Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
sc? pfff

gz :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Különc
Soha nem fog kiesni, retire-ölnöd kellene

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Végülis én csak paragon 270 vagyok és lószar se esett ki ezekbõl, még van 19 szintem.
Végre kiesett egy Kridershot.

http://www.kephost.com/images/2014/05/21/krider329eb.jpg

Remélem jó a link.
Különc
10 éves gyerkõcök, akik konzoloznak ^^

Tatyla
rajtam kívül tervezi még valaki beszerezni majd PS4-re?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
Jelenleg csak a kihívás és a pulzusszám növelése miatt mennek feljebb az emberek HC-n, mivel a játékot úgy készítették, hogy Torment I-en is minden kiesik, így joggal mondható, hogy valamennyi legendary és gold % feláldozása mellett semmi értelme kockáztatni az életed

Én a veszély-faktor miatt játszom HC-t elsõsorban. A célom az, hogy a lehetõ leghamarabb T1-es karaktert faragjak (torment-only itemek miatt), aztán hadd szóljon :)
Mivel nem "két szinttel lejjebb" játszom, ezért minden pakk kihívás (szólóban), volt már, hogy a WP-ig, vagy a bejáratig kellett vissza kite-olni a fast minion frozen waller-ek elõl, ott megálltam és megvártam, amíg a pulzusom újra normális lesz :) Aztán vissza :)
Az itemek. Lehet, hogy nem esik több vagy jobb mint SC-n, sõt, a megfontoltabb haladás miatt még valószínûleg kevesebb is, de minden egyes itemnek sokkal jobban örülök. Nincs rossz legó, mert abból meg lesz soul, amivel tudom a jobbakat tuningolni. Sose filóztam ennyit a statokon, az enchant is értékesebb. Teljesen más játék.
Aztán persze bármikor beüthet a ménkû, már T2-re is jó lett a DH-m, amikor T1 riftben meghalt (elsõ nem DC-s halál, csúnyán megvertek a Mallet elitek). 164 óra, 800k dps, 12m thougness, 10 perc shrine-os kesztyû, 3 kutyás cloak...
Most alakul a következõ, lassan a wizardom is mehet T1-en, közben húzom a WD-t is.
Van tétje a játéknak így, jó a társaság, hasonszõrû õrültek, Lammer-rel az élen :D
Lammer
"valahogy nekem iszonyat motiválatlan"

na, nekem softcore pont ilyen: eltaknyolsz, felkelsz, huha :D

amugy pont a napokban gondolkoztam ezen a hc drop elmeleten en is... nem igaz, hogy nincs theoryzas valahol, hogy ilyen regi ladder only stilusban lehetnenek egyedi hc-only itemek :)

Konzolon megoldották az offline módot. megjelenés elõtt fent volt warezoldalon a játék... meg ment egybõl a duplicate... hát ezek nem kellenek ide pcre...
Különc
Starcrafttal is csak single playerezni tudsz warezzal, Diablo warez meg nem is létezik ill. abban sose volt RMAH

Szerk: és egyáltalán hogy jön ide a Starcraft?

A StarCraft 2 is mekkora bukas lett a warez miatt...ohh, wait
Meg lehetne oldani okosba. Csak akkor kér online jelenlétet amíg a bejelentkezési procedúra lezajlik. Warez ki is lõve. Ha konzolokon meg tudták oldani, itt is menne. Minden csak akarat kérdése.

Mondjuk nekem így is megfelel, csak jobb lenne nélküle.
Különc
Sose lesz offline a Diablo, jó lenne már beletörõdni

Szerk: amíg nincs más alternatíva a warez ellen

Van igazság abban amit mondasz. Motiválni kéne az embereket, hogy hc karaktert indítsanak. És ennek legjobb módja a jobb, erõsebb loot lenne. Illetve az is, hogy lennének csak itt elõforduló leg és set tárgyak, meg egyéb jóságok is akár, de ezen a Blizznek kéne filózni, ha már ezért kapják a fizetésüket a mi pénzünkbõl.

Annak semmi értelmét nem látom, hogy megyek hc fokozaton és valami hálózati szarság miatt kuka a karakter, amiben x idõ van, vagy ha megyek csak nagyon óvatosan alacsony szinteken, mert akkor meg mi értelme. Barbárral bele kell ugrani a tömegbe és osztani, nem futkosni, mint a fürdõs kurva. Jó alacsonyabb szinten bele lehet ugrani akár, de akkor meg oda a torment bónusz.

Lényeg, hogy Lammer lvl400 paragon. Azért ez nem kis idõ/kitartás, szóval ezért külön gratuláció neki.
Ja, én csak azon gondolkodtam, mennyire elvan baszva a hc rendszere is.Kb annyiban különbözik sc-tõl, hogy nem ugrasz be 3 elit pakk közé, meg kiteolsz, mint a barom, mert jön a dc véletlen egyszer csak és 2 szinttel lejjebb játszol :D Tényleg lehetnének mondjuk táposabb itemek HC-n magasabb találati rátával, h tényleg megérje azt tolni...mert így, azon kívûl, hogy óvatos duhajt játszol és egyszercsak mégis megöl a DC, valahogy nekem iszonyat motiválatlan.Már, ha az itemek és a find ratek is jobbak lennének, már átmennék.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Illetve olyan uri huncutsagokra is fel kell keszulni, amik a multban megtortentek lasd crusader skill combo ongyilkossag, patch gamebreaking bugok (ha megnyitottal, vagy beleptel vagy megutottel valamit vagy akarmit csinaltal 1 rifttel kapcsolatban, osszeomlott a jatek vagy a hirtelen nullara csokkentett elemental resistance, amitol igen szepen hullottak a nepek t3 es afelett)
Az FPS dropok meg nalam a szegyen netovabbja..r9 280x es beszaggathat a jatek (epp tegnap volt ra brutalis pelda, T3 rift, crusader, wd, es 2 wizard....ha mindenki eleresztette a dolgait, az fps a beka segge ala esett...)
De persze ezek bocsanatos bunok, hisz a blizzard csinalta (by blizzardfanok) /sarcasm off
Még mindig. Persze nem folyamatosan, de számolni kell vele. FPS droppok is vannak bizonyos helyszíneken és akkor is, ha nagyon sok ellenfél van a képernyõn és rengeteg effekt. Eléggé szar ez az állandó online jelenlét. Sokkal jobb lenne ha nem lenne. Akár a konzolos verzióban.

Ezt leszámítva azért játszható a játék. Néha vannak bugok is, mint le nem ölhetõ ellenfelek, meg beakadó ellenfelek, fõleg falakba, meg olyan hiba, hogy a ládákból kiesõ loot nem jelenik meg rögtön, picit késleltetve mutatja, de alapjában véve azért elég korrekt játékélményt kapsz a pénzedért. És elég idõtálló is.
Sziasztok! Egy olyan fura kérdésem lenne, hogy még mindig laggoltatják a szerverek a játékot? Vagy a kieg óta javult a helyzet és esetleg érdemes lenne megvenni?
Kieg elõtt fél évvel játszhatatlan volt a játék....

McHaals
de utálom a szerda délelõttöket, már a wow-ban is rosszul voltam tõle

MadWolf#11626

McHaals
mákos... én már vagy 10.000 shardot beleöltem a zuni cipõbe, a gyûrûrõl egyelõre nem is álmodok... tasker meg szerencsére kiesett, de abba is beletoltam pár ezer shardot

MadWolf#11626

Lammer
mert az halados... par memberrel meg szoktunk tolni T3-at partyba... az is meg belefer, nem kockaztatok tobbet :X

egyebkent meg az az ertelme, hogy amit nagy nehezen osszeszedsz, azt MEGBECSULOD, nem mesz bele minden hulyesegbe meggondolatlanul :P... most nekem vegre esett a Zuni harmadik piisz, royallal ugye az 4, vegre permamukizok, fejes ugye Jeram... Kadalanal ezerrel porgetem glovesokat, hatha dobja Taskert, eddig zero :S
(mar csak egy pants kellene Jade szethez, de kb 6000 shard utan feladtam)

azon gondolkozom, hogy ha 2-3 szinttel lejjebb játszotok hc-ban, full vita meg minden baszom fõnix szettbe, akkor mi értelme van?Persze a DC még akkor is megölhet, de ez csak azért van, mert egy elbaszott a játék ezen része, de ha ezt nem nézem, akkor miért nem T4-5-ön toljátok, hogy némi izgalom is legyen? <#nevetes1><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
HARDCORE 400 yeaa <#zavart1>

Még annyival kiegészíteném, hogy a paragon szinteket account szinten tartja számon a játék. Bármelyik lvl70 karaktereddel játszol kapod a pontokat. Ha új karaktert indítasz az már lvl 1-en megkapja az addig elért paragon pontjaidat, így könnyebb vele a játék.
bélanéni
A játékban a LVL70 a maximális szint. Amikor ezt eléred, továbbra is kapsz XP-t, de onnantól kezdve nem a karaktered "sima" szintje fog nõni, hanem a Paragon szintje. 1,2,3...... azt hiszem maximális LVL nincs. Paragon szintenként eloszthatsz egy pontot a 4 kategóriába sorolt különbözõ tulajdonságaid között. Ehhez a "P"-t kell megnyomni. Nagyjából ennyi. Az a lényege, hogy ne érezd úgy LVL70 után hogy már nem fejlõdik maga a karakter.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Köszi. Ahhoz azért be kell mákolni a seteket.
Valaki magyarázza el nekem mi az paragon rendszer! Köszi elõre is!
tugyiti
WD pet build
SLICK
sztem ugyanolyan aktivitás van . Annyi lehet a különbség, hogy nálunk az SG klánban inkább melegek vannak és a sikerességét mutatja az is, hogy hamarosan megint megtelik a limit létszám. Talán 3-4 hely van még szabadon.

Érdeklõdnék,hogy a diablo3ladder.com-on hogy tudom frissíteni a karakterlapomat?
Becsatlakoznék egy klánba, a kérdés az, hova érdemes menni? D3hun? SG? Hol van nagyobb aktivitás?
Jelenleg a WD, vagy a Wizard az erõsebb class? Ezeken belül melyik build?
Lammer
Systore-al rifteztunk folyamatosan, imba wizardjaval meg crusajaval meglett hamar :)

jaja látom, errõl megfeledkeztem..látom, hogy bárhol barmikor T1felett eshet...
bélanéni
LEG/SET cuccokat nem lehet másnak adni, kivéve csapattársnak 1 (vagy 2?) órán belül. Szerintem bárhol eshet.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

sziasztok,
a The Legacy of Raekor set-et, merre lehet farmolni vagy bárhol bármikor eshet. Van 2 db kesztyûm belõle, csere is érdekelne..
dante3
Ez csak partyban oldható meg igaz?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kigyi
Most én is ezt játszom több HC karaktert is felhúztam 70-re, jól jönnek azok még :) Sajnos a Blizz tesz róla, hogy használni is kelljen õket. Többnyire, ha bizonytalankodik a szerver akkor valamelyik altot húzom normal-on így kitolható a main karik élettartama :)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Lammer
erdekes, nekem meg mobilnetrol is smooth volt tegnap, mostansag jo nalam

Tegnap nálam voltak lagspike-ok, két 40 körüli karaktert el is vesztettem, mondjuk nem biztos, hogy emiatt, mert mindkettõ tömegben volt, és ajtó közelében ahol nehéz volt látni mi történt pontosan, szóval simán bénázhattam is, csak utólag mikor a harmadik karinál jöttek elõ röccenések, gonoltam bele, hogy akár az is lehetett, mert hirtelen kaptam be nagy sebzést mindkettõnél, miután simán mentem addig. A harmadikkal ki is dobott egyszer, bár nem néztem a pontos hibaüzenetet, szerencsére akkor már épp a városban mászkáltam, és egybõl vissza is engedett. Most ezért is szintezek több karaktert egyszerre, hogy legyen még, ha valamelyik meghal. De majd legalább gyorsabban felrántom a WD-t megint, mert nem sok alt maradt...
LocalPatriot
Megcsináltok egy riftet T2-be mondjuk,és a végén mielõtt beszélnél Orek-kel behozod a kiskarid. Így õ kapja azt a 20M xp-t.
nálam nincs gond

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

én nemtom mi van megint ezzel a battlenet-el. ddos vagy passz. 2 napja folyamatosan csak error 3007-et kapok. egy riften nemtudok végigmenni.
más is tapasztal hasonló hibát?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Looooser
csak úgy lehet....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem tudod ki linkelte múltkor, hogy HC-n másfél óra alatt 70 lett. Ezt csak másik player segítségével lehetséges? Vagy mi a titkok nyitja? :)

https://www.twitch.tv/sp1gu

Tud valaki friss difficulty chart-ról?
Erre gondoltam:#70946
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jabar
értem köszi, leeching beast runa miatt érdekelt, mert ha többször harapnak többet gyógyulok :)

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Visszavonok mindent, egy rift alatt 2 darab az Akkhan setbõl+firewalker+Fate of the Fell