Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sirch
Azt már a 2.0.5 patch-ben javítva lett. Benne van a patchnotes-ban.

Én is két egykezessel nyomom. Pont emiatt és Frenzy megy, ami kis is használja. Szerintem a kétkezes nem járja. Az a lovagnak jó, mivel egy kézben is tudja hordani.
bélanéni
Akarják "nerf"elni, addig érdemes nyomni 😊

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nem tudom olvastátok/hallottátok-e, nagyon reklámozzák az ACTIV T6 "Hell rift" bountyt, mint baromi jó XP/Gold farmolási lehetõséget. Állítólag elég nehéz, de többszöri halással is megéri, mert 420k aranyat és 65M XP-t ad. Állítólag baromi rövid bounty. Ezért fasza. Ezen a szinten érdemes legnagyobb diamondot rakni gatyóba és páncélba is, sokkal többet ér mint a fõstat, ami DMG-t ad.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Arról nem beszélve hogy a 2 egykezes fegyó 2x ad egyéb bonust is. Pl. Elite dmg, Fire dmg... (adna, ha olyan fegyóm lenne, egyelõre nincs)

bélanéni
Viccelsz? SOKKAL kisebb dmg-m lenne 2kezessel, lényegében értelmetlen jelenleg a játékban a 2kezes. Baromi egyszerû a válasz, így 1 helyett 2x kapom a zöld kõ által a 130% CHD-t. Nagyjából +200-300k a dps így.

MIért használsz egykezeseket? EGy böszme nagy kétkezes sokkal nagyobb sebzést ad. Vag yszámít az AS? Gyorsabban ugrálsz, vagy mi?
bélanéni
Csak azért kérdem, mert ha mondjuk nem NAGYON befolyásolja a karakter dps-ét, akkor egy 100-al kevesebb DMG-s fegyó amine van 20% fire damage vagy 20% Elite dmg sokkal többet számít.

bélanéni
(Ancient-ek)

bélanéni
Hát ez a felváltva csapsz rám már nem nagyon igaz. A sebzéseim 95%-át a folyamatos EQ és az Anceintek csinálják. Valójában arra vagyok kíváncsi, ha van mondjuk egy 2400 körüli fegyóm, mennyire számít a másik fegyó alapsebzése, ami a karakter DPS-ét illeti.

Skillfüggõ, de általában az összsebzés mindkét fegyvertõl függ. Felváltva csapsz. KOrábban volt említve 1-2 speciális eset. Talán a WW és a monknak a harangja volt olyasmi ami sebzésben csak a main hand sebzést vette figyelembe. Vagy a sprint szelei? MIndenesetre ezek kivételek.
bélanéni
Valaki segítsen egy dologban. Mennyire számít barbárnál a második fegyver dmg-je? Gyanítom hogy nem nagyon.

jazzy
Én is örülök neki, upgrade elég régen esett utoljára, ha meg netalántán minden kiesne és már tényleg nagyon unom, akkor játszok másik karaktert.
bélanéni
(Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez a +100% csak egy relatív dupla esély, attól függ mikor játszunk, vagy még ki tudja mit vesz figyelembe a program.)

bélanéni
Biztos sokszor volt ez "vita"téma, de a játékba eddig beleölt kb. 600 óra alatt egy olyan kép alakult ki bennem, hogy van egy, a Blizzard által "publikált" leg/set találati esély, ami a karakterlapon látható (MF), és ezen kívül van egy, többtényezõs "szorzó", amivel be van szorozva adott pillanatban ez a publikus MF. És ez a szorzó minimum annyira befolyással van a valós esélyre, mint a publikus MF. De inkább jobban. Olyan nincs, hogy néha 5 körön keresztül esik 1 LEG, és ha tovább játszok elõre megjósolható hogy a köv. 5 körben is ez várható. Máskor minden körben esik 4-5 leg átlagban. Vagyis adott idõpillanatban kalkulál a program hogy a láthat MF-t mennyivel ossza/szorozza. De ez a csak sejthetõ faktor lehetséges hogy még karakterenként/accountonként is random mûködik.

TurboX
várható volt

sokan megszokták a "jót" és ha visszaveszik a játékosállomány rovására ment volna
bélanéni
Épp tegnap beszéltünk a játékban arról, hogy a jelenlegi drop rate-nek kellene lennie az alapnak, mivel így se gyakran esik leg/set, ami esik, magasabb szinten már 95-97%-uk alapanyagnak jó csak.

bélanéni
Ezt már hallottátok?

Tegnap már sejteni lehetett, hogy Blizz hajlandó beadni a derekát, mert feltett pár kérdést, hogy miért örülsz a buffnak, több upgrade esik-e így, vagy több alapanyagod lesz, többet craftolsz esetleg, stb.

Ezután ma jött az örömhír, miszerint a buff lejárta után megmarad ugyanez a drop rate

forrás: http://frostshock.eu/diablo/2014/05/22/diablo-3-sirj-sokat-es-megkapod/

Lammer
Jelentem HC 401-ik paragon szinten vegre esett egy ice climbers... T2 rift Systore-al... elso elit... rift vegeig 6 lego, orzo dupla 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
sc? pfff

gz 😊

Különc
Soha nem fog kiesni, retire-ölnöd kellene

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Végülis én csak paragon 270 vagyok és lószar se esett ki ezekbõl, még van 19 szintem.
Végre kiesett egy Kridershot.

http://www.kephost.com/images/2014/05/21/krider329eb.jpg

Remélem jó a link.
Különc
10 éves gyerkõcök, akik konzoloznak ^^

Tatyla
rajtam kívül tervezi még valaki beszerezni majd PS4-re?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
Jelenleg csak a kihívás és a pulzusszám növelése miatt mennek feljebb az emberek HC-n, mivel a játékot úgy készítették, hogy Torment I-en is minden kiesik, így joggal mondható, hogy valamennyi legendary és gold % feláldozása mellett semmi értelme kockáztatni az életed

Én a veszély-faktor miatt játszom HC-t elsõsorban. A célom az, hogy a lehetõ leghamarabb T1-es karaktert faragjak (torment-only itemek miatt), aztán hadd szóljon 😊
Mivel nem "két szinttel lejjebb" játszom, ezért minden pakk kihívás (szólóban), volt már, hogy a WP-ig, vagy a bejáratig kellett vissza kite-olni a fast minion frozen waller-ek elõl, ott megálltam és megvártam, amíg a pulzusom újra normális lesz 😊 Aztán vissza 😊
Az itemek. Lehet, hogy nem esik több vagy jobb mint SC-n, sõt, a megfontoltabb haladás miatt még valószínûleg kevesebb is, de minden egyes itemnek sokkal jobban örülök. Nincs rossz legó, mert abból meg lesz soul, amivel tudom a jobbakat tuningolni. Sose filóztam ennyit a statokon, az enchant is értékesebb. Teljesen más játék.
Aztán persze bármikor beüthet a ménkû, már T2-re is jó lett a DH-m, amikor T1 riftben meghalt (elsõ nem DC-s halál, csúnyán megvertek a Mallet elitek). 164 óra, 800k dps, 12m thougness, 10 perc shrine-os kesztyû, 3 kutyás cloak...
Most alakul a következõ, lassan a wizardom is mehet T1-en, közben húzom a WD-t is.
Van tétje a játéknak így, jó a társaság, hasonszõrû õrültek, Lammer-rel az élen 😄
Lammer
"valahogy nekem iszonyat motiválatlan"

na, nekem softcore pont ilyen: eltaknyolsz, felkelsz, huha 😄

amugy pont a napokban gondolkoztam ezen a hc drop elmeleten en is... nem igaz, hogy nincs theoryzas valahol, hogy ilyen regi ladder only stilusban lehetnenek egyedi hc-only itemek 😊

Konzolon megoldották az offline módot. megjelenés elõtt fent volt warezoldalon a játék... meg ment egybõl a duplicate... hát ezek nem kellenek ide pcre...
Különc
Starcrafttal is csak single playerezni tudsz warezzal, Diablo warez meg nem is létezik ill. abban sose volt RMAH

Szerk: és egyáltalán hogy jön ide a Starcraft?

A StarCraft 2 is mekkora bukas lett a warez miatt...ohh, wait
Meg lehetne oldani okosba. Csak akkor kér online jelenlétet amíg a bejelentkezési procedúra lezajlik. Warez ki is lõve. Ha konzolokon meg tudták oldani, itt is menne. Minden csak akarat kérdése.

Mondjuk nekem így is megfelel, csak jobb lenne nélküle.
Különc
Sose lesz offline a Diablo, jó lenne már beletörõdni

Szerk: amíg nincs más alternatíva a warez ellen

Van igazság abban amit mondasz. Motiválni kéne az embereket, hogy hc karaktert indítsanak. És ennek legjobb módja a jobb, erõsebb loot lenne. Illetve az is, hogy lennének csak itt elõforduló leg és set tárgyak, meg egyéb jóságok is akár, de ezen a Blizznek kéne filózni, ha már ezért kapják a fizetésüket a mi pénzünkbõl.

Annak semmi értelmét nem látom, hogy megyek hc fokozaton és valami hálózati szarság miatt kuka a karakter, amiben x idõ van, vagy ha megyek csak nagyon óvatosan alacsony szinteken, mert akkor meg mi értelme. Barbárral bele kell ugrani a tömegbe és osztani, nem futkosni, mint a fürdõs kurva. Jó alacsonyabb szinten bele lehet ugrani akár, de akkor meg oda a torment bónusz.

Lényeg, hogy Lammer lvl400 paragon. Azért ez nem kis idõ/kitartás, szóval ezért külön gratuláció neki.
Ja, én csak azon gondolkodtam, mennyire elvan baszva a hc rendszere is.Kb annyiban különbözik sc-tõl, hogy nem ugrasz be 3 elit pakk közé, meg kiteolsz, mint a barom, mert jön a dc véletlen egyszer csak és 2 szinttel lejjebb játszol 😄 Tényleg lehetnének mondjuk táposabb itemek HC-n magasabb találati rátával, h tényleg megérje azt tolni...mert így, azon kívûl, hogy óvatos duhajt játszol és egyszercsak mégis megöl a DC, valahogy nekem iszonyat motiválatlan.Már, ha az itemek és a find ratek is jobbak lennének, már átmennék.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Illetve olyan uri huncutsagokra is fel kell keszulni, amik a multban megtortentek lasd crusader skill combo ongyilkossag, patch gamebreaking bugok (ha megnyitottal, vagy beleptel vagy megutottel valamit vagy akarmit csinaltal 1 rifttel kapcsolatban, osszeomlott a jatek vagy a hirtelen nullara csokkentett elemental resistance, amitol igen szepen hullottak a nepek t3 es afelett)
Az FPS dropok meg nalam a szegyen netovabbja..r9 280x es beszaggathat a jatek (epp tegnap volt ra brutalis pelda, T3 rift, crusader, wd, es 2 wizard....ha mindenki eleresztette a dolgait, az fps a beka segge ala esett...)
De persze ezek bocsanatos bunok, hisz a blizzard csinalta (by blizzardfanok) /sarcasm off
Még mindig. Persze nem folyamatosan, de számolni kell vele. FPS droppok is vannak bizonyos helyszíneken és akkor is, ha nagyon sok ellenfél van a képernyõn és rengeteg effekt. Eléggé szar ez az állandó online jelenlét. Sokkal jobb lenne ha nem lenne. Akár a konzolos verzióban.

Ezt leszámítva azért játszható a játék. Néha vannak bugok is, mint le nem ölhetõ ellenfelek, meg beakadó ellenfelek, fõleg falakba, meg olyan hiba, hogy a ládákból kiesõ loot nem jelenik meg rögtön, picit késleltetve mutatja, de alapjában véve azért elég korrekt játékélményt kapsz a pénzedért. És elég idõtálló is.
Sziasztok! Egy olyan fura kérdésem lenne, hogy még mindig laggoltatják a szerverek a játékot? Vagy a kieg óta javult a helyzet és esetleg érdemes lenne megvenni?
Kieg elõtt fél évvel játszhatatlan volt a játék....

McHaals
de utálom a szerda délelõttöket, már a wow-ban is rosszul voltam tõle

MadWolf#11626

McHaals
mákos... én már vagy 10.000 shardot beleöltem a zuni cipõbe, a gyûrûrõl egyelõre nem is álmodok... tasker meg szerencsére kiesett, de abba is beletoltam pár ezer shardot

MadWolf#11626

Lammer
mert az halados... par memberrel meg szoktunk tolni T3-at partyba... az is meg belefer, nem kockaztatok tobbet :X

egyebkent meg az az ertelme, hogy amit nagy nehezen osszeszedsz, azt MEGBECSULOD, nem mesz bele minden hulyesegbe meggondolatlanul 😛... most nekem vegre esett a Zuni harmadik piisz, royallal ugye az 4, vegre permamukizok, fejes ugye Jeram... Kadalanal ezerrel porgetem glovesokat, hatha dobja Taskert, eddig zero :S
(mar csak egy pants kellene Jade szethez, de kb 6000 shard utan feladtam)

azon gondolkozom, hogy ha 2-3 szinttel lejjebb játszotok hc-ban, full vita meg minden baszom fõnix szettbe, akkor mi értelme van?Persze a DC még akkor is megölhet, de ez csak azért van, mert egy elbaszott a játék ezen része, de ha ezt nem nézem, akkor miért nem T4-5-ön toljátok, hogy némi izgalom is legyen? <#nevetes1><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
HARDCORE 400 yeaa <#zavart1>

Még annyival kiegészíteném, hogy a paragon szinteket account szinten tartja számon a játék. Bármelyik lvl70 karaktereddel játszol kapod a pontokat. Ha új karaktert indítasz az már lvl 1-en megkapja az addig elért paragon pontjaidat, így könnyebb vele a játék.
bélanéni
A játékban a LVL70 a maximális szint. Amikor ezt eléred, továbbra is kapsz XP-t, de onnantól kezdve nem a karaktered "sima" szintje fog nõni, hanem a Paragon szintje. 1,2,3...... azt hiszem maximális LVL nincs. Paragon szintenként eloszthatsz egy pontot a 4 kategóriába sorolt különbözõ tulajdonságaid között. Ehhez a "P"-t kell megnyomni. Nagyjából ennyi. Az a lényege, hogy ne érezd úgy LVL70 után hogy már nem fejlõdik maga a karakter.

Köszi. Ahhoz azért be kell mákolni a seteket.
Valaki magyarázza el nekem mi az paragon rendszer! Köszi elõre is!
tugyiti
WD pet build
SLICK
sztem ugyanolyan aktivitás van . Annyi lehet a különbség, hogy nálunk az SG klánban inkább melegek vannak és a sikerességét mutatja az is, hogy hamarosan megint megtelik a limit létszám. Talán 3-4 hely van még szabadon.

Érdeklõdnék,hogy a diablo3ladder.com-on hogy tudom frissíteni a karakterlapomat?