• Lancus
    A klánok tevékenysége jelenleg kimerül a fórumon történő szájkaratéban, más nem hiszem hogy menne bárkinek. A hellfire gyűrűre visszatérve, tipikusan a nesze semmi fogd meg jól kategória, kb. mint a mostani season nyereményei. Para 300 körül járok, nem látom hogy bármivel jobb lenne a dobás mint 200-250-el ez előtt. Kb 1,500,000 körüli sebzéssel meg sem karcolom a T6-os mobokat miközben úgy rohangásznak rajta páran hogy ki sem jelöl szerintem semmit, csak magától omlik le körülöttük a pálya. Itt kb. olyan 20x-os sebzés különbség van az enyémhez képest, miközben úgy rohan hogy egy pillanatig nem áll meg. Senki ne etessen azzal ha felteszek a mostani szettjeim helyett pár %-al jobbat akkor ez nekem is így fog menni. :D:D:D Sajnálatos hogy a fórumok és a youtube videók a ki hazudik, ki csal nagyobbat elven működnek, Blizzard így azt hiszi minden kafa és ezekre alapozva fejleszt miközben a játék fele szar. Amúgy az emberek fele, kétharmada kb. azt csinálja mint én jelenleg, rohan a nagyok után T6-on és szedeget, utána meg várja hogy a faluban kidobjanak valamit neki a földre a többiek, és akkor ez a "fejlődés". :D:D:D Óriási ! Aki nem tud róla hogy jelenleg így megy a játék, az nem logolt be kb. a kieg. megjelenése óta.