• Cortinaar
    Eleinte barbárral toltam nagyon sokáig, majd áttértem a Crusaderre, ami nagyon tetszik, most is ez a kedvenc karakterem és nem a Phalanx tetszik annyira, hanem a shotgun Crusader, nekem ez fekszik és elég nagyokat is sebzek vele. GOndoltam csinálok monkot a változatosság kedvéért, de akármilyen buildet raktam össze, sem a sebzéssel, sem a túléléssel nem voltam megelégedve. Nem tankot akartam, hanem hatékony buildet, de még a Flying dragonnal is betérdeltem elég sokszor és jóval gyengébb szinteken mentem vele Griften, mint a Crusaderemmel. Nem értem, hogy a monkot miért nem csinálják meg ugyanolyan hatékonyra, mint a többit. A barbárnál meg ki vagyok attól a ping-pong buildtől, lehet velem van a baj, de baromi nagyot sebez, az oké, de térdelek is rendesen és amikor beakadok vele, akkor cseszhetem. Még a Leap barbár is jobban tetszett, de az sem volt valami szívós. Barbárral most pl. nem éri meg WW-t használni és Ancien sem az igazi. Megint nem lehet egy harcos karaktert igazi közelharcban használni...