• jazzy
    Élvezetesebb volt számomra az MFelés, ott mondjuk HC onlyztam, könnyebb volt karaktert húzni, több karaktert is felhúztam ugyanabból, mert nem váltogathattam a skilleket, hanem amire raktál úgy maradt, ezáltal pl sorcból felhúztam 1 fire 1 lightning 1 blizzardos és 1 hybridet :D

Középiskolában volt idő... de persze ehhez hozzájön, hogy 8as partyk voltak haverokkal, nem 4es.. nem szorultak ki emberek.. nagyon könnyű volt karaktert húzni..

Nyilván manapság már nem menne ez a stílus, hogy nem lehet skilleket változtatni, de akkor jó volt.

A legfontosabb pedig: az alldel.. item alldel kéne ide is. Legalábbis kéne ladder, ahol van, meg kéne non ladder, ahol nincs. Ha mondjuk x idő múlva lenne 1 alldel, ott újra nekiállnék játszani, mert már most nincs kedvem a sokadik altomat gearelni, a mainemnek meg nagyon-nagyon kevés upgrade esik. Ami kéne mondjuk az nyilván nem, de ha kiesne, akkor utána még inkább nem esne, mert nem nagyon lenne minek esnie. Szerintem ha behozzák a laddert akkor ott meglesz ez az alldel rész.