Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Ez gáz azért HC-ban, ha meg is halok itt ott 😄 😄 Bocs ezt nem bírtam kihagyni 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

70-es csizma enchanthoz kell Death's Breath, de pl. 70-es kesztyûhöz meg nem. Ez normális, vagy bug?😊

Amúgy meg, menj partiban. Még ha meg is halsz itt-ott, jobb exp, (tapasztalatom szerint) jobb drop. Meg mókásabb is. Jöhetsz velem is, master/t1, amelyik gördülékenyebb. Sztori mód act5-ben vagyok még, tegnap este lettem 70-es, rám is rámfér az upgrade, a 60-as gear elég instabil 😊 De ott az SG klán is, csomó open game van, és jó arcok vannak.
Ha van jó drop, és a partiban nem kell annak, akinek esett, át is adható, csomó barbár/monk holmit átpasszoltam már én is (smart loot miatt most jobban esik az aktuális class-nak megfelelõ cucc, de azért van bõven kivétel).
+1
Carlos
Figy. Jo paraszt modjara en felszedek mindent ami esik. Aztan ha penz kell elado. A sargakert 3-4 ezreket ad a merchant. Ha mati kell akkor kovacs. A szar legendeket mindig torom.
Tobbszor kifutottam mar enis a matibol a nagy probalkozasok kozepette...

Þór vígi þessi rúnar

Én a helyedben beszerezném a RoS-t, aztán Reset Quests és az elejétöl kezdeném egy crusaderrel. 49-esen is folytathatod, de valszeg csak normalon, esetleg hardon fogsz tudni haladni, afelett necces lesz az Act5.

De mindenképp érdemes a RoS-t elötte beszerezni, nagyon sok minden változott, a Bounty-k meg Nephalem Riftek meg tetszetösek, most, hogy akárhová mehetsz, akármit ölhetsz és még rakás lootot meg xp-t és goldot kapsz érte (na jó, gold az nem jön annyira 😊).

Mßasik dolog, 70-en jobban fog bountyk-ból jönni a gold? Jelenleg 67es a crusaderem, sebzésem a béka segge alatt, semmi upgrade nem esik, tegnap játszottam több mint 4 órát, 1!!! db leg esett. Az is épphogy upgrade, de ahhoz is enchantolnom kellett. A sárga és kék cuccok felejtösek, többnyire 1 stat upgrade rajtuk, viszont ha cserélem, akkor vagy nagyon sok toughnesst vagy sok healinget vesztek, esetleg fordítva és a dmg-böl megy le nagyon sok. Szóval ezek sem upgrade az esetek 90%-ban. Emellett alig esik craft material, craftolni meg nem tudok, mert van összesen kb. 5-600K goldom.
Hardnál fejlebb jelenleg nem tudok menni, ott meg bountykért kapok 10K goldokat, meg ami esig ládákból meg mobokból. Szóval teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz velem. 😞 Campaign-t Act2 közepén abbahagytam, folytassam inkább azt, reménykedve, hogy esik a bossokból legendary és aztán menjek bountyra gearelödni?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

hi.
rég játszottam a diablo 3-al és a sok változtatás,információk után már nem tudom,h mit csináljak.<#confused>
folytassam a 49-es barbár karakteremet amit hell act4-ig vittem v. reseteljem az összes questet v. kezdjem az elejétõl az új rendszer szerint?mit érdemes?
help!
ros még nincs meg!
thx.
üdv.
Online oldalon (http://eu.battle.net/d3/en/profile) lapon egyes itemek nektek sem látszódnak?

Frank99
egy kis cheat...

:-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abandoned siege camp.... Ha már egyszer eljutottál oda, ott mindenki meghalt. ahányszor visszamész oda, egy jópár láda és cserép van, arany és stb. mob egy szál se. Az elõbb dobott Torment / alatt ez az egyik láda SÁRGA kétkezest, ami 12%-al jobb, mint a legem. Nem nagy dolog, de hátha, pár próbálkozást megér

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Mydgard
En is rakattantam, ez a lovas vagtazas nagyot ott van. 😄 Rengeteg a defensive skillje, szerintem nagyon komoly tankot ossze lehet majd hozni belole, na es a sebzes is odabasz.

Kezdodhet a party epites.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Különc
Én is rábuzultam a barbár helyett

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Jó ez a Crusader. A monkom aszem pihen egy jódarabig <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TBTPumpa
Igen, szerintem is baromi jó az Act 5 és eléggé nehéz is. De nem probléma, legalább van kihívás.
Bár még nem játszottam végig. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Nem baj, hogy nálam nem jelentkezett a hiba, de érdekes dolog, hogy 2 gépbõl 2 gépen megy rendesen.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Többször próbáltam újratelepíteni,reseteltem a routeremet. Minden olyat végigpróbáltam amit a hivatalos fórumon írtak de egyik sem sikerült. Windows7-em van amúgy. A 2.0.3 óta van ez. A megjelenés óta játszom vele és soha semmilyen problémám nem volt vele! Nagyon megbántam,hogy beruháztam a ROS-ra. Semmi ötletetek nincs?

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12034043396

Ez a TOPIC foglalkozik a problémámmal,igazi megoldást viszont senki sem írt,csak próbálgatásokat amiket már végigpróbáltam.
Egy reinstallt szerintem próbálj meg. Ill. milyen oprendszered van? Sok panaszt lehet olvasni win 8(.1) gépeken (mármint a D3-mmal kapcsolatban).
Falabu
Irj a supportnak. Õk talán tudnak segiteni.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Tatyla
persze,fõleg a bounty miatt így is vissza kell menni mindenhova...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frank99
sztem is jóval hangulatosabb, mint az elõzõk, bár lehet csak az újdonság varázsa

Frank99
szerintetek van értelme visszamenni Act 3-4 be farmolni?

Eshet vajon jobb gear?

a 177.000 damaget keveslem.....

Tatyla
Ja van BR itt is 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok!

Egy hete körülbelül olyan problémám van,hogy a latency véletlenszerûen felugrok az átlagos 25-30 ról akár 3000-re. Ilyenkor megfagy a képernyõ,mozogni és a chat-be írni tudok de semmi másra nem reagál,kilépni is csak ALT+F4 lenyomása után. Viszont ma már a Loading képernyõnél megáll,olyan mintha töltene de nem megy tovább. 12 percet vártam és ismét csak ALT+F4-el tudtam kilépni. Nincs semmi problémám az internettel,se a tûzfalammal,a Diablo3 megjelenése óta játszom,és az utóbbi 1 hétben kezdõdött ez el.. Valaki tapasztalt már ilyesmit? A hivatalos fórumon olvasgattam és rengeteg ember küzd ezzel a problémával de semmilyen értelmes megoldást nem találtam...

Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!!!!
SLICK
Na, hogy az új kiegrõl én is beszámoljak:

Egyszerûen zseniális! A bugok meg egyéb hibák ellenére is, amit úgyis hotfixelnek majd hamarosan.
Act 5 hangulata úgy beszippantott, hogy hihetetlen, az egész kidolgozás, a mobok, a zene, tehát úgy egy az egyben az egész nagyon jól sikerült! Nekem legalább 11 órámba telt míg végigvittem hol egyedül hol party társakkal...
Ebben az idõben mondjuk benne van az hogy minden zugot felfedeztem, minden lejáratot kitisztítottam a moboktól, az összes párbeszédet meghallgattam, meg a Mysticcel enchantolgattam párat.
Számomra abszolút megérte a kiadott pénzt úgy is hogy CE-t vettem.

A crusadert még nem próbáltam ki, azt majd csak idõvel fogom, tehát errõl még nem tudok érdembe nyilatkozni.

LoL...Tatyla....meg WoWbol ugye? Black Ravens?😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Tatyla
69-röl 70-re fejlõdni T1-en na az szopás volt rendesen most van a wizardomnak 470k körüli dps,4,7Milla touchness meg vagy 300k HP de még így is vannak pakkok amik oneshotonak,szerintem kell 1 milla dps mindenképpen...

Hát igen, a 60-as gear gyorsan avul... 66-on vissza kellett vennem t1-bõl, mert estem-keltem csak. Most 68 vagyok, szólóban a master is kihívás, mint annó d3 start után inferno act2 😊

70 után lesz akkor ugrás a gear-ben, mint mondjuk a régi 50-58-as és 60-as itemek között?

Mire érdemes gyúrni, life regen, vagy life on hit mûködik jobban? Elég kevés van mindkettõbõl, így nem tudom megítélni, hogy melyik tölt vissza jobban most, illetve melyik jobb 70-tõl.
Azt hiszem a wikin van hogy ha egy Prime Evil meghal akkor lelke idõvel újra formát tud ölteni a Hell-ben. Nem kell neki ehhez lélekkõ.

A lélekköveket direk azért találták ki, hogy amikor meghalnak, fojul ejthessék õket bennük és ne tudjanak többé újjászületni.

Szóval a lélekkõ módszer éppen hogy az Heven gyõzelmét segítette volna elõ.

Csak Diablo és tesói megrontották a lélekköveket és innentõl kezdve ez éppen hogy az õ gyorsabb megtestesülésüket segítette elõ.

Ez alapján ha szét is megy lélekkõ Diablo elméletileg akárhányszor visszatérhet.
Frank99
vazze, Adriat csak experten bírtam megverni....
<#szomoru2>

Rifteknél egyébként nagyon rámentek a randomitásra a korábban eléggé statikus zónáknál is. Tegnap olyan riftbe mentem be aminek az elsõ szintje az oázis volt. Akkora hatalmas volt a szint hogy vagy 20 percig bolyongtam benne és fel se derítettem mind mire jött a rift boss. Ilyennek kellett volna lennie a d3v külsõ zónáknak alapból.

SLICK
Bocsi! Nem láttam, hogy írtad, ha még nem vettek fel akkor mindjárt invellek.

Új vanishing dye a ros-ban? 😊

Persze, SC kiegnél ugyanígy volt.
Sheltem
Tudod mit? Én remélem, hogy háromszor is el fogják adni..Tehát lesz mégegy kiegészítõ(ha ilyen minõség lesz mint ez).
Amúgy nem akarok ellened beszélni, de énszerintem mindig adott embereket kell nézni és nem egy komplett céget...Mostmár nem Jay Wilson a felelõs hanem egy másik(számomra sokkal szimpatikusabb) úriember.
Nem nagyon olvastam utána a dolgoknak(mert engem a játék érdekel nem a blizzard belsõ ügyei), de ha én tippelni akarnék (látatlanul) nem azt mondanám, hogy a blizzard kétszer akar eladni egy játékot ezért lett elején -valljuk be- szar az alapjáték(ami attól még igaz), hanem, hogy Jay Wilson egy hozzánemértõ szerencsétlen volt akire kár volt rábízni egy ekkora nevet mint a diablo.
Ezt én látatlanba mondanám csak persze, aztán lehet köze nincs a valósághoz 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Srácok nektek is a battle.net accountotokon amikor beaktiváltátok a kiegészítõt, csak a Ros ikonkja maradt meg az alap diablo3 ikon eltûnt? (manage games alatt értem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ha belegondoltok, ugyanezt egyszer már eljátszotta a Blizzard - a Diablo 2-vel... Amikor kijött, ugyanúgy fikázták, hogy szarabb mint az egy meg ilyenek, aztán a kieg helyretette, jött a ladder meg stb. Attól függetlenül, hogy egy cseppet sem bánom, hogy megvettem, azért meg kell hagyni, hogy értenek hozzá, hogy adják el kétszer a játékukat...
Act1-4 kidolgozottságának ezt a szintet kellet volna hoznia, (mint act V) ilyen droppal, akkor már pár évvel ezelõtt befutók lennének és nem lehúzók. Nagyon várom fõleg a 2 hónap múlva eljövõ ladder rendszert, ofc HC-n. Act 5 döbbenet feelinges lett. Az õrült hajszába hc-n hullanak a játékosok, mint Kongor <#nyes>. Szerencsétlen hozzá szokott softcore-hoz és most kel-borul. Ergo HC-ban, majd a ladder bevezetésekor több értem lesz nem kizárólag seggelés kérdése, mert elõbb-utóbb minden kari meghal....😄
Próbáltam, de nem hozza ki!
Rita79
Keress rá a játékon belül a klán lehetõségeknél az SG -re (a fõoldalon jobb alsó sarok). Megtalálod, felvételt kérsz OTT!!, majd vársz egy kicsit, míg észre veszik és jóvá hagyják.

Más:
Véleményem szerint az AczV bejárható területe a mellék küldis kitérõkkel együtt min. ActII + ActIV együttesen, tehát elég terjedelmesre sikeredett. Plusz ugye a nehézsége döbbenetes, sok újdonság van benne, szóval aki eddig hezitált volna, hogy megvegye vagy várni akart a véleményekkel elõtte, csak bátorítani tudom a beszerzésére.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nem szamit a nehezseg, ma toltam partyban expert es hardon is es ugyanugy potyog a legendas, bountynal golbinokbol reci, stb. A torment azert erdekes csak, mert a class set cucc torment alatt nem esik, mint ahogy a kulcsok se a keywardenekbol.
Farmolj es esik majd a gear, 68 elott kicsit nehezebben jon de onnan beindul. Egy olcso tipp dps-hez, minden death breath-et teni felre a JC-hez, lvl 12es JC engedi a sovereign gyurut es amut, nekem mindketto crit chc+crit dmg-es lett, es csak marquise kell hozza meg kis gold.
Korabban linkeltem a class build gyujtemenyt lehet nezelodni es kiserletezni, ne feledd az Akkarat champion Rally runat, hasznald amig nem nerfelik le par napon belul.
Még mindig nem kaptam invet a klába, így ismét kérem: Dodo#1748
Thx
Lammer
en ma probaltam, eszement durva, ha ezt nem fogjak nerfelni, akkor semmi 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sunrider, alacsony szinten is T1-en kezdted a bountyt/riftet crusaderrel?
Én megpróbáltam masteren elkezdeni, de aztán ahogy haladtam elöre, úgy erösödtek a mobok, viszont a gearem sajnos nem. Alig-alig esik valami upgrade, leg talán 3 vagy 4db esett eddig, most lvl54-en vagyok és experten tudok haladni úgy, hogy nem akadok meg.
Viszont 1-2 elit pakk még mindig megizzaszt, föleg a vampiric meg arcane dmg-es elitek, pedig van 400+ allres, 300-350K toughness. Emellé jelenleg van 24K dmg-em.
Legutolsó bountym Malthael volt, hát majdnem elvéreztem rajta experten. Volt 1-2 pillanat, amikor azt gondoltam, itt a vég, kezdhetem a következö karimat. 😊

Forgotten Soul meg Death´s Breath eddig 1-2 esett, de gondolom ez az alacsony szintemnek tudható be, 60 fölött azért remélem, gyakrabban fog esni.

Nem tudom, min kéne még dolgoznom, hogy mehessek magasabb szintre, hogy allrest növeljek vagy inkább damage-t, nem tudom. Vagy egyszerüen csináljam tovább experten, lesz ami lesz, aztán 70-en kezdjek el aggódni, ha nem tudok huzamosabb ideig feljebb lépni a nehézséggel?

A skilleket is nehéz kiválasztanom Crusadernél, majdnem minden skillje jó és hasznos, a rúnák meg föleg.

Talán valaki tud néhány ötletet adni. 😊 A karim: Bruenor

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nem csak Diablo létezik, a videoban Mephisto lélekkövét is széttörik, és gondolom a LoD végén hasonlóan jártak el Baal lélekkövével is. De amikor Zoltun Kulle befejezi a lélekkövet Act2-ben, akkor megrökönyödve mondja, hogy mind a hét evil lelke beleköltözött (Diablo, Mephisto, Baal, Andariel, Belial, Azmodan és még valaki, aki nem jut eszembe, talán Duriel a hetedik...?). Szóval mind a hét lélek ott van újra, csak aztán Diablo veszi át az irányítást magába olvasztva õket.
Minden kedves Crusader rajongonak,(aki most meg a nerf elott tolja), akarmilyen buildhez de tegye be az Akkarat champion Rally runajat es elvezze a semi cm wizardjat crusaderben.
Rita79
Hát ez zseniális, köszi.
Sajnos eddig nem tudtam, hogy a 6db aktív skill pozícióját lehet variálni, azt hittem hogy fixen csak 1-1 db primary és secondary lehet. <#zavart2>
Aztán látva a videót néztem egy nagyot és az opcióknál megtaláltam a módosítgatás lehetõségét. Mivel alapból ez nincs bekapcsolva.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Mydgard
Aki meg nem vitte vegig a kiegeszitot, annak spoileres.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos megoltem Malthaelt, Act 5 befejezve. Tudni kell, hogy eddig HC-ben, csapatban Torment fokozaton mentem. Most hogy kijott a kieg, elsonek egyedul szandekoztam megcsinalni, nyugodtan, kenyelmesen haladva. Igy levettem Master fokozatra, amit aztan igen gyorsan Expertre allitottam. Kozepes sebesseggel haladva, erezhetoen HC feelinggel, volt par meleg helyzet. Nos ez az Act 5 kellemesen hosszu lett es meglehetosen vaaltozatos, sok bonusz palyaval. A Pandemonium Fortressben mar volt egy par halalkozeli elmenyem. A fobossok ugy altalaban igen kemenyre sikeredtek, Malthael meg brutal extrem, igen gyorsan exitelni kellett es atallitani Hard fokozatra (eggyel normal folott, olyan karival amivel eddig tormenten mentem, csapatban!). Baromi sokaig tartott leolni, nagyon esznel kellett lenni, kozveszelyes. Nem is tudom HC-ben ennel nehezebb fokozaton milyen lesz. Nyilvan csapatban konnyebb, mint egyedul. Az eddig osszeboltolt ruhaszett gyenge kozepes szintuve valt, gakorlatilag lehet kukaba dobni es ujra oltozkodni, olyan mervu a karakter gyengulese, mint tamadas, mind vedelem teren. Egyenlore ennyi, most megnezem majd a jatek ujdonsagait, na meg a keresztest.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Szaruman
http://www.youtube.com/watch?v=N3a1zGJi7IE

Ez (20-35 sec) alapján diablo hogy létezik még?^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Tatyla
ha már upgradeltél a szárny már ott vár hogy beloggolj

más:
ma 7.-re Malthael elesett T1-en, a szemét csak egy legendaryt meg egy leg receptet dobott

STREEX
Hello, én a következõ vicces helyzetben vagyok: Tegnap vettem meg a kiegészítõt és az accountomat upgrade-eltem is a cd key-el. Viszont mivel átmenetileg egy ócska laptopot kell használnom. Márc 31-ig biztos nem tudok majd belépni az accountomhoz. A kérdésem az hogy megkapom e a wings of valort a bejelentkezés nélkül is? Amennyire tudom az egy játékon belüli levélként érkezik meg ha márc 31 ig megvesszük a kieget, de nem veszik el a lehetõsége az iménti esetben?
Esetleg tud valaki egy netkávézót helyet budapesten ahol fenn van a játék?
Kösz

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036