• Cortinaar
    Szia!

Először is nem vagyok profi és én is elismerem azokat, akik 40 közeli, vagy feletti RIFT-eket tudnak végigcsinálni egyedül.

A 2,3 milla sebzés már nagyon kevés. Először is nagyon fontos a Cooldown, amiből sosem elég, jó, ha 40 körül van. (inkább 50 :)) Ez Crusadernél főleg az Akarat skill miatt kell, illetve a Laws of Valor, Unstoppable Force rúna miatt. Szinte folyamatosan Akarat skill alatt vagy és a Law-al együtt használva nem fogy el a Wrath. (Ez általánosságban bármelyik buildre igaz és használható.
    Másodszor: nem látok koncepciót nálad, nincs igazi build. Semmi gond, eleinte nálam sem és senkinél sem volt így, gyűjtögetni kell a cuccokat, előbb-utóbb jönnek a tárgyak és lehet építkezni. Én azt javaslom, hogy partyban menjél, próbálj meg egy "tank" szerű (minél több Vitality, armor, allres, stb) karakterrel menni, így a partyban nem fogsz meghalni, többi "profibb" játékos meg írt helyetted, te csak rohanj velük és éld túl, közben meg szedegesd fel a legeket és szetteket. Elég hamar szert teszel olyan cuccokra, amivel el lehet indulni.

Vannak olyan tárgyak, amire buildet lehet építeni. MOst nagyon elterjedt a Phalanx-Stampede rúnával, amihez kötelező az Unrelenting Phalanx nevű pajzs. Ezzel 6 pacit szórsz az ellenre, ráadásul közben nem túl aktívak, nem nagyon támadnak...
    Arra törekedj, hogy minél több critical damage és critical chance legyen, sok Erő és Phisycal damage. Ha van Stone of Jordan gyűrű, külön jó. Természetesen elengedhetetlen az Akkhan szett, amiből vagy 6-ot felpakolsz, vagy Royal Grandeur gyűrűvel elég 5 db.
    Persze vannak még tippek és trükkök, pl. Furnace nevű fegyver, ami +40-50%-ot ad elitek ellen...
    Egy szó mint száz, látod, hogy tárgyak és skillek megfelelő összerakásával lehet erős karaktert csinálni. Én most ilyen Crusaderrel megyek, 1 paci (amiből egyszerre 6-ot enged szabadjára) 40-50 millát sebez. Én egyedül elég jól haladok 3x-es Rifteken, de néha megszenvedek az elitekkel és néha be is szoktam térdelni. Hát biztosan lehet jobban, ügyesebben játszani, ez is sokat számít.
    Rúnákat nem is említettem, pedig azokon sok múlik.

A te karaktered a Fist of The Heavens skillre épül, de mindenképpen a Heaven's Tempest rúnát haszáld, mert Fire rúna. (Fontos, hogy az adott skill akkor sebez a legnagyobbat, ha a hozzá használt rúna eleméből /Fire, Cold, Holy, Lightning/ van minél több sebzésed. Tehát jelen esetben neked 73%-os, ezért Fire rúnával kell párosítani a támadó skillt. Teszteld csak le, óriási különbség van sebzés között.
    Akkhanból szerezz be 6-ot, vagy 5-öt és vegyél fel Grandeurt. (majd pottyan, kitartás) Úgy alakítsd át a cuccokat, hogy chc+crit+Fire legyen sok mindenképpen, persze allres és vit is kell, különben papaírkaraktered lesz és betérdelsz percenként, ami idegesítő és játszhatatlanná teszi a karaktert. Akarat-ot benyomod, majd Laws és dobolsz a Heavens skillen, akkora irtás lesz, hogy elájulsz. :D Persze sok Cooldown kell, hogy mielőtt elfogy a Wrath, ismét be tudd nyomni, közben a Provoke skillel is töltöd a Wrath-t+Frenzy, Slas, stb skillekkel töltöd a Wrath-t, majd megint zúzol. (Van egy fegyver, amivel még jobb ez a build, Darklight a neve, egykezes Mace.
    Ennek a buildnek az a baja, hogy egy idő múlva nem elég, korlátozott a sebzés, megáll úgy 10-15 millánál.

Nagyon jó még a Fate of the Fell nevű Mace, ami mellé kell sok Holy sebzés és a Heavens Fury skill a Fires of heavens rúnával, s shotgunként tudod lőni az ellent. Ezzel nagyon sokáig játszottam, ritka fegyver és a pajzs is mellé (Hellskull), de élveztem nagyon. Ja és a Minirae rúna + Gogok + Trapped. Imádtam, de ez is korlátozott, megáll a sebzés 20-30 millánál.

Én azt mondom, hogy a Menüben nézd a Leaderboards felületben a Crusadereket és így látod, hogy milyen cuccokat kell gyűjtened ahhoz, hogy erős karaktered legyen. Persze változtathatsz is rajta (sőt, kell is szerintem, hogy egyedi legyen a karaktered és ne birka módjára klónozd), de az alap tárgy, vagy skill fix, anélkül nem működik. Sőt, én eleinte nem értettem, hogy hogyan tudnak olyan jól haladni, hiszen nekem is megvolt már jó pár tárgy és a lényeg a Cooldown és, hogy Akaratban legyél szinte végig. Tehát inkább csökkentsd az egészséget, akár chc-t, crit-et, allrest beáldozva, de minél nagyobb legyen a Cooldown-od.

Nehéz ezt röviden leírni, de talán egy kicsit tudtam segíteni, bár majd a profik jobban leírják és több hasznos információ birtokába jutsz.

Itt a karakterem, lehet még fejleszteni bőven...: Gabiwan#2271

Üdv