Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Energy Armor, Familiar, Magic Weapon adja a buffot a többi kb, balklikk+jobbklikk, ha eldurvul a helyzet akkor archon
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
It's a busy day for battle.net 😄DDDD
fél órája 14 perc a várakozási idõm a queue-be, és most váltott át 20 perc várakozási idõre 😄
mindezt azért, azt írják, hogy mindenki tudjon játszani - de rendesek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Valaki elmondaná mit jelent a PH felirat az itemeknél valamint a kis enchant kukac?
Nekem egyik sincs, pedig enchantoltam már tulajdonságot.
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
megvan a játék, berakom a lemezt és mégis netrõl kezdi el telepíteni a játékot. miért van ez? segítsetek
köszönöm
Nem tudom hogy, mert amíg nem laggolt be se volt könnyû, sokan is voltak.
Semmit se tudsz csinálni. Régem nem volt ilyen, most megint a legrosszabbkor, minibossnál voltam épp, rip dh...
Masnak is volt mar korabban ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
https://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM
Cseréljek routert? Vagy mi a fene lehet a gond?
szerk: na csak meglett a magic findos post, a százalékokt kicsit összekevertem...
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8966397468#16
Per Aspera Ad Inferi.
volt róla kék post (nem találom).
a meglévõ mf cuccok ugyanúgy mûködnek, de ha jól emlékszem, csak max 30% stackelhetõ.
Per Aspera Ad Inferi.
Adventure módban mi a különbség a felkiáltójal és a koponya között? Ill. mi az hogy van koponya, de nincs felkiáltójel...?
Most öltük 3an Malthaelt masteren, kiesett egy leg 2handed mace, nekem az upgrade lett volna, de nem tudták átadni nekem, pedig nem volt enchantolva. Meg semmi. De nem volt számláló.
Akartam írni a supportnak, hogy ez bug vagy feature, de a honlapon az írták, nem tudják fogadni a kérést, ticketet se tudok írni. Szóval nem tudom. Csak kicsit idegesítö, mert 10%-os upgrade lett volna dmg-re, 8% toughnessre és 25% healingre. Szóval jó lett volna. Na mindegy.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hivatalos álláspontot még nem olvastam róla. Mûködik, nem mûködik? Ha igen minek hagytak bent pl. mf setet.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319