láttam mert soha a kva életben nem találtam egyet sem 😄
SLICK
bountyban kell goblint vadászni. Még szezon előtt lejutottam egybe Normal Realmben, viszont mióta szezon van kb 2 hete jutottam be egybe.. Türelmesnek kell lenned, ezt tudom tanácsolni, mert ritka. Nekem legalább is az volt, haveroknak volt, hogy többször is nyílt, csak akkor pont nem tudtam velük játszani, így kimaradtam a jóból. Full random az egész.

Tatyla
Ebből még mindig nem tudtam meg amit kérdeztem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jani Hun
kb 10 perce voltam egyben, mondjuk fura volt, egyszerre 2 goblin volt egymás melett t1 bounty-n

Tatyla
Valaki mondja el légyszi hogy kell bejutni a goblin portálba mert patch óta még egyszer sem sikerült?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Systore
tejóég

Jani Hun
oksa, ksözi az infót, ezzel tisztázódott pár dolog, pony lvl btw, ^^ am ennek van valami értelme? csak csak fun?(pony level.)

M6 breakpoints A karakterednek a leirasanal(details) le van irva, hogy mennyit tamad masodpercenkent.(attacks per second), ez TNT nelkul ketkezes crossbow-al 1.45946~1.74193 intervallumba, bow-al 1.74194~2.16 -ba szokott esni. Most a 2 kezes crossbowt veszem peldanak. Egy ilyen intervallumban a sentry damaged ugyanannyi. Tehat mindegy, hogy 1.46 vagy 1.7 ketkezes crossbow eseteben. Finomhangolni lehet igy buildeket, mert ha mar meg van az 1.46, akkor kar peldaul attack speed-et enchantolni targyakra, erdemesebb crit damage-et, vagy chance-t.
Ennel a buildnel fegyver szempontjabol joval fontosabb a base damage, mint a dps(mivel a sentryk ilyen sajat rendszerrel rendelkeznek).
A TNT a Pet-eknek noveli az aps-et -targyakat tekintve - oriasi mertekben(40%-50%). Sokan nem tudjak, hogy a Sentryk azok Peteknek szamitanak. Tehat egy 50%-os TNT-vel drasztikusan noni fog a sentryk aps-e. Pelda: 1.5-os aps-el talalsz egy 50%-os TNT-t, akkor a sentryk aps - e 1.5 * 1.5 = 2.25-lesz amivel latszik a linken, hogy 2 intervallummal jobb pozicioba kerulsz. Ez esetedben az jelentene, hogy kb. 3-szor annyi chakram-ot lonenek a tornyaid(a fenti linken vannak kepek ahol le van irva, hogy ezek hogyan valtoznak hasznalt hatred spendertol fuggoen).
Egyebkent szerintem ez a cold dmg-es build a legtobbet hasznalt jelenleg. Ehhez hasonlo felepitese lehet egy cel. A frost arrow miatt alapbol lassitasz mindenkit es igy hasznalhatod a spitfire turret runat a sentryknel, amik a ballistics passziv miatt tobb damage-t tolnak.
Van meg a lightningos build, ami az egykezes Helltrapper crossbow-ra + egy speci offhand-re epul. Ehhez kell a 4.16-os breakpoint, amit szerintem eleg necces osszerakni.
A fentebbi coldos build viszont elerheto egy kis szerencsevel(TNT fenyevente hullik) es ezzel 30+ szintu riftek mar megoldhatoak, meg akkor is ha nem fullperfektek a rollok.
Meg annyit, hogy nekem a bane of the powerful gem helyett a Zei Stone jobban bevalt, elobbit szerintem csak, akkor lehet erdemes hasznalni, ha mar megvan a 25-dik szintje.(peldaul trialnel egyertelmu, hogy a Zei jobb)
Utoljára szerkesztette: ktm99, 2014.10.25. 20:42:25

Jani Hun
igen a matekolást énis szerettem más mmo-kban de itt annyira hiányos szerintem sokminden, például nehéz lenne egy buffot behajintani ami mutatja háűny sentry-m van lenn? vagy egy pici számlálót rákurni hogy tudjam mikor jár le a legelsö? na értitek, amugy az én attack speedem befolyásolja a sentry+pet-ét?
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.25. 20:08:34

jazzy
Attack speed breakpoint ahol többet lő a sentry és Tasker and Theo kesztyűt. Ez ilyen min/maxolás, minden játékban ezt csinálják, a matekzsenik kiszámolják pontosan mennyi kell xy statból és mindenki követi mint az orákulumot.
Jani Hun
amugy a 4.xx breakpont és a TNT mit akar kifejezni?

Jani Hun
akkor mehet a fegyverre a shard.. 😞, amugy marauder kérlekszépen t1 rift(funltam egyet lol..) és t6 grift+shard 1 part sokáig volt, aztán kettő és most a maradék 4 tegnap esett 😄😄😄

M6 buildel 0-as paragonnal is lehet T6-ot tolni szerintem.😊 Amit en valtanek az az egykezes crossbow. Ehelyett bow vagy ketkezes crossbow. Egykezes szerintem csak 4.xx breakpointtal eri meg, de az TNT nelkul eselytelen.

csokicsiga
A Marauder szett darabok hogyan estek , miből ?

\"Hess innen troll.\"

Jani Hun
Hali srácok, kérdeznék, nemrég kezdtem énis, eléggé nub vagyok még a dio3 hoz, viszont elmult napokba estek ám az itemek, szerintetek jó irányba haladok?😄 tudom sok minden kéne még de igyis t6 rifteket már egyedül tudom tolni, ez normális ilyen kicsi paragonon? nemakarom ugyan azt csinálni ujra meg ujra amig kiszedek 1-1 cuccot. elég monoton folyamatosan riftelgetni.

szerk, esetleg mit rontottam el nagyon a buildben?
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.10.25. 18:48:31

skinnyman
Jo van na, de en most kezdtem szinte a kiegeszitot 😊

Regards,

SLICK
"Há nem áz hoty mintety hogy ki faaty! Há mondd meg hogy ki faty!!!!"

tugyiti
1.Nekem ne nagyképüsköggyé mer a zsóti főlesz hívva
2.a fene a pofádat má majdnem letöröltelek ,szóljá máskor hogy anyakönyvet átirattad
SLICK
T1? Már T6 sem kihívás egyáltalán, igazán erősíthetnének a szinteken, mert ez így lófasz. Ok ott a Greater Rit, de attól bountyban meg sima riftben olyan mintha normalon mennék sokszor.

skinnyman
T1-en amugy mar alig tudok meghalni barmitol akkor is ha mindennek a kozepebe beleallok, de Urzael egeszen kemeny dio volt meg igy is, azt kell mondjam, hogy Maltheal mellett o az egyetlen akinel neha mozogni sem art kicsit. Sokkal erosebb barmelyik masik bossnal.

Regards,

Jani Hun
köszönöm, ezt lementem.

dante3
Torment I: 819% Health, 396% Damage, 300% extra gold bonus, 300% extra XP bonus,<1> 15% increased legendary drop rate
Torment II: 1311% Health, 575% Damage, 400% extra gold bonus, 400% extra XP bonus, 32% increased legendary drop rate
Torment III: 2097% Health, 833% Damage, 550% extra gold bonus, 550% extra XP bonus, 52% increased legendary drop rate
Torment IV: 3355% Health, 1208% Damage, 800% extra gold bonus, 800% extra XP bonus, 74% increased legendary drop rate
Torment V: 5369% Health, 1752% Damage, 1150% extra gold bonus, 1150% extra XP bonus, 101% increased legendary drop rate
Torment VI: 8590% Health, 2540% Damage, 1600% extra gold bonus, 1600% extra XP bonus, 131% increased legendary drop rate

Papíron így néz ki...
Utoljára szerkesztette: dante3, 2014.10.24. 14:23:27

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Jani Hun
Srácok a droprate függ a torment szintjétől?

Én az elite pakkokat veszem figyelembe, Greater Rift-nél igazából az a legfontosabb, hogy az elite pakkokon sebezd a legtöbbet.
Én a sima moboknál csak a nagy tömegnél állok meg, ezen kívül csak az elite pakkokat támadom meg és usgyi tovább a következőre, ezért fontos a Steed Charge az Endurance rúnával. (sajnálom rá a skill helyet, de be kellett látnom, hogy nagyon hasznos)
Leírom, hogy miért sebzek többet, mint te és mire kell törekedni: 1. Ott van a Bane of the Powerful rúna, ami ad 20% sebzést + 15%-ot elitekre.
2. bane of the Trapped rúna, ami 15%-kal megnöveli a sebzést olyan ellenfelekkel szemben, akik control-impairing effekt hatása alatt állnak (stun, freez)
3. Gogok, Pain Enhancer rúna is baromi fontos, ebből a négyből variálj.
4. Furnace. +40-50% sebzés elitekre.
5. Minél több páncél elemre (persze amire lehet) tegyél +10-15% sebzést az adott támadó skillednek megfelelően. (pl: +15% Phalanx damage, +15% Fist of The heavens, stb)
6. +Elemental damage a tárgyakra: Holy, Cold, Fire vagy Physical. Természetesen a skillednek, illetve a hozzá tartozó rúnának megfelelően.
7. Akaratban írtam a 40-50 millát.
8. Sok Str, CHC, CD
9. Megfelelő skillek használatával: Phalanx buildnél pl. Lord Commander skill ad +20% sebzést.
10. Strongarm Bracers ad 20% knocback sebzést.
11.. Nem közvetlenül a sebzést érinti, de a legfontosabb a Cooldown. Mert folamatosan tudsz skillezni, ezáltal sebzést bevinni és folyamatosan Akaratban tudsz lenni, amivel 150% armort és 35% sebzést kapsz + kis Wrath regeneráció...

Hát valahogy így lehet elérni a nagy sebzést.

UI: PL: a Fate of the Fell buildnél a Minirae rúnával néha 100 millát is sebez a mobokba, ami pluszban a saját sebzésed mellett értendő. Igaz ritkán, ha jól emlékszem 5 másodpercenként van esély rá, de azért egy elitnél, vagy főbossnál elég jól jön, mert úgysem 10 másodperc alatt ölöd meg, a végére lehet bevisz 500 millát is, vagy többet.
Az Enhancer rúna meg életerőt szív, ami szintén jó sok életerőtől fosztja meg az ellent.

És a Crusader még mindig nem a legdurvább sebzésű karakter, mert pl. a DH és a WD irdatlan nagyot sebez. Tegnap játszottam egy WD-vel és valami 3 skill kombináció eredményeként 2,6 millió sebzést visz be!!!!!!!!!!!!!! Nagyon gonosz!!!!!!!!!!!!!
Taeguk rúnát most tesztelem, már 45-ig felvihető, csak szinten kell tudni tartani, akkor nagyon durva...

Kedves Cortinaar! Először is köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat, kell rágódnom rajta az egyszer biztos, mármint jó értelemben. Valószínűleg nagyon benézek valamit, ezt le is írnám gyorsan. A te Crusader carid látszólag gyengébb az enyémnél és nem is kicsit, ha összehasonlítom a diabloprogress.com-on. Megvan az Akkhan és a Roland's szet is teljesen, kipróbáltam az Akkhant és elég béna voltam benne gondolom a nulla cooldown miatt. mindenféle gyűrűm van több is, ha kell, szóval bármit bármire ki tudok szinte cserélni annyi cuccom van mint égen a csillag csak szerintem nem tudom jól összepárosítani őket. A Fist of The Heavens skillnél a Heaven's Tempest rúnát használtam eddig, de gondoltam kipróbálom a Fissure rúnát, hátha jobban haladok vele. Csak azt nem értem, hogy tudsz 40-50 millátt sebzeni kicsit több mint 1 milla alapsebzéssel. Tudom, hogy bennem van a hiba és többször fogom még átolvasni az általad leírtakat. egyedül The Furnace kétkezes fegyom nincs még, a többit szerintem tudom cserélgetni.
Szia!

Először is nem vagyok profi és én is elismerem azokat, akik 40 közeli, vagy feletti RIFT-eket tudnak végigcsinálni egyedül.

A 2,3 milla sebzés már nagyon kevés. Először is nagyon fontos a Cooldown, amiből sosem elég, jó, ha 40 körül van. (inkább 50 😊) Ez Crusadernél főleg az Akarat skill miatt kell, illetve a Laws of Valor, Unstoppable Force rúna miatt. Szinte folyamatosan Akarat skill alatt vagy és a Law-al együtt használva nem fogy el a Wrath. (Ez általánosságban bármelyik buildre igaz és használható.
Másodszor: nem látok koncepciót nálad, nincs igazi build. Semmi gond, eleinte nálam sem és senkinél sem volt így, gyűjtögetni kell a cuccokat, előbb-utóbb jönnek a tárgyak és lehet építkezni. Én azt javaslom, hogy partyban menjél, próbálj meg egy "tank" szerű (minél több Vitality, armor, allres, stb) karakterrel menni, így a partyban nem fogsz meghalni, többi "profibb" játékos meg írt helyetted, te csak rohanj velük és éld túl, közben meg szedegesd fel a legeket és szetteket. Elég hamar szert teszel olyan cuccokra, amivel el lehet indulni.

Vannak olyan tárgyak, amire buildet lehet építeni. MOst nagyon elterjedt a Phalanx-Stampede rúnával, amihez kötelező az Unrelenting Phalanx nevű pajzs. Ezzel 6 pacit szórsz az ellenre, ráadásul közben nem túl aktívak, nem nagyon támadnak...
Arra törekedj, hogy minél több critical damage és critical chance legyen, sok Erő és Phisycal damage. Ha van Stone of Jordan gyűrű, külön jó. Természetesen elengedhetetlen az Akkhan szett, amiből vagy 6-ot felpakolsz, vagy Royal Grandeur gyűrűvel elég 5 db.
Persze vannak még tippek és trükkök, pl. Furnace nevű fegyver, ami +40-50%-ot ad elitek ellen...
Egy szó mint száz, látod, hogy tárgyak és skillek megfelelő összerakásával lehet erős karaktert csinálni. Én most ilyen Crusaderrel megyek, 1 paci (amiből egyszerre 6-ot enged szabadjára) 40-50 millát sebez. Én egyedül elég jól haladok 3x-es Rifteken, de néha megszenvedek az elitekkel és néha be is szoktam térdelni. Hát biztosan lehet jobban, ügyesebben játszani, ez is sokat számít.
Rúnákat nem is említettem, pedig azokon sok múlik.

A te karaktered a Fist of The Heavens skillre épül, de mindenképpen a Heaven's Tempest rúnát haszáld, mert Fire rúna. (Fontos, hogy az adott skill akkor sebez a legnagyobbat, ha a hozzá használt rúna eleméből /Fire, Cold, Holy, Lightning/ van minél több sebzésed. Tehát jelen esetben neked 73%-os, ezért Fire rúnával kell párosítani a támadó skillt. Teszteld csak le, óriási különbség van sebzés között.
Akkhanból szerezz be 6-ot, vagy 5-öt és vegyél fel Grandeurt. (majd pottyan, kitartás) Úgy alakítsd át a cuccokat, hogy chc+crit+Fire legyen sok mindenképpen, persze allres és vit is kell, különben papaírkaraktered lesz és betérdelsz percenként, ami idegesítő és játszhatatlanná teszi a karaktert. Akarat-ot benyomod, majd Laws és dobolsz a Heavens skillen, akkora irtás lesz, hogy elájulsz. 😄 Persze sok Cooldown kell, hogy mielőtt elfogy a Wrath, ismét be tudd nyomni, közben a Provoke skillel is töltöd a Wrath-t+Frenzy, Slas, stb skillekkel töltöd a Wrath-t, majd megint zúzol. (Van egy fegyver, amivel még jobb ez a build, Darklight a neve, egykezes Mace.
Ennek a buildnek az a baja, hogy egy idő múlva nem elég, korlátozott a sebzés, megáll úgy 10-15 millánál.

Nagyon jó még a Fate of the Fell nevű Mace, ami mellé kell sok Holy sebzés és a Heavens Fury skill a Fires of heavens rúnával, s shotgunként tudod lőni az ellent. Ezzel nagyon sokáig játszottam, ritka fegyver és a pajzs is mellé (Hellskull), de élveztem nagyon. Ja és a Minirae rúna + Gogok + Trapped. Imádtam, de ez is korlátozott, megáll a sebzés 20-30 millánál.

Én azt mondom, hogy a Menüben nézd a Leaderboards felületben a Crusadereket és így látod, hogy milyen cuccokat kell gyűjtened ahhoz, hogy erős karaktered legyen. Persze változtathatsz is rajta (sőt, kell is szerintem, hogy egyedi legyen a karaktered és ne birka módjára klónozd), de az alap tárgy, vagy skill fix, anélkül nem működik. Sőt, én eleinte nem értettem, hogy hogyan tudnak olyan jól haladni, hiszen nekem is megvolt már jó pár tárgy és a lényeg a Cooldown és, hogy Akaratban legyél szinte végig. Tehát inkább csökkentsd az egészséget, akár chc-t, crit-et, allrest beáldozva, de minél nagyobb legyen a Cooldown-od.

Nehéz ezt röviden leírni, de talán egy kicsit tudtam segíteni, bár majd a profik jobban leírják és több hasznos információ birtokába jutsz.

Itt a karakterem, lehet még fejleszteni bőven...: Gabiwan#2271

Üdv

Sziasztok! ismét okosságért fordulok a nagyérdeműhöz. A kérdésem az lenne, hogy Rift Keystone-nál látok ilyen elképesztő 40 feletti számokat is. Én vért izzadok egy 25-26 értéknél, pedig a crusader karim nem olyan hitvány. A sebzésem 2.3 milla, és a tűz skillem 73%-os. Tudom ez lehetne lényegesen több is, de ez van egyelőre. Kérdésem, hogy egyáltalán hogy lehet 30-as érték felé kerülni, mi a titka??? Többnyire egyedül tolom, ez a probléma? Mit csinálok rosszul, hol a hiba? A battleneten a zozo67#2149 vagyok megtalálható. Az építő jellegű hozzászólásokat előre is köszönöm!!!
köszi a sok segítséget, a CDR-t mennyire érdemes növelni? most 20% körül vagyok
Sarcasm (illetve remélem).

https://www.twitch.tv/sp1gu

minimize
internet-adó megvan??! szép lesz,emiatt nem perelhetőek? jogtiszta minden,legyek kevesebbet online,30ezernyi progammal?(csak ez megy online,más játék nem...)

No one can stop Death!

Crokin
T4 és T6 season-ben mindig találok játékot.

Repatarurgyán