Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként ilyenkor a normális fegyver hangjától eltérõ, tompa és jellegzetes hangot ad ki a fegyver a harc közben, és nem sebez semmit.(!)
Az elsõ ilyen jelre húzni kell onnan lehetõleg sajna...
Ez nem meglepõ, én szinte csak HC karakterekkel játszom, nálam egy nagyon stabil DIGI kapcsolattal, már a ROS elõtt, kb. havonta egyszer voltak pontosan ilyen jelenségek...

Azonban, ahogy írta cleric, az elsõ jelre vissza kell húzódni és igyekezni kell lehetõleg egy semleges helyre "távozni".

Az is igaz, hogy ROS óta valóban stabilabbnak látom én is az internetes kapcsolatot, magasabb az FPS is, szóval nem egészen világos számomra, hogy nálad mi a helyzet és miért lett sûrûbb a probléma éppen a ROS után.
Nálam havonta egyszer volt ROS elõtt pontosan u.ilyen jelenség, de egyszer sem haltam ilyenkor, azonnal elhúztam, talán szerencsém volt😊

Szerintem nem az internet kapcsolattal van a probléma, mások is jelezték, hogy a blizz server idõnként hullámzó sávszélességben "reagálja a kapcsolatot".(public esetén ilyenkor egy idõpontban a többiek is jelezték például utólag, hogy gáz volt mindenkinél...)
Nagyon ritkán fordult elõ nálam az alapjáték esetén, szóval az alapjáték és az általad vélt ROS kapcsolatot ez ügyben én sem értem.

Talán a technical supprot tudna segíteni, bár õk nem fogják elismerni, ha náluk van a gáz...
Hat ja, ez a 4/2 rendszer egy igazi atokcsapas....
Zenszkij
Tudom, de még így is kevés, mert legalább 8-9 próbálkozás volt a fegyómba követ rakni. Továbbá a legtöbb általam használt legendás is igényelné a reforgeot. És ha egy ring -16,5%, -19% dps-t mutat az sztem gatya.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Minden lvl 60 folotti legendas adja a forgotten soult.
És mi rá a megoldás? 😞 Semmi gond nincs az internetkapcsolatommal,sem más játékkal.. Nagyon bosszantó mert megvettem a ROS-t de játszhatatlan így...
Zenszkij
de felmerült, azonban ahhoz is kell egy betört legendás, és szerintem nem éri meg, mert legalább 4-5öt kell próbálkozni. Továbbá sárga ringjeim jobbak voltak, ami bonust meg adna a set az kb hasznavehetetlen.

Különc
Este elfogadom,kösz szépen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SLICK
küldök egy Friend requestet és onnan tudlak felvenni a klánba

Különc
Dessan#2403 kérek szépen felvételt a klànba

Hogyne láttunk volna :/
Így meg se lepõdnék, az elejétõl a vágásig piros a ping, olyankor ez "normális". A vágás után Adriánál is látszik, hogy legalább sárgából megy vissza, olyankor van hogy hiába zöld, még nem talál magára a kapcsolat.
Hardcore-ban mindkét eset halál is, ezt 3x éltem át...
Szerencsére régen nem találkoztam ilyennel, hardcore-ban volt ros elõtt egy héttel kb. egy piros ping, de ott a fél szemem mindig a pingen van és az elsõ jelre húzok vissza legalább üres területre, de inkább tp is a városba.
Ros óta nekem egy lagom sem volt. Kicsit magasabb a ping, 40 volt elõtte, most 50-80, de stabil. Annó usa szerveren is néztük, ott kb. kontans volt a 280-as ping, de nem volt lag és atomstabil volt.
Ha találok egy itemet partiban, és enchantolom, akkor azonnal account bond lesz, vagy még átadhatom a partinak?
http://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM

Ez a problémám a játékkal... Valaki hasonlót látott már?
MrDevil
Ja bocsi csak pont a skill miatt írja 1 kezesnek <#zavart1>

MrDevil
köszi ! amúgy a heavenly strengthet átrakhatod másik passzívra, mert ha jól látom egykezessel vagy 😊

MrDevil
küld már át a karakter linked pls 😄

Az gondolom fel se merult benned hogy mysticnel rerollolhato?
Zenszkij
Litany gyûrût úgy betörtem mint a huzat! Nincs már rajta crit, hasznavehetetlen lett.

A chesthez se kell, ezeket lehet gyurni kezdo 70eskent amig ad egy jot. Lvl 12es JC adja a Sovereign gyuut es amut amihez csak marquise kell es gold, olcso upgrade. Meg lehet farmolni a vendorokat is mert erdekes dolgok vannak naluk is neha.
Alig toltam valamit crusaderen de most 800k unbuffed dmg/11m toughness, master speedfarm solo/4esparty es soloban megy a T1 is.
Mindent felszedek es betorok, nem szamit ha lelassit, egyelore kell minden cucc. Master goblin tegnap dobta a Litany gyurut. Eddig jo a jatek.
kigyi
Ez gáz azért HC-ban, ha meg is halok itt ott 😄 😄 Bocs ezt nem bírtam kihagyni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

70-es csizma enchanthoz kell Death's Breath, de pl. 70-es kesztyûhöz meg nem. Ez normális, vagy bug?😊

Amúgy meg, menj partiban. Még ha meg is halsz itt-ott, jobb exp, (tapasztalatom szerint) jobb drop. Meg mókásabb is. Jöhetsz velem is, master/t1, amelyik gördülékenyebb. Sztori mód act5-ben vagyok még, tegnap este lettem 70-es, rám is rámfér az upgrade, a 60-as gear elég instabil 😊 De ott az SG klán is, csomó open game van, és jó arcok vannak.
Ha van jó drop, és a partiban nem kell annak, akinek esett, át is adható, csomó barbár/monk holmit átpasszoltam már én is (smart loot miatt most jobban esik az aktuális class-nak megfelelõ cucc, de azért van bõven kivétel).
+1
Carlos
Figy. Jo paraszt modjara en felszedek mindent ami esik. Aztan ha penz kell elado. A sargakert 3-4 ezreket ad a merchant. Ha mati kell akkor kovacs. A szar legendeket mindig torom.
Tobbszor kifutottam mar enis a matibol a nagy probalkozasok kozepette...

Þór vígi þessi rúnar

Én a helyedben beszerezném a RoS-t, aztán Reset Quests és az elejétöl kezdeném egy crusaderrel. 49-esen is folytathatod, de valszeg csak normalon, esetleg hardon fogsz tudni haladni, afelett necces lesz az Act5.

De mindenképp érdemes a RoS-t elötte beszerezni, nagyon sok minden változott, a Bounty-k meg Nephalem Riftek meg tetszetösek, most, hogy akárhová mehetsz, akármit ölhetsz és még rakás lootot meg xp-t és goldot kapsz érte (na jó, gold az nem jön annyira 😊).

Mßasik dolog, 70-en jobban fog bountyk-ból jönni a gold? Jelenleg 67es a crusaderem, sebzésem a béka segge alatt, semmi upgrade nem esik, tegnap játszottam több mint 4 órát, 1!!! db leg esett. Az is épphogy upgrade, de ahhoz is enchantolnom kellett. A sárga és kék cuccok felejtösek, többnyire 1 stat upgrade rajtuk, viszont ha cserélem, akkor vagy nagyon sok toughnesst vagy sok healinget vesztek, esetleg fordítva és a dmg-böl megy le nagyon sok. Szóval ezek sem upgrade az esetek 90%-ban. Emellett alig esik craft material, craftolni meg nem tudok, mert van összesen kb. 5-600K goldom.
Hardnál fejlebb jelenleg nem tudok menni, ott meg bountykért kapok 10K goldokat, meg ami esig ládákból meg mobokból. Szóval teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velem. 😞 Campaign-t Act2 közepén abbahagytam, folytassam inkább azt, reménykedve, hogy esik a bossokból legendary és aztán menjek bountyra gearelödni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

hi.
rég játszottam a diablo 3-al és a sok változtatás,információk után már nem tudom,h mit csináljak.<#confused>
folytassam a 49-es barbár karakteremet amit hell act4-ig vittem v. reseteljem az összes questet v. kezdjem az elejétõl az új rendszer szerint?mit érdemes?
help!
ros még nincs meg!
thx.
üdv.
Online oldalon (http://eu.battle.net/d3/en/profile) lapon egyes itemek nektek sem látszódnak?

Frank99
egy kis cheat...

:-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abandoned siege camp.... Ha már egyszer eljutottál oda, ott mindenki meghalt. ahányszor visszamész oda, egy jópár láda és cserép van, arany és stb. mob egy szál se. Az elõbb dobott Torment / alatt ez az egyik láda SÁRGA kétkezest, ami 12%-al jobb, mint a legem. Nem nagy dolog, de hátha, pár próbálkozást megér

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mydgard
En is rakattantam, ez a lovas vagtazas nagyot ott van. 😄 Rengeteg a defensive skillje, szerintem nagyon komoly tankot ossze lehet majd hozni belole, na es a sebzes is odabasz.

Kezdodhet a party epites.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Különc
Én is rábuzultam a barbár helyett

Jó ez a Crusader. A monkom aszem pihen egy jódarabig <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TBTPumpa
Igen, szerintem is baromi jó az Act 5 és eléggé nehéz is. De nem probléma, legalább van kihívás.
Bár még nem játszottam végig. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Nem baj, hogy nálam nem jelentkezett a hiba, de érdekes dolog, hogy 2 gépbõl 2 gépen megy rendesen.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Többször próbáltam újratelepíteni,reseteltem a routeremet. Minden olyat végigpróbáltam amit a hivatalos fórumon írtak de egyik sem sikerült. Windows7-em van amúgy. A 2.0.3 óta van ez. A megjelenés óta játszom vele és soha semmilyen problémám nem volt vele! Nagyon megbántam,hogy beruháztam a ROS-ra. Semmi ötletetek nincs?

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12034043396

Ez a TOPIC foglalkozik a problémámmal,igazi megoldást viszont senki sem írt,csak próbálgatásokat amiket már végigpróbáltam.
Egy reinstallt szerintem próbálj meg. Ill. milyen oprendszered van? Sok panaszt lehet olvasni win 8(.1) gépeken (mármint a D3-mmal kapcsolatban).
Falabu
Irj a supportnak. Õk talán tudnak segiteni.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Tatyla
persze,fõleg a bounty miatt így is vissza kell menni mindenhova...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frank99
sztem is jóval hangulatosabb, mint az elõzõk, bár lehet csak az újdonság varázsa

Frank99
szerintetek van értelme visszamenni Act 3-4 be farmolni?

Eshet vajon jobb gear?

a 177.000 damaget keveslem.....

Tatyla
Ja van BR itt is 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!

Egy hete körülbelül olyan problémám van,hogy a latency véletlenszerûen felugrok az átlagos 25-30 ról akár 3000-re. Ilyenkor megfagy a képernyõ,mozogni és a chat-be írni tudok de semmi másra nem reagál,kilépni is csak ALT+F4 lenyomása után. Viszont ma már a Loading képernyõnél megáll,olyan mintha töltene de nem megy tovább. 12 percet vártam és ismét csak ALT+F4-el tudtam kilépni. Nincs semmi problémám az internettel,se a tûzfalammal,a Diablo3 megjelenése óta játszom,és az utóbbi 1 hétben kezdõdött ez el.. Valaki tapasztalt már ilyesmit? A hivatalos fórumon olvasgattam és rengeteg ember küzd ezzel a problémával de semmilyen értelmes megoldást nem találtam...

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!!!!
SLICK
Na, hogy az új kiegrõl én is beszámoljak:

Egyszerûen zseniális! A bugok meg egyéb hibák ellenére is, amit úgyis hotfixelnek majd hamarosan.
Act 5 hangulata úgy beszippantott, hogy hihetetlen, az egész kidolgozás, a mobok, a zene, tehát úgy egy az egyben az egész nagyon jól sikerült! Nekem legalább 11 órámba telt míg végigvittem hol egyedül hol party társakkal...
Ebben az idõben mondjuk benne van az hogy minden zugot felfedeztem, minden lejáratot kitisztítottam a moboktól, az összes párbeszédet meghallgattam, meg a Mysticcel enchantolgattam párat.
Számomra abszolút megérte a kiadott pénzt úgy is hogy CE-t vettem.

A crusadert még nem próbáltam ki, azt majd csak idõvel fogom, tehát errõl még nem tudok érdembe nyilatkozni.

LoL...Tatyla....meg WoWbol ugye? Black Ravens?😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Tatyla
69-röl 70-re fejlõdni T1-en na az szopás volt rendesen most van a wizardomnak 470k körüli dps,4,7Milla touchness meg vagy 300k HP de még így is vannak pakkok amik oneshotonak,szerintem kell 1 milla dps mindenképpen...

Hát igen, a 60-as gear gyorsan avul... 66-on vissza kellett vennem t1-bõl, mert estem-keltem csak. Most 68 vagyok, szólóban a master is kihívás, mint annó d3 start után inferno act2 😊

70 után lesz akkor ugrás a gear-ben, mint mondjuk a régi 50-58-as és 60-as itemek között?

Mire érdemes gyúrni, life regen, vagy life on hit mûködik jobban? Elég kevés van mindkettõbõl, így nem tudom megítélni, hogy melyik tölt vissza jobban most, illetve melyik jobb 70-tõl.
Azt hiszem a wikin van hogy ha egy Prime Evil meghal akkor lelke idõvel újra formát tud ölteni a Hell-ben. Nem kell neki ehhez lélekkõ.

A lélekköveket direk azért találták ki, hogy amikor meghalnak, fojul ejthessék õket bennük és ne tudjanak többé újjászületni.

Szóval a lélekkõ módszer éppen hogy az Heven gyõzelmét segítette volna elõ.

Csak Diablo és tesói megrontották a lélekköveket és innentõl kezdve ez éppen hogy az õ gyorsabb megtestesülésüket segítette elõ.

Ez alapján ha szét is megy lélekkõ Diablo elméletileg akárhányszor visszatérhet.
Frank99
vazze, Adriat csak experten bírtam megverni....
<#szomoru2>

Rifteknél egyébként nagyon rámentek a randomitásra a korábban eléggé statikus zónáknál is. Tegnap olyan riftbe mentem be aminek az elsõ szintje az oázis volt. Akkora hatalmas volt a szint hogy vagy 20 percig bolyongtam benne és fel se derítettem mind mire jött a rift boss. Ilyennek kellett volna lennie a d3v külsõ zónáknak alapból.

SLICK
Bocsi! Nem láttam, hogy írtad, ha még nem vettek fel akkor mindjárt invellek.