Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #71979 T4 körül nyomultam. A mostani karakterrel mentem feljebb is, de "Nincs kész". Nem annyira gyors, mint lehetne. A pajzs mindenképp fejlesztendő, a többi opcionális. Sebzésben annyi a különbség, hog yén kétkezest, ő egykezest használ. A kétkezesnek nagyobb az egyedi sebzése. Az egykezes amit használ azért jó, mert időnként kétszer castol (egy a célra, egy a karakterhez). Megjegyezném, hogy nekem most nincs fent a setcsökkentő gyűrű, ami ugyan nem nagy szám, de így is jelentős DPS buff. A SoJ névleg kisebb sebzést ad papíron,de az elemi és elit dammal jelentősen erősebb. Ilyen szempontból az én karakterem erősebben karcol. A sebzés Akarat módban jön a legjobban. Ilyen szempontból ő jobban áll. 8-8-12,5% cd reductionja van, ami nálam lemaradt. Gyakrabban van "übermensch módban". Ez valamit azért számít, de szerintem ami nekem van az is elég.
Azaz az én oldalamon "izomtöbblet": +23% fire dam, +25% elit dam, +16% skill dam.
Nála olcsóbb castolás, de kisebb ütésenkénti sebzés van és jobb cdr, azaz több Akarat champion.
Nekem az enyém jobban bejön.