• Cortinaar
    Én is tesztelgettem, hát nekem mindenképpen kell a weapon master és az ancient fury, hogy mindig legyen megfelelő fury-m.
    Én csak GR43-at, vagy 44-et csináltam meg, most fogok feljebb menni.
    Miért vernek le, ha ancientre raksz? Az 50% plusz damage rúna helyett?
    Engem akkor vernek le hamar, ha kicsi a resistem, ahogy írtam a gemekkel kapcsolatban, ezért nem értem, hogy csinálják a GR55 körüliek, akiknek a resistje 600-700 körül van???? Még passzív resist skilljük sincs bent, szinte csak támadó, sebző. Én kipróbáltam úgy és a boss morcosan rám nézett és betérdeltem. Igaz, nagyobb volt a sebzésem jóval... Szóval vannak itt kérdések rendesen... Lehet, hogy a hexing gatyával és a Wreaper's Wrap alkarvédővel már lehet helyettesíteni pl. az ancient fury-t, franc tudja...
    Igen, ahogy írtad, nagyon nem mindegy, hogy a végén melyik bosst adja be, mert pl. Ghom-ot azt alacsonyabb szinten sem tudom időn belül leverni, akkora poison sebzése van... Emlékszem, amikor a monkommal 1500 körüli allressel nekiugrottam GR40 körül, még akkor is rohangálnom kellett és meg is haltam elég sokszor közben, nem is tudtam időn belül leverni.
    Nekem egyelőre még kell gyűjtenem ancient cuccokat (csak 1-2 darab van), illetve ancient IK fegyvert és ancient bulkhato-kat, csak úgy lehet megnézni rendesen... Addig bohóckodom Riften.