• skinnyman
    Na szoval amikor hallottam errol az uj nehezsegi-fokozatok rendszerrol, sejtettem hogy ez lesz, de tegnap be is igazolodott.
    Szoval T1-ben toltam, 60-ason ugy daraltam a szornyeket az act elejen, mintha ott se lettek volna, aztan ahogy nottem a szinteket, ez egyre kevesbe volt igaz, es egyre tobbszor haltam is meg, most 66-os vagyok, es mar a legtobb szorny nem 1-2 utes, nehany durvabb elit csapatnal tobbszor halok is, es urzael-nel is legalabb 10-szer meghaltam mire meglett. Szoval ha ez igy megy tovabb, van egy olyan erzesem, hogy kenytelen leszek lejjebbvinni a fokozatot ahogy novom a szinteket az act vegeig. Nyilvan ezt az lenne hivatott kompenzalni, hogy ahogy a szintem no, egyre jobb targyakat KENE kapnom, de fogalmazzunk ugy, hogy amilyen kis jatekkal el lehet erni a 60 feletti szinteket, az kb az act egyszeri vegigdaralasara ha eleg, ennyi ido alatt pedig nyilvanvalo, hogy nagyon kicsi esellyel kapsz annyi jo targyat, amivel kompenzalnad azt, hogy mennyivel kemenyebbek a szornyek 70-esen, mint 60-ason. Szoval ebbol a szempontbol kicsit atgondolatlannak tunik ez a rendszer.