Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kosz. Igen, tegnap pont eddig jutottam, hogy ratettem a likot bele a zolddel, feltettem a buildhez szukseges legtobb cuccot (egyelore leoric kalappal CDR-rel, es nehanyat meg egyaltalan nem, szoval felkesz a dolog), es bar az alap dps-em meg keves, erzesre mar most vagyok olyan jo, mint a regi buildemmel, mennek 100 milla kritek, kivancsi vagyok mi lesz meg ebbol :)
Az a kalap igen erdekesnek hangzik, korulnezek a ladamban, hatha abbol is lesz egy. Ez a leoric is kemeny azert, igy az alap CDR-em is 50% felett van, ami csata kozben 60% fole megy :)
Amugy nezegettem top monkokat, es az utolso tulajdonsagot meg szoktak hagyni, szoval az akkor tuti marad. Inkabb a spirit regen es spirit/sec johet szoba esetleg, de azok is fontosak tudnak lenni szoval nem biztos h megeri lecserelni.
Ami amugy egyelore fura ebben a buildben, hogy csak a balgombos spirit spender, es ugy latom sokszor egyszeruen nem tudom elkolteni eleg gyorsan a spiritet, lehet h kene meg egy spirit spender (olyan ami SWK clone-t is csinal persze), vagy talan csak tobb attack speed kene a gyorsabb kolteshez - fene tudja...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.01.16. 09:49:04