Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Shion #73775 Utóbbi pár napban én is tudtam lassan Torment szintben felfelé lépegetni (T2 -> T7) és igazolhatom, hogy magasabb Torment szinten jobban potyognak a cuccok. Csak hát addig eljutni kínszenvedés. A klán társak jó része kisebb, mint én, tehát nekem kéne húznom őket. Public-ban meg a nagyok lelépnek, mielőtt elkezdődne a csata. Nagy mázli kell, hogy egy nagy hajlandó maradni és húzni a kisebbeket. Így lehet noszogatni a többieket, hogy menjenek nagyobb Torment szintre, csak hát hogyan? :(
Amióta sima Rift-et ingyen nyit az ember, mert nincs hozzá szükség sima Rift kulcsra, azóta nem sok értelme van végigpucolni a Rift-et. Ugyanis addig, míg a Rift boss után maradsz kipucolni és leölsz még 4-5 boss-t, addig egy új Rift-ben eljutsz a főboss-ig, aki pluszban GR kulcsot is dobhat. Szóval szerintem sem érdemes már Rift főboss után benntmaradni.
Paragorn farmolásra a Cow (tehén) pályák és a GR-k a jók.
Pénzfarmolásra a Treasure Vault (Puzzle Ring-et dobjátok a Kanai Cube-ba :) )
Bounty-kat én alapanyagért csinálok, hogy tudjam a Kanai Cube-ba dobálni a buffokat, stb.
A bónusz küldetések (pl. Season 1-2-3-4, Slayer, Champion, stb) nagyon ötletesek és adnak egy kis plusz élményt a játékba, hogy megcsinálja őket az ember. :) Lassan kész a Champion is nálam, pont emiatt megcsináltam a GR30 solo-t ma reggel, egész könnyedén lement. Sokszor alábecsülöm a szintet, hogy mit bírok és mit nem. Haverok noszogatnak, hogy menjek már fentebb :)
Egyszóval Season 4 sokkal döcögősebben halad, mint az előzőek. Kis szinten szenvedés, nagy szinten már jobb a helyzet, csak hát oda eljutni nem egyszerű.