Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Shion #73752 Hasonlóképpen én is csalódott vagyok a drop-ok minőségével. Nagyon gyenge stat-os cuccok esnek, az Ancient cuccok szinte minden esetben rosszabbak, mint a normál cuccok rajtam. Kadala képes 3-szor egymás után kidobni ugyanazt a (számomra trash) zöld cipőt és csak 3-4 nap után, több ezer Bloodshard után volt hajlandó megadni a kívánt zöld cipőt, persze elég vacak stat-al. A set bónusz miatt kénytelen vagyok használni, de sokszor sírva fakadok, amikor kiesik egy zöld set-es cucc és a normál legendary cuccaimhoz képest azt látom, hogy minden statja piros (5-10-20%-al gyengébb). Ilyenkor az Enchantolással próbálok enyhíteni a dolgon.
A fegyverrel kezdetek óta szenvedek. Anno level 70-et elérvén lekraftoltam 2 zöld set-es fegyvert, amit 200p-ig nem is tudtam semmire se lecserélni. Na tegnap este végre bounty-ban (!) kiesett a jó legendás fegyver nekem. Pedig egész nap GR-ket mentem, mégsem jött semmi hasznos onnan, hanem bounty-ban egy sima kék boss dobta el.
Guild társam szintén monk-al tolja, neki már minden kiesett, ami kell a build-jéhez, tehát 4-5 cuccal előrébb jár, mint én, pedig Paragorn-ban is megelőztem már. Kanai Cube-ba betoltam már vagy 30 cuccot, de csak egy jó a kiszemelt build-hez. Na ilyenkor gutaütés kerget és még inkább farmolok :)
S3-hoz képest nagyon lassan alakul az S4 monkom, mivel anno az S3-ban 3-4 nap alatt összeállt a barbárom felszerelése és utána már a gemek fejlesztése, a paragorn gyúrása és az Ancient cuccok hajkurászása volt. Könnyű volt így farmolni a barbárral, de a monkkal még 1 hét után is kínlódok.
Röviden és tömören, nagyon megpiszkálták a loot táblát és nagyon sok gyenge cucc esik, sokkal nehezebb a kívánt build/erősség elérése, mint régen.