Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mikromanus #71733 Ja. Igaz. MArhaság. Marad az, hogy amellé hogy fizet és kap pármilla goldot kap még néhány bounty cachet is 1-2 perc alatt, meg xp-t. Egyszerűbb kifarmolni persze, csak az idő és item is kell hozzá ha magasabb szinten nyomulnál. Így meg kb belép és potty 1-2 milla gold, sok-sok XP +5 magas tormentes cache. Craftolni se kell. Jó esély van a legendraryra is.
A dye eladogatás szerintem is baromság. Milliárdokat nem lehet vagy macerásabb átpasszolni. 10 perc rákészüléssel több accounttal 2-3 millákat át lehet paszolni simán bountykkal. VAgy egy accounttal és gyors erős karakterrel. (T6 act 4 hellrift bountyk. 430k gold 1-2 perc alatt OP WD-vel alkalmanként. A reward akkor is érkezik a többi játékosnak ha a városban túrja az orrát)
Amit írtam az igaz. Ki tudják vásárolni a fejlesztést és a változások ezt még könnyebbé teszik. Lehet ez cache, bounty goldra és XP-re, vagy akár riftezés erős karakter mögött szedegetve a lomokat. A craft goldköltégét is meg lehet szerezni és a hozzávaló kék és sárga itemeket is. Marad a FS, amit max cacheból, vagy esetleg BS-rift "Bérfarmmal" lehet megszerezni. Nem olyan gyors mint az AH, de még mindig benne van a lehetőség.