• Cortinaar
    Megcsináltam egy WW barbárt, amivel nagyon kellemesen tudok játszani, szerintem egyszer sem haltam még vel sem soloban, sem partyban. Viszont például a shotgun Crusaderemhez képest sokkal lassabban öl, de a 20 milla Toughness-nek köszönhetően szívós nagyon.
    Kipróbáltam a Raekor barbárt is, amivel kicsi a toughness, viszon több száz millát sebzek vele kb. másodpercenként, ha elkapok egy elit pakkot, vagy egy horda mobot. Viszont! Lehet, hogy gyakorlás kérdése, de néha beakadok és ott rögtön be is térdelek, másik meg amivel nagyon meggyűlik a bajom, azok a Rift bossok! Magasabb szinten egyszerűen rohadt sok idő legyilkolni, mert a Charge-al nem lehet úgy elkapni, csak kb. 5 másodpercenként tudok charge-olni rá egyszer, alap sebzésem meg elég kicsi, tehát közelharcban ebben az esetben lassan ölök. Néztem videót is, de nem igazán értem, hogy gyakják le mondjuk a 30-35-ös rift bossokat olyan hamar, hogy ne járjon le az idő, ráadásul elég sebezhető is a karakter, sokszor be is térdelek vele a bossnál.
    Van valami trükk, amit nem vettem észre a build építésnél? (A Vile Ward hiányzik még, tudom, megnyomja a sebzést elég keményen, de akkor sem stimmel valami)

Raekornál melyik a legütősebb? Láttam Lightning, Fire és Phychical-ra épülőt is. (lehet, hogy mindegy, kinek, mi tetszik alapon van csak...)