Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Systore
season t1 és t6 között bounty vagy rift public szokott lenni

70 alatt kb. esélytelen
Utoljára szerkesztette: Systore, 2014.10.21. 18:52:15
Sziasztok! Játszik valami még HC-ban? Hiába keresek gamet,azt írja hogy egyik nehézségi fokozaton sincs játék :/ Nálam van a gond?

Köszi a választ,segítséget előre is !!

Üdv!
Még annyit tennék hozzá, hogy ne sajnáld a paragon pontokat a cooldown reduction-ra és a fejesbe is azt a gemet tedd ami ezt csökkenti.
Ha pedig kiesne egy jófajta Buriza, akkor coldra gyúrj elsősorban.
Ha pedig netán van egy goldos gem (Boon of the Hoarder) és egy Goldwrap öv, akkor lényegében halhatatlan lehetsz.

Season demon hunterem:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/hero/48710260

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Első körben kivenném a Single Out passzívot, helyette mehetne a Steady Aim (a sentry mellett tudod tartani a távolságot). Ez hatákonyabb, mert nem csak egy ellenfélre ad bónuszt, és életszerűbb is, mint a SO.
Mivel SC, megfontolható az Awareness cseréje Archery-re, vagy ha az Elemental Arrow rúnáját Frost-ra cseréled, akkor Cull the Weak is mehet helyette.
A Rain of Vengeance szerintem nem jó, próbáld meg helyette a Multishot/Arsenal-t.
Ha azért van bal gombon a Grenades, hogy proccolja a Marked for Death-et a Calamity-ről, akkor megpróbálhatod a 3 hatred spendert, ha berakod a Cluster Arrow-t fire vagy cold rúnával, az valószínűleg hatékonyabb lesz. Hatred generátorra nem lesz szükséged, az alap regen is elég a sentry-re, meg hogy okosan közéjük durrants.
Quiver-ből Kadalázz egy Bombadier-t, +2 sentry (a jelenlegi amúgy sem túl izmos). Az item csere mák kérdés is, jó lenne egy Tasker gloves, egy WH öv, vagy, az egyik kedvencem a Harrington's Waistguard (+100-135% damage 10 mp-ig ha kinyitsz valamit (chest, rack, hulla)).
Jól jöhet 2 Unity is, a halhatatlan followerrel kifejezetten sokat számít.
Nem volt szerencséd az amulettel, meg az elemi sebzés bónuszokkal sem, a bracers-t még átrakhatod fire vagy cold-ra.
Lehet, hogy a sheet dps-ed nem nő, de hogy hatékonyabb leszel, az tuti. Egy próbát megér.
http://www.diablofans.com/builds/90-ultimate-end-game-m6-detailed-guide-update-14-10

errefele kellene a cuccokat meg a skilleket terelgetni. ami nincs kadala vagy majd dobja. gl

BDragon#2117

sziasztok!
mint nagyon sokan én is megpróbálkoztam egy M6 dh-val, valami építő jellegű kritikát esetleg ha hozzá tudnátok fűzni, hogy tudjak boldogulni tier 26 felett is, annak örülnék <#circling>
Satya

Utoljára szerkesztette: Tujmo, 2014.10.21. 11:34:55
Jabar
4 maraudernél az összes pet jön (menyét is, vagy neked a +1 az 2 menyét?) + a cloak miatt nem 1 hanem 3 farkassal, ugyan ez volt tesómnak (bow is) és nem tapasztaltunk ilyen hibát.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mutans Zombi
Fura hibába(?) botlottam a játékban:

A Dh-mmal játszva szép lassan megtalálgattam a Marauder set 1-1 darabját. Magamra öltve meg is jelentek a követők.
Igen ám, de az íjamnak (The Ravens Wing) köszönhetően eggyel több holló van ()ami méretben eltér a Companion félétől), és a móka kedvéért gondoltam magamra öltöm a "The Cloak of the Garwulf" -t is. A kijelző szerint valóban 3 farkasom van, de harctérre nem jönnek velem olykor, csak 1. A másik 2 csak ott áll a városban, stabilan, el sem mozdulnak. Miért? Túlléptem a limitet, vagy mi van?
Illetve van +1 menyét, holott semelyik cuccom nem ad pluszba, csak a gyűrű egy goblint.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Annak a setnek köszönhetően halt meg a barbim.. ide-oda pinball láthatatlan textúrákban megakadt aztán jóéjt hey.

https://www.twitch.tv/sp1gu

ez a ratyiraekor szett ritka idegesítő coopba <#falbav><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

csokicsiga
Van egy Barbárom, az érdekelne, hogy milyen sett kell neki, olyan sett érdekelne, mint például a hunternél a marauder sett.

\"Hess innen troll.\"

skinnyman
Na azota a vegere ertem a dolognak, vegul megsem kellett fokozatot valtani kozben. Meg mielott valtottam volna, kozben hullott par targy a korabbiakhoz kepest komikusan durva statokkal (foleg +dex, +loh), ezekkel meg siman birtam vegig. Amugy mar Adria elott 70-es voltam (pedig szo szerint minden helyszint csak egyszer csinaltam meg, semmi farmolas nem volt).
Viszont elnezve h milyen statjai vannak masoknak, meg finoman szolva van hova fejlodni. Meg a skllljeimhez is alig nyultam egyaltalan, es van egy olyan erzesem, hogy most mar mas skill-ek a menok 😊 Milyen egy jo monk build most, van valami jo link ehhez?

Regards,

tugyiti
Hedgehunter
Ott nem igazan volt nagy DPS az E-peniszemet novelnem 1.2-1.4M DMG-esek vannak nekem nagyobb kell... 😊
SLICK
a paragon "végtelen", az itemet ki lehet maxolni hamar viszonylag, bár kell szerencse is

Jani Hun
ergo, kilehet maxolni egy karinak a gearjét és csak a paragon nőhet tovább?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

SLICK
az itemek statjait nem befolyásolja sem a nehézségi szint, sem az elért paragon szint sem...

Jani Hun
Srácok tudom, hülye kérdés, de még csak most kezdtem el komolyabban diozni és 55~ paragonon vagyok és nyomom a bountykat meg a rifteket, és ugye elég gyakran esik legendary igy torment4ben. viszont sokszor fordul olyan elo hogy legendary, ugyan olyan féle statokat ad , viszont vagy kicsit magasabb, vagy alacsonyabb, és igy hogy mefyek egyre feljebb paragonon aztvettem észre(lehet hogy csak véletlen) hogy egyre jobb statokat kapok a legendary-kra, szóval, sose lesz olyan hogy max gear, hanem ahogy lépem a paragont ugy nő a droppolt item statja is? remélem érthető volt😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

jazzy
A jobb gomb show leaderboardsban
Hedgehunter
Merre talalok jopofa DMG-es wizardokat. Kellene egy par otlet..
😄 Igen egy olyan 2-3 szintet minimum jelent a unity pluszban, de szívesebben használnék én is SOJ-t, nekem pont esett AS-es , str-es socketes 😊 amin az elementalt tudom változtatgatni, ahogy épp akarom, szal elég jó, de mivel melee vagyok így összecsuknak hamar unity nélkül 36-37 környékén 😄 pedig qva jó a sebzés, de vszínű majd még sakkozok valami védelemmel, de az már sajna a dps rovására megy :S Ranged meg nem akarok lenni, mint alkaizer pl. főleg crusa ként.

solyomb
Még unityvel is 39-en pl a ranged kariknak 2 vagy 3 lövés vagyok szóval ha áll 3 ijjász vagy dárdás, és picit figyelmetlen vagyok nekem reszeltek, és akkor még a dashelő/ugráló act5-s mobok sehol sincsenek😄
Még a coldos soj hiányzik a buildemből - az nem akar esni:/

37 se rossz már, van egy szint (a karakterhez viszonyítva) ahol azért már számít, hogy milyen pályát kapsz elsőre...nameg a paragon pontok, 40-et majd 500-550 körül fogod csinálni. A furnace meg unity kötelező hozzá...bár, blizz helyében, ha genyó lennék, akkor a followernél nem működne a unity és akkor reálisabb képet kaphatnánk a krakter valódi "erejéről" 😄 Bár én is hasznát veszem, de valahogy mégsem az igazi így 😊

Zenszkij
éreztem én a Furnace szagát 😄, grat amúgy szépen kimaxolt kari, elég csinos a hellfire amulet is
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.09. 21:34:13

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

solyomb
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sanci-2368/hero/46616242 meg😊
Zenszkij
gondolom megvan a furnace mert anélkül kb esélytelen

solyomb
Jade setes WD
Zenszkij
milyen class?

solyomb
37 megvolt 9 perc alatt, magasabb szinteken eddig mindig volt legalább 1 map act5-s mobokkal amik miatt kudarcba fulladt a próbálkozás.
Zenszkij
LOL csak álmodozik

megy solo 40?

Van olyan itt, aki akar és tud is griftelni 40 körül? 😛
Zenszkij
akkor ez friss, október 4-i bejegyzést olvastam, nem értem mért foglalkozik a sok trollal, rengetegen tiszteljük a munkásságát, szerintem folytatnia kell, hisz ez egy jó dolog

Systore
robotnyk
70-ig normal mód, meg amíg nincs némi gear, aztán torment 1. felesleges szintezés közben tormenten szopatni magad, csak pazarlod az időt vele. a set itemeket kivéve minden gear esik normal módban is tudtommal.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.10.06. 12:49:13
skinnyman
Na szoval amikor hallottam errol az uj nehezsegi-fokozatok rendszerrol, sejtettem hogy ez lesz, de tegnap be is igazolodott.
Szoval T1-ben toltam, 60-ason ugy daraltam a szornyeket az act elejen, mintha ott se lettek volna, aztan ahogy nottem a szinteket, ez egyre kevesbe volt igaz, es egyre tobbszor haltam is meg, most 66-os vagyok, es mar a legtobb szorny nem 1-2 utes, nehany durvabb elit csapatnal tobbszor halok is, es urzael-nel is legalabb 10-szer meghaltam mire meglett. Szoval ha ez igy megy tovabb, van egy olyan erzesem, hogy kenytelen leszek lejjebbvinni a fokozatot ahogy novom a szinteket az act vegeig. Nyilvan ezt az lenne hivatott kompenzalni, hogy ahogy a szintem no, egyre jobb targyakat KENE kapnom, de fogalmazzunk ugy, hogy amilyen kis jatekkal el lehet erni a 60 feletti szinteket, az kb az act egyszeri vegigdaralasara ha eleg, ennyi ido alatt pedig nyilvanvalo, hogy nagyon kicsi esellyel kapsz annyi jo targyat, amivel kompenzalnad azt, hogy mennyivel kemenyebbek a szornyek 70-esen, mint 60-ason. Szoval ebbol a szempontbol kicsit atgondolatlannak tunik ez a rendszer.

Regards,

Zenszkij
állítólag a TurboHudnak befellegzett, Killerjhon nem csinálja tovább

köszi 😄

Közben megtaláltam már, aztán láttam pörgött a fórum is..meg voltak balhék miatta. Na mind1, csak nem kapnak el érte 😄 Amúgy rohadt hasznos...a térképnél már túlzottan is.. 😄

Hunter of Deer
hat jah a te dmged megdobja az a +700 int + a sok chc meg chd amit kapsz a cuccokbol 😊

a kerdes meg mindig az hogy megeri a bane of trapped firebird vazsinak? mert ha a firebird cucc effektje nem szamit contol impairing effectnek akkor max a 25os gem kis ranges lassitasaban levo enemyre sebzek tobbet amik ugye slowot kapnak (vagy esetleg multiban a tobbiektol mast).
a masik 2 gem poison illetve bane of powerful amit hasznalok.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.04. 19:24:46

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Lammer
valszin ja azt a majmot aki buszkelkedett vele... megvolt az acc ugye... ha nem buszkelkedni a hivatalos forumokra, hogy a kompetens Griftben mekkora meno voltal evvel a progival, akkor safe vagy 😊 (mint az emberek 99.99999%-a)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

de igen, seasonal rank1 dh-t, ha minden igaz

én inkább kazuár játékos vagyok, de úgyanúgy 200 körüli a szintem és a sheet dmg nálad 600k nálam 1M. THud szerint 2.2M igazából játék közben. mondjuk az enyém lightning build, a fire erősebb.

Systore
igazából az alite damage elég fontos, ezért a furnace az egyik legjobb fegyver a játékban (nem is egy classnak best in slot)

firebirdel meg ígyis-úgyis elolvadnak a fehér mobok t6-on is.

tescos firebirdbe vagyok 1 leveles legendary gemekkel és t5 simán megy
Hunter of Deer
hat az elitek t5on is leolvadnak rendesen de sajnos igaz hogy a normal mobokkal tobbet kell szarozni, most perpill 91% elite dmg van.
hoyg tobb legyen a tobbi mobra is a dmg mit ajanlanal? socket gyuru helyett crit chance + dmg legyen? sajna olyan regen meg nem jatszom sry ha marhasagot kerdezek 😊

masik: a bane of trapped gem jo a vazsimnak? a firebird szettrol az effekt az control impairingnak minosul? vagy toljam fel 25re a gemet es akkor a teruletes lassitasba levo mobok ugyis tobbet kapnak? esetleg erdemes ezt hasznalni, vagy van ami jobb lenne?

a sapimba is visszateszem majd a reuse csokkento kovet de meg inkabb a magic find kell mert van 1-2 firebird kieg amitol lehetne jobbat is szerezni.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.03. 20:44:02

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

érdekes az elgondolás, hogy az elite damageot felnyomod de az alap damage elég alacsonyan marad. nem tudom mennyire hatékony ez.

Hunter of Deer
az en vazsim egyenlore igy all de meg sok melo lesz vele 😊
(ha van valami tipp / 5let nyugodtan johet hogy mit valtoztassak rajta)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.03. 14:36:44

Pedig jó az a banya firebird setben.

robotnyk
nem most bannoltak valami rank 1 srácot ilyen addon miatt?