• zozo6726
    Kedves Cortinaar! Először is köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat, kell rágódnom rajta az egyszer biztos, mármint jó értelemben. Valószínűleg nagyon benézek valamit, ezt le is írnám gyorsan. A te Crusader carid látszólag gyengébb az enyémnél és nem is kicsit, ha összehasonlítom a diabloprogress.com-on. Megvan az Akkhan és a Roland's szet is teljesen, kipróbáltam az Akkhant és elég béna voltam benne gondolom a nulla cooldown miatt. mindenféle gyűrűm van több is, ha kell, szóval bármit bármire ki tudok szinte cserélni annyi cuccom van mint égen a csillag csak szerintem nem tudom jól összepárosítani őket. A Fist of The Heavens skillnél a Heaven's Tempest rúnát használtam eddig, de gondoltam kipróbálom a Fissure rúnát, hátha jobban haladok vele. Csak azt nem értem, hogy tudsz 40-50 millátt sebzeni kicsit több mint 1 milla alapsebzéssel. Tudom, hogy bennem van a hiba és többször fogom még átolvasni az általad leírtakat. egyedül The Furnace kétkezes fegyom nincs még, a többit szerintem tudom cserélgetni.