Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem olyan rossz ám ez trashekre majd csinálok errõl is videót ha van rá igény.
Ha mondjuk 10 db kis trasht elkap a spellsteal blackhole az +30% dam és az alatt az 5 mp alatt el is olvadnak amíg tart a buff.

Volt armory link, de akkor újra 😊

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blaze-2506/hero/462599

Nem szeretem a casual dolgokat, a wiz után egy cold barbárt tervezek 😄

Armory link vagy btag nélkül nehéz "segíteni". Archonera nem akarnálak rábeszélni. Ha kellõen casualnak érzed magad, akkor a megoldás/javaslat: "indíts fetishes WD-t" <#nyes>
tugyiti
trash + elite mobra jelenleg sztem az egyetlen haladós build ,sajnos championra meg bossra nem ott varálni kell elõtte 😊
Disintegrate-em jobban sebez, és ha megölöm a mazsolákat mielõtt 'pillangóvá' változnak késõbb több idõt tudok Magdhára szánni 😊 Amúgy ez volt a harmadik alkalom hogy T6-on meglátogattam, maga a csata nagyon messze van az optimálistól 😊
Amúgy ez nem hibrid build akar lenni, az archon csak utility plusz teleportáláshoz, és AP nyeréshez 😊
Hogy lehetne még fejleszteni rajta arra már nem nagyon van ötletem, többek között ezért is raktam fel hátha másnak van. És nem feltétlenül a csinálj belõle archon wizt tanácsokra gondolok 😄

Hát ja. Picit még finomítanod kell rajta ha be akarsz törni a (nem létezõ) youtube Starok közé. <#taps>
Amúgy értem én, hogy megy T6-on is, de ez nagyon nem haladós. Csináltam én is ilyesmit, csak hogy megmutassam életképes és kivitelezhetõ valami, de akkor még sivárabbak voltak a lehetõségek. (eh, öntömjénezés).
Azt elárulnád, hogy amikor a pusztító Archone Nagyúr(nõ) megjelenik, akkor mi értelme van a mazsolákat elkezdeni levadászni? Ha lecsapod a Pillangókisasszonyt, akkor kifekszik mindegyik. Vagy a disintegrate jobban sebez?

Különc: lehet ez is haladós, csak a többség mindenbe félszívvel fog bele. EZ ilyen hibrid build. Nem egészen értem, hogy melyikre gyúrt. Archonera, vagy a disintegrate-ra. Mindegyik külön skill. A disintegrate is lehet nagyon is ütõképes és építhetõ rá build ami haladós(abb). Emellett persze ott van az is, hogy szerintem Blaze még simán fejleszthet a karakterén. Ezek a critek nem tûnnek olyannak amit ne lehetne überelni. Simán lehet ez a build tömeggyilkos...
Igen ezzel viszont nagyon egyet értek. Nem a legjobb build tudom, de nagyon élvezem hogy teleportálgatok az arcane körül a globe-okra, nem sebez a poison, nem izgat a frozen, mindenki mátrix lassulást produkál körülöttem, és ha megjelenik rajtam a diamond skin adrenalin az egekben 😊 Az archont amúgy két esetben használom csak riftben, ha elfogy az ap vagy ha teléznem kell és a teleport cd-n van.
Kitaláltam magamnak egy új játékmódot is 😄
T6 riftben elindulok és ha halok lejjebb kell vennem eggyel a nehézséget. Cél eljutni a guardianig T6-on 😄 Volt már hogy sikerült 😊
Abban bízom hogy tierd riftekben is használható lesz, ha jól tudom ott nem szabad majd halni. Vagy addig jönnek a vyr darabok és csinálok én is mainstream archon buildet 😛

Áh értem már mi a problélmád 😊
Nem török Spielberg babérjaira, nem fogom editálni és zenét rakni alá.
Nem szórakoztatni akarok a videóval, csak bemutattam hogy mit raktam össze és várom a véleményeket.
Rift videót csinálok majd.
Tudom nem egy gyors build, de akár HC-n is el tudnám képzelni, mert ha odafigyelek nem nagyon halok vele T6-on se, leszámítva a rift guardianokat és egyes boss-okat.

Különc
Ehhez ugye hozzátenném azt, hogy az emberek hajlamosak összetéveszteni a viable-t a funnal. Például Blaze írta, hogy haladós a build. Éppen a videó demonstrálta, hogy NEM haladós egyáltalán, ráadásul a disintegrate nem egy "hûha" spell amúgy sem, és a resource management sem jó. De ettõl még lehet fun, fõleg ha kedveli a spellt és így szeret játszani.

Megint magamból kiindulva: jelenleg a fire EQ/Lut socks barbáron kívül NINCS viable build a classon belül, és ezen kár is vitázni. Ennek ellenére én szarok rá, és lightning builden megyek, mert nekem az a fun, az ugrálástól meg negyed óra után epét hánytam. És egész megszerettem a Furius charge-ot, annak ellenére, hogy egy bugos, haszontalan hulladék egy spell.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Igen az archon build a távoli cél. Ez disintegrate build, és szerintem ebbõl kihoztam amit ki lehet. Ha elkezdenek végre potyogni a vyr darabok majd elkezdhetek gondolkodni az áttervezésen.
Slorak amúgy ehhez jobb mint az Orheus, 2340dps van rajta mert egyszerre lehet rajta int és %dam amit az orpheus nem tud.

tugyiti
CSak tanácsként:

1.Sloraks-ot én cserélném gesture of orpheusra. felejtsd el a disintegrate-t inkább +arcane dmg meg nagyobb az avg dmg-je is az orpheusnak.
2, Vyr's setet próbáld farmolni + cd reduce amire lehet és mehet agyba fõbe a multi archon 😊
Különc
Archont használsz, így egyik boss sem jó, tudtommal az archon sebzése a megölt mobok függvényében növekszik. Tegyél valami zenét. Nem Let the bodies hit the floor vagy Skrillex marhaságot, valami pörgõset és legyen a videó is pörgõs.

Legyen rift videó, sok fehér mob van, gyorsan lehet ölni õket, talán megtudnánk elite csapatok ellen is mit jelent a "de elég biztonságos". Nincs CD reductionöd, nincs semmi érdekes leg itemed amire épülne a dolog, csak magadra aggattad ami esett és errõl felhánytál egy edit nélküli videót.

Ugyanezt megcsinálhatná bárki, mondjuk én barbárral, WoTB, leütöm 70%-ra, szaladgálok 2 percig majd ha újra visszajött a CD akkor folytatom. Gondolom érted a problémát. De kezdetnek nem rossz, végülis.

Nem olyan rossz ez. Bár én meg nem vagyok wizzard ismerõ <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ha ghomot ölöm 1 percig egy helyben állva az érdekesebb lett volna? 😊
Ment már rift is halál nélkül guardianig, az lényegesen izgalmasabb volt.
Mivel eddig 1 vyr és 0 tal rasha esett kieg megjelenése óta, kénytelen voltam ezt összerakni, de elég biztonságos és haladni is lehet vele. Ha neked nem tetszik, hát bocs hogy raboltam az idõdet. Javaslatokat javításra szívesen veszek 😊

részvétem hogy ilyet kell tanulnod 😄

Különc
Kiválasztottad a leggyengébb bosst, amit 5 percig öltél. Ez az emberi erõforrás gazdálkodás jegyzetemnél is unalmasabb volt

Elkészült a disintegrate wizardom és egész használható lett:

Kis ízelítõ:

https://www.youtube.com/watch?v=oxcHejm7CtM&feature=youtu.be

Build:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Blaze-2506/hero/462599

Lammer
na ezt is elertem, kiesett az otodik Jade kadalatol 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Különc
Rule of thumb, asszem az minden kasztra igaz: aminek van cooldownja, az main hand damage, amit spammolni tudsz abba mindkettõ kezedben lévõ fegyver beleszámít

Acidlich
Acidlich

Acidlich
sarga ladabol egy tripla volt valamelyik nap
[/url][/img]

Már úgy értem, hogy ha több dps-t ír ki a karakterlapon az egykezes fegyverrel, akkor általában azzal gyorsabban is halnak a mobok. Viszont ha használsz ilyen DoT-szerû dolgokat, akkor meg ott jobb a minél lassabb egykezesbõl.
Nagyjából én is úgy gondolom, hogy azt kell megnézni, hogy az adott támadásnál számít-e hogy milyen gyorsan spameled. DoT spelleknél (x másodperc alatt sebez, pl. az EQ is ilyen) általában nem. De ha olyan a spelled, hogy minél többször kell belelõni a mobokba, akkor ott meg általában jobb a gyorsabb. De nagy általánosságban szarabbul jössz ki kétkezessel, mert általában vesztesz egy csomó statot, meg vannak 'on hit' dolgok, vagy olyan dolgot ad a spell, amit minél több mobra rá akarsz "rakni", meg pl. a resource generáló classokkal gyorsabban kapod a naftát, ráadásul mozgékonyabb vagy, stb. Ha pl. direkt a dot spellekre specializálódsz, mondjuk egy WD-vel csak hauntot meg locust swarmot nyomsz (pláne jade settel), akkor ott jobb lehet a kétkezes, de ha spirit barrage-et spamolsz, vagy mondjuk a hauntot inkább managenerálásra használod rush of essence-szel, ott jobb az egykezes. Szóval a buildtõl is eléggé függ, van amikor nehéz eldönteni. Én egyszerûen ki szoktam próbálni a gyakorlatban, amikor nem tudok dönteni két fegyver között.😊 De általában azt látom, hogy gyorsabban halnak a mobok gyors fegyverrel+offhanddel...
Ne keresd a logikát! Az EQ támadás. Minden támadás alapja a fegyver. Az AS szart se számít az EQ-nál. A támadásonkénti/ütésenkénti sebzés számít. Az meg kétkezesen nagyobb: Egyszerûen mert azon magasabb a minimum é smaximum damage, így a buffjai is.
Persze a ti dolgotok... Azt csináltok amit akartok. Max kicsit többet kell ugrálnotok ha mégis nekem lenne igazam. 😊
bélanéni
Nálam 4500%-al, mert azt a Rune-t használom hozzá, a Fire dmg miatt, és persze a majd dupla sebzés miatt <#idiota> (de ez most nagyjából mellékes info)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Mibõl gondolod, hogy az Earhquake például miért csak a main hand sebzését számolja?
Miért nem a cipõét, hiszen dobbantasz egyet 😄

Ha a "logikát" nézzük, semmilyen értelemben nem kellene a fegyvereid sebzését számolni, hiszen egy kurvanagy földrengést csinálsz, nem "csapsz" a fegyóval, vagy ilyesmi.

Egyszerû a képlet: a kiírt, papír DPS-t szorozza be a játék a kiírt 2600%-al.

Más kérdés a channelingelt dolgok sebzése, pl. Wizard/Disintegrate.
Ott az Attack Speed kavarhat be egy kicsit, mert ugyanazon DPS mellett nagy attack speed = több kisebb tick, több elhasznált arcane power,
míg kis attack speed = kevesebb nagyobb tick, kevesebb elhasznált arcane power.
bélanéni
(2 kezest még abszolút nem láttam, persze ez nem biztos hogy sokat jelent)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Az utolsó bekezdés egyáltalán nem világos. Ha 2kezest veszek fel, a karakter alap sebzése DMGje, DPS-e vagy nem tudom hogy hívjam, minimum 20%-ot zuhan. Szerintem ezt veszi alapul az EQ. Ha tévedek, az érdekes lenne, mert az összes P700 körüli barbi, ami EQ szetes, 2 egykezest használ.

Elvileg nerfelték már, csak nagyon elbökték ha így is tettek. Ahol az unique elitet kell lenyomni, azt tényleg visszavették. Valami 19 milla XP-t ad. Viszont az, amelyikben a Lvl 2-t kell megtisztítani, azt nem módosították. 420k körüli gold, meg az említett 65 milla XP. Viszont fixen beraktak egy elit pakkot is, így picit fogósabb.

kétkezes vs egykezes viszonylatban:
Ami az egykezesek mellett szól: több chd és nagyobb/több elemi (vagy elite) dam bónusz
Ami egyedi támadásoknál a kétkezes mellett szól: kisebb szórás a sebzésben és nagyobb egyedi csapások.

A "fõ" sebzést az EQ buildben a földrengés adja. Ha a kis pörsenések gyors vágásaival számolunk, akkor alapból olyan 1,55 vs 1,1 körül van az APS. Azonos papír sebzésnél (1milla dam) ez azt jelenti, hogy 645k vs 909k a sebzés a kétkezes javára. Akkor lehet számolgatni melyik a jobb. A cd-s és egyedi hites skilleknél jobb a kétkezes. Már ha tényleg jó. A maximus kicsit korlátos. Az ad fire damot, de szerintem nehéz jót kihozni. Más kétkezesben a 2900+ sebzés hamar összejöhet(+socket és 1000 küröli statpont). Az már elég jó.
bélanéni
Az XP és a gold továbbra is annyi.

Sirch
Azt már a 2.0.5 patch-ben javítva lett. Benne van a patchnotes-ban.

Én is két egykezessel nyomom. Pont emiatt és Frenzy megy, ami kis is használja. Szerintem a kétkezes nem járja. Az a lovagnak jó, mivel egy kézben is tudja hordani.
bélanéni
Akarják "nerf"elni, addig érdemes nyomni 😊

bélanéni
Nem tudom olvastátok/hallottátok-e, nagyon reklámozzák az ACTIV T6 "Hell rift" bountyt, mint baromi jó XP/Gold farmolási lehetõséget. Állítólag elég nehéz, de többszöri halással is megéri, mert 420k aranyat és 65M XP-t ad. Állítólag baromi rövid bounty. Ezért fasza. Ezen a szinten érdemes legnagyobb diamondot rakni gatyóba és páncélba is, sokkal többet ér mint a fõstat, ami DMG-t ad.

bélanéni
Arról nem beszélve hogy a 2 egykezes fegyó 2x ad egyéb bonust is. Pl. Elite dmg, Fire dmg... (adna, ha olyan fegyóm lenne, egyelõre nincs)

bélanéni
Viccelsz? SOKKAL kisebb dmg-m lenne 2kezessel, lényegében értelmetlen jelenleg a játékban a 2kezes. Baromi egyszerû a válasz, így 1 helyett 2x kapom a zöld kõ által a 130% CHD-t. Nagyjából +200-300k a dps így.

MIért használsz egykezeseket? EGy böszme nagy kétkezes sokkal nagyobb sebzést ad. Vag yszámít az AS? Gyorsabban ugrálsz, vagy mi?
bélanéni
Csak azért kérdem, mert ha mondjuk nem NAGYON befolyásolja a karakter dps-ét, akkor egy 100-al kevesebb DMG-s fegyó amine van 20% fire damage vagy 20% Elite dmg sokkal többet számít.

bélanéni
(Ancient-ek)

bélanéni
Hát ez a felváltva csapsz rám már nem nagyon igaz. A sebzéseim 95%-át a folyamatos EQ és az Anceintek csinálják. Valójában arra vagyok kíváncsi, ha van mondjuk egy 2400 körüli fegyóm, mennyire számít a másik fegyó alapsebzése, ami a karakter DPS-ét illeti.

Skillfüggõ, de általában az összsebzés mindkét fegyvertõl függ. Felváltva csapsz. KOrábban volt említve 1-2 speciális eset. Talán a WW és a monknak a harangja volt olyasmi ami sebzésben csak a main hand sebzést vette figyelembe. Vagy a sprint szelei? MIndenesetre ezek kivételek.
bélanéni
Valaki segítsen egy dologban. Mennyire számít barbárnál a második fegyver dmg-je? Gyanítom hogy nem nagyon.

jazzy
Én is örülök neki, upgrade elég régen esett utoljára, ha meg netalántán minden kiesne és már tényleg nagyon unom, akkor játszok másik karaktert.
bélanéni
(Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez a +100% csak egy relatív dupla esély, attól függ mikor játszunk, vagy még ki tudja mit vesz figyelembe a program.)

bélanéni
Biztos sokszor volt ez "vita"téma, de a játékba eddig beleölt kb. 600 óra alatt egy olyan kép alakult ki bennem, hogy van egy, a Blizzard által "publikált" leg/set találati esély, ami a karakterlapon látható (MF), és ezen kívül van egy, többtényezõs "szorzó", amivel be van szorozva adott pillanatban ez a publikus MF. És ez a szorzó minimum annyira befolyással van a valós esélyre, mint a publikus MF. De inkább jobban. Olyan nincs, hogy néha 5 körön keresztül esik 1 LEG, és ha tovább játszok elõre megjósolható hogy a köv. 5 körben is ez várható. Máskor minden körben esik 4-5 leg átlagban. Vagyis adott idõpillanatban kalkulál a program hogy a láthat MF-t mennyivel ossza/szorozza. De ez a csak sejthetõ faktor lehetséges hogy még karakterenként/accountonként is random mûködik.

TurboX
várható volt

sokan megszokták a "jót" és ha visszaveszik a játékosállomány rovására ment volna
bélanéni
Épp tegnap beszéltünk a játékban arról, hogy a jelenlegi drop rate-nek kellene lennie az alapnak, mivel így se gyakran esik leg/set, ami esik, magasabb szinten már 95-97%-uk alapanyagnak jó csak.

bélanéni
Ezt már hallottátok?

Tegnap már sejteni lehetett, hogy Blizz hajlandó beadni a derekát, mert feltett pár kérdést, hogy miért örülsz a buffnak, több upgrade esik-e így, vagy több alapanyagod lesz, többet craftolsz esetleg, stb.

Ezután ma jött az örömhír, miszerint a buff lejárta után megmarad ugyanez a drop rate

forrás: http://frostshock.eu/diablo/2014/05/22/diablo-3-sirj-sokat-es-megkapod/

Lammer
Jelentem HC 401-ik paragon szinten vegre esett egy ice climbers... T2 rift Systore-al... elso elit... rift vegeig 6 lego, orzo dupla 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan