• Cortinaar
    Én most nagyon élvezem a monkot, korábban elengedtem, mert kicsi volt a sebzése. Szerintem a jelenlegi sebzés dupláját el lehet érni, ezen dolgozom. Kell egy Lightning SoJ + Sunwoku amulettből Lightning, vagy magas CH+CD értékű és persze az ancient fegyver és set...
    De abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi charge barbárommal partyban úgy megyek át a mobokon, mint kés a vajon és a többiek csak rohannak utánam. Egyszerűen ultra brutál sebzéssel lett megáldva és Ancien Furnace-val még durvább lesz. Csak a Toughness-t kellene növelnem, hogy biztonságosabb legyen soloban és a ground effektek ne kapjanak szét + még több cooldown.
    Egyetlen problémám van még mindig, amit eddig nem tudtam megfejteni az az, hogy a Rift Bosst hogyan tudom szétkapni pillanatok alatt?
    Frenzy-vel is kipróbáltam, támadó skill nélkül is (Call of the Ancient-el) és nagyon megszenvedtem, amire sikerült leverni. Fél csíknál tartottam, amikor pl. GR31-ben toltam és vagy 5 perc kellett, hogy legyőzzem. Szóval ezen még gyúrni kell, de azért le a kalappal, akik GR55-60 körül végigtolták, na az a gonosz! :D