Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Cortinaar #72963 Sziasztok!
Raekor barbár builddel kapcsolatban kérnék segítséget.
Már korábban leírtam, hogy ultrabrutál lett, ebbe most ne menjünk bele.
Viszont a bajom a GR bossal van. Eddigi legjobb eredményem a GR39, DE! Futottam egy GR41-et és úgy értem el a Boss-hoz, hogy a csík a felénél volt kb., de a végén így is kicsúsztam az időből és nem sikerült teljesítenem azon belül. Egyszerűen nem tudom viszonylag gyorsan szétkapni, mert nincs folyamatos nagy sebzés. A három barbár támadja folyamatosan, én a charge-ot csak szakaszosan tudom használni és vagy 8-10 perc kell, mire legyőzöm. Igaz, hogy a Velocity volt, aminek piszok nagy a méregsebzése és sokszor be is térdeltem, de elvileg nem lehetne akadály. Most jelenleg még azt is kipróbáltam, hogy Immortal szettet is beépítettem a buildbe, hogy a barbárok folyamatosan ütni tudják, ami javított is a teljesítményemen, de így sem sikerült teljesítenem időn belül, pedig rengeteg időm maradt a végére.
Nincs még ancient fegyverem, de azzal max nőne a sebzésem 20-30%-ot és annyi. Ettől még nem fogom tudni szétkapni a végén, mert a charge akkor sem folyamatos. És ez csak 41-es szint, hogy mennek végig az 50 körüli szinteken és feljebb? Arról nem beszélve, hogy még az elit pakkoknál is baromira kell figyelni, mert a lézer, tűz, méreg, stb pillanatok alatt szétszed. Pedig arra is törekedtem, hogy minél nagyobb legyen a ground sebzés védelmem most is 40%+Unity+Ignore Pain. MOndjuk a sok gyakorlásnak köszönhetően ezt úgy-ahogy túlélem, de a végén elvérzem.