• Cortinaar
    Én az elite pakkokat veszem figyelembe, Greater Rift-nél igazából az a legfontosabb, hogy az elite pakkokon sebezd a legtöbbet.
    Én a sima moboknál csak a nagy tömegnél állok meg, ezen kívül csak az elite pakkokat támadom meg és usgyi tovább a következőre, ezért fontos a Steed Charge az Endurance rúnával. (sajnálom rá a skill helyet, de be kellett látnom, hogy nagyon hasznos)
    Leírom, hogy miért sebzek többet, mint te és mire kell törekedni: 1. Ott van a Bane of the Powerful rúna, ami ad 20% sebzést + 15%-ot elitekre.
    2. bane of the Trapped rúna, ami 15%-kal megnöveli a sebzést olyan ellenfelekkel szemben, akik control-impairing effekt hatása alatt állnak (stun, freez)
    3. Gogok, Pain Enhancer rúna is baromi fontos, ebből a négyből variálj.
    4. Furnace. +40-50% sebzés elitekre.
    5. Minél több páncél elemre (persze amire lehet) tegyél +10-15% sebzést az adott támadó skillednek megfelelően. (pl: +15% Phalanx damage, +15% Fist of The heavens, stb)
    6. +Elemental damage a tárgyakra: Holy, Cold, Fire vagy Physical. Természetesen a skillednek, illetve a hozzá tartozó rúnának megfelelően.
    7. Akaratban írtam a 40-50 millát.
    8. Sok Str, CHC, CD
    9. Megfelelő skillek használatával: Phalanx buildnél pl. Lord Commander skill ad +20% sebzést.
    10. Strongarm Bracers ad 20% knocback sebzést.
    11.. Nem közvetlenül a sebzést érinti, de a legfontosabb a Cooldown. Mert folamatosan tudsz skillezni, ezáltal sebzést bevinni és folyamatosan Akaratban tudsz lenni, amivel 150% armort és 35% sebzést kapsz + kis Wrath regeneráció...

Hát valahogy így lehet elérni a nagy sebzést.

UI: PL: a Fate of the Fell buildnél a Minirae rúnával néha 100 millát is sebez a mobokba, ami pluszban a saját sebzésed mellett értendő. Igaz ritkán, ha jól emlékszem 5 másodpercenként van esély rá, de azért egy elitnél, vagy főbossnál elég jól jön, mert úgysem 10 másodperc alatt ölöd meg, a végére lehet bevisz 500 millát is, vagy többet.
    Az Enhancer rúna meg életerőt szív, ami szintén jó sok életerőtől fosztja meg az ellent.

És a Crusader még mindig nem a legdurvább sebzésű karakter, mert pl. a DH és a WD irdatlan nagyot sebez. Tegnap játszottam egy WD-vel és valami 3 skill kombináció eredményeként 2,6 millió sebzést visz be!!!!!!!!!!!!!! Nagyon gonosz!!!!!!!!!!!!!
    Taeguk rúnát most tesztelem, már 45-ig felvihető, csak szinten kell tudni tartani, akkor nagyon durva...