• ktm99
    M6 breakpoints A karakterednek a leirasanal(details) le van irva, hogy mennyit tamad masodpercenkent.(attacks per second), ez TNT nelkul ketkezes crossbow-al 1.45946~1.74193 intervallumba, bow-al 1.74194~2.16 -ba szokott esni. Most a 2 kezes crossbowt veszem peldanak. Egy ilyen intervallumban a sentry damaged ugyanannyi. Tehat mindegy, hogy 1.46 vagy 1.7 ketkezes crossbow eseteben. Finomhangolni lehet igy buildeket, mert ha mar meg van az 1.46, akkor kar peldaul attack speed-et enchantolni targyakra, erdemesebb crit damage-et, vagy chance-t.
    Ennel a buildnel fegyver szempontjabol joval fontosabb a base damage, mint a dps(mivel a sentryk ilyen sajat rendszerrel rendelkeznek).
    A TNT a Pet-eknek noveli az aps-et -targyakat tekintve - oriasi mertekben(40%-50%). Sokan nem tudjak, hogy a Sentryk azok Peteknek szamitanak. Tehat egy 50%-os TNT-vel drasztikusan noni fog a sentryk aps-e. Pelda: 1.5-os aps-el talalsz egy 50%-os TNT-t, akkor a sentryk aps - e 1.5 * 1.5 = 2.25-lesz amivel latszik a linken, hogy 2 intervallummal jobb pozicioba kerulsz. Ez esetedben az jelentene, hogy kb. 3-szor annyi chakram-ot lonenek a tornyaid(a fenti linken vannak kepek ahol le van irva, hogy ezek hogyan valtoznak hasznalt hatred spendertol fuggoen).
    Egyebkent szerintem ez a cold dmg-es build a legtobbet hasznalt jelenleg. Ehhez hasonlo felepitese lehet egy cel. A frost arrow miatt alapbol lassitasz mindenkit es igy hasznalhatod a spitfire turret runat a sentryknel, amik a ballistics passziv miatt tobb damage-t tolnak.
    Van meg a lightningos build, ami az egykezes Helltrapper crossbow-ra + egy speci offhand-re epul. Ehhez kell a 4.16-os breakpoint, amit szerintem eleg necces osszerakni.
    A fentebbi coldos build viszont elerheto egy kis szerencsevel(TNT fenyevente hullik) es ezzel 30+ szintu riftek mar megoldhatoak, meg akkor is ha nem fullperfektek a rollok.
    Meg annyit, hogy nekem a bane of the powerful gem helyett a Zei Stone jobban bevalt, elobbit szerintem csak, akkor lehet erdemes hasznalni, ha mar megvan a 25-dik szintje.(peldaul trialnel egyertelmu, hogy a Zei jobb)
    Utoljára szerkesztette: ktm99, 2014.10.25. 20:42:25