Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Cortinaar #72779 Nem nagyon tudom, hogy a Raekor builddel hogy a francba tudnak magas Griften játszani?
Összeraktam egy barbárt, minden megvan, kivéve a Vile Ward (tudom, sokat dob a sebzésen), de rohadt sokat térdelek. 34-es Griften lejárt az időm és meghaltam vagy 20-szor.
Elképzelhető, hogy a Cooldown-t kellene a duplájára növelnem, mert az csak 25 körül van, lehet, hogy az a titka, mert a nagy horda moboknál szépen végigdarálok vele folyamatosan ugrálva, de az elit pakkoknál nem megy. Elkapom, majd megáll és egyből nem tudok újra Charge-olni (ez a cooldown oka), de enélkül is sokszor beakadok, megállok és rögtön halok is. Azt sem tudom, hogy pl. a piszok nagy tűz, villám, stb sebzést, amit az elitek lepakolnak, hogy élik túl??? Hiába nyomom a Paint, úgy is másodpercek alatt betérdelek, mert nem foyamatos a charge.
Oké, ez gyakorlás kérdése, plusz cooldown, Vile és menni fog, de amin csodálkoztam, hogy hogy ölik meg a Rift Bosst? Néztem az elsőket, sokaknál egyáltalán nincs támadó skill, csak a charge. Hogy tudják megölni a Rift bosst? Még az elit pakkokat tudod chargeolni, de 1 főt nem. A barbárok (Call of the Ancients) meg nem sebeznek olyan sokat...