78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
sata75 #71614 "kellett vagy 80 láda"
hmhm, nekem 1200-ból nem esett egy sem...:(
-
#71613 szerencses :D
nekem hcn a negyedik nap reggelen esett csak ki (napi jo sok orat beletolva), de akkor ketto az elso 10-es csomagbol (int+str) :D
-
sata75 #71612 1200 ládából nincs ringem:)
szóval ez a "..kellett vagy 80 láda.." dumára legyél büszke:)) -
xyz123xyz #71611 Act1-es gyűrűhöz nekem is kellett vagy 80 láda mire meglett.
Legendary cuccokkal szerencsére nincs gond 4-5 óra alatt 21 leg. -
mikromanus #71610 Ha nincs más 60-as karaktered vagy haverod aki már elérte a 60-70-es szintet, akkor magadnak kell kifarmolni mindent. A fegyver az az item, ami majdnem hogy szintenként cserélendő a maxig. Ha van haverod, vagy találsz valakit aki besegít, akkor szerezhetsz "OP" fegyvereket. A -lvl requirement affix a játékosok 90%-nak szemét, viszont a kis karakterek sokkal erősebb itemekhez juthatnak. Adventure módban nincs korlátozás/átjárhatatlanság a kieges és classicos felhasználók közt. Egyrészt besegíthetnek runban, másrészt rare itemekkel is.
Ha ez kiesik, akkor viszont az 1.08-as fegyverek erősebbek lvl 60-on (?). DPS-ben kisebb a különbség a régi és újak közt, viszont a régi bugos fegyverek nem lettek utólag javítva. A fizikai sebzés bónuszos (+min-max sebzéses) fegyvereknél az extra sebzés hozzáadódik az alaphoz és minden ezzel az összesített sebzéssel számol bónusznokál (black damage). Elemi sebzéses affixnál és 2.0 után esett itemekben ez nem így van (bár ezt lehet javították. A % damage affix már számol mindegyikkel).
Drop és craft egyenértékü. Speciális affixes itemek nagyja csak droppal kerülhet hozzád. Craftban a set és legendary azonos szinten jobb. Magasabb affix értékekkel dolgozik mint a rare (statpont, +x% elemi skill ág sebzés, cooldown reduction, resource cost reduction például). Emellett a setek adnak extra setbónuszt is ami kiemeli őket a legendary itemek közül. Level 60-on ez nem olyan erős, de így is a setek az erősebbek.
HA gyengén megy a dara, akkro fejlessz, vagy vedd vissza a nehézséget! Ha nem HC, akkor ha pajzsod lenne, akkor cseréld le fegyverre, vagy valami kasztspecifikus offhandre.
A legfontsosabb:
Classicos aranyszabály: az élet lvl 60-tól kezdődik. :D -
#71609 Muhahaha :DDDDDDdd -
#71608 Nem a legbölcsebb tanácsok egy alapjátékkal rendelkező számára. -
foxxi #71607 Játsz. ha pedig játszol 70ig kérj segítséget mert addig szinte tökmind1 mit találsz 70en már semmi értéke. 70től pedig Rift és Bounty, majd Kadala mama és meg is lesznek a jó cuccaid. A karid fejlesztését pedig már ezen a szinten illik összerakni a fejedben -
#71606 Bocs de sose értettem ezeket a kérdéseket.
Ha fórumozni akarsz szívesen beszélgetünk veled, ha játszani akarsz akkor játsszál. Egy játék arra jó, hogy kikapcsolódj és te élvezd, az miért jó ha én mondom meg mit csinálj?
A legjobb cuccok közül a legtöbb esik, néhány pedig craftolható. -
#71605 Konkrétan akkor minden megváltozott. Köszönöm, hogy leírtad.
Kérdésem az lenne, hogy van egy lvl 59-es barbárom 200-at sebző (akkor kurva jó) fegyóval. Öltem 3 szörnyet, és potyogtak a 700-800at sebző fegyverek. Lol? 3-4 szörnyet alig bírok megölni.
Mit kéne tennem? Újra kéne játszanom a játékot a karival, de honnan? Azon is gondoltam, hogy új karit kéne indítanom, de ha a régi lvl 59-es barbival mennék lehet akkor se vesztenék túl sokat..
Apropo craft: a legjobb páncélok (tier sok)azokat kraftolni kell, vagy ritkán potyogó zöld itemek közé tartozik? -
mikromanus #71604 Pár változás
- Minden AH bezárt már. Csak ingame trade van korlátozottan
- a gold account bound. Nem dobható el és nem adható át
- trade csak (nem craftolt) rare és magic itemre van, valamint a régi összes itemre. A legendary és set csak azoknak adható át 2 órán belül akik a dropnál bent voltak a játékodban (partyban)
- összevont paragon szint van: minden karakter szétoszthatja az összes para pontot. Nincs korlátja a para szintnek. A pontkiosztás manuális.
- campaign mód elérhető mindenkinek, de az új adventure csak annak akinek megvan a kieg. A Monster power és vele az extra monster sűrűség megszűnt (alapjátékban ez visszalépés). Nehézségek elnevezései is váltotak (normal, hard, expert, master és Torment 1-6). Minden nehézség elérhető az alapjátékban is.
- minen skillt és rúnát újragyúrtak. (van ami nem változott 1.0.8 óta? Ha igen az a kevesebb)
- az itemeket is eléggé átalakították. Az új seteken és 1-2 legenden kívül minden eshet az alapban is. Azért a RoS-ban és lvl 70-en sokkal jobb a játék. -
Strayhand #71603 Én pl. pont ezért nem egyből azt keresem egy játékban, hogy mi a szar(abb mint régen), hanem tudom magamról, hogy már mások az igényeim, a hozzáállásom, a szokásaim. Ma már számomra a Diablo is csak egy játék, míg anno a hármasnál jobb matek érettségitől fosztott meg.:)
Mindegyik AH bezárt, trade is csak talán azokkal van, akikkel egy partiban vagy amikor a cuccok kiesnek, bár ezt nem tudom hogy működik pontosan, mert én csak szólózok. Szóval a loot rendszert eléggé magatalálóssá alakították. Én azzal kezdtem, amikor a 2.0-ás patch után visszatértem a játékhoz, hogy töröltem a karaktereimet (mondjuk nem volt sok), és újrakezdtem a nulláról, szerintem te is nyogodtan kezdj egy karaktert előlről, hogy lásd milyen most a játék, élvezetesebb a szintezés, nem kell háromszor végigjátszani a sztorit, és általában olyan cuccok esnek, amik jók a karakternek (+ a craftolás miatt érdemes mindent szétkapni). -
#71602 -
#71601 Igen -
#71600 Mask of Jeram becsúszhat kadalától? -
#71599 Ez így nem teljesen igaz, csak változik az ízlés és változik az igény.
Nézz meg pl. egy 20 éves filmet és hasonlítsd össze egy maival. -
#71598 Öregszünk, nem vagyunk már a régiek, és 5-6-7 éve a kiadott játékokból hiányzik valami, ami a 2000-es évek játékaiban meg volt. Szerintem legalább is...de inkább csak öregszünk. -
#71597 Nya. Már tegnap sikerült visszaszereznem az accountomat, visszahívott telefonon a supportos gyerek azt mondta elég gyakoriak az olyan idióták mint én, úgy hogy nem lesz baj. Vissza is állította, már játszok is.
Több kérdésem lenne. Paragon lvl? Wtf? Mi történt az Ahval? Azt hallottam, hogy a pénzes ah az bezárt de akkor a goldos is?
Gondolom azóta mióta megjelent a játék, majdnem minden skill és egyéb dolog át lett alakítva. Van egy 59-es barbárom és nem tudom mit kezdjek vele, merre induljak, mit csináljak a cuccaimmal. -
#71596 Élvezetesebb volt számomra az MFelés, ott mondjuk HC onlyztam, könnyebb volt karaktert húzni, több karaktert is felhúztam ugyanabból, mert nem váltogathattam a skilleket, hanem amire raktál úgy maradt, ezáltal pl sorcból felhúztam 1 fire 1 lightning 1 blizzardos és 1 hybridet :D
Középiskolában volt idő... de persze ehhez hozzájön, hogy 8as partyk voltak haverokkal, nem 4es.. nem szorultak ki emberek.. nagyon könnyű volt karaktert húzni..
Nyilván manapság már nem menne ez a stílus, hogy nem lehet skilleket változtatni, de akkor jó volt.
A legfontosabb pedig: az alldel.. item alldel kéne ide is. Legalábbis kéne ladder, ahol van, meg kéne non ladder, ahol nincs. Ha mondjuk x idő múlva lenne 1 alldel, ott újra nekiállnék játszani, mert már most nincs kedvem a sokadik altomat gearelni, a mainemnek meg nagyon-nagyon kevés upgrade esik. Ami kéne mondjuk az nyilván nem, de ha kiesne, akkor utána még inkább nem esne, mert nem nagyon lenne minek esnie. Szerintem ha behozzák a laddert akkor ott meglesz ez az alldel rész. -
pimpi001 #71595 valakinek ez a plan megvan?
sose jelenik meg ez az árus nekem -
#71594 Régen minden jobb volt -
Strayhand #71593 A D2-vel 2-3 hónapot játszottam battle.neten, ezalatt három karival (amik tetszettek) letoltam hellt, az egyikkel megjártam übert, de aztán nem nagyon volt mit csinálnom. A mai napg nem értem, mit lehetett vele 10 évig játszani (ja de tudom, trade, ami aztán rohadt nagy játék, meg kontent). Ezzel együtt az egyik kedvenc játékom a sorozat, az első részre a matek érettségiről lógtam el, hogy minél előbb tolhassam tovább. De továbbra sem értem, milyen kontent volt az előző részekben, ami kenterbe veri a mostanit. Annyi a különbség, hogy abban csak háromszor lehetett skill resetet tolni trükközéssel, az volt a kontent, hogy ha újfajta karit akartál, akkor újat kellet felhúzni Baalrunokkal... -
#71592 Es loot sincs... -
#71591 Nincs content -
#71590 nagy a pörgés, mindenki waccsdogozik? -
#71589 pont leléptél mire én meg beléptem játékba. Majd Joker vagy valamelyik másik officer felvesz :) -
kukubenko66 #71588 Sziasztok.
Ha nem nagy pofátlanság, akkor valaki meg tudna hívni az SG klánba ? Voltam már tagja régebben.
BattleTag: Misilaci#1165
Köszönöm -
#71587 Mindig a kiskari nyit. -
cleric #71586 A kiskari nyit mindig, annyi a segítség benne, hogy azt a mobot, aki neked a legtöbb exp-et adja, a nagy kari gyorsabban öli meg = profit.
Kipróbáltam, hogy becsatlakoztam kis karival (40+) t1 vagy t2 riftbe amikor már csak beszélni kell Orekkel, a 70-esek 18m exp-et kaptak, én 16k-t. Ebből gondolom, hogy fordítva nem, vagy nem olyan hatékonyan működik. De ha valaki próbálta a szintezést úgy, ahogy te kérdezed, és másképp van, akkor majd kijavít :) -
#71585 account settingsben beállíthatod hogy mit lássanak, battletag/valódi név/talán mind2. -
eloim #71584 és lvl 40 fölött is marad a kiskari t6, vagy ott már érdemes változtatni és a nagy kari nyit egy t1-et 70-es mobokkal? Melyikkel jön jobban az XP? (remélem érthető volt a kérdés :) ) -
mikromanus #71583 Nem arról van szó, hogy bízz meg bennük, hanem arról hogy ha hazudsz akkor legyél következetes! Ha mindig elfelejted mit füllentesz, akkor "lebuksz". Nem is ez a baj, csak így nem tudod "visszahazudni" magad a játékba. Nem lenne semmi gond ha a fantázianevedet megjegyzed amivel beregisztráltál, vagy nem felejted el a jelszavad, vagy tudod a biztonsági kérdés és válaszod (tudod ezt?), vagy authenticatort használsz, vagy SMS protectet. Bár a legutolsó kérdéses hogy ilyen helyzetben használ-e. Ha semelyik mentőövet nem használod és elfelejted a "saját" neved is, akkor bizony lehetnek fennakdások a feloldásban. :)
Ha e-mail alapján veszel fel valakit (Real ID?), akkor látod a regisztrációnál használt nevét azt hiszem. Meg talán az e-mail címét is, ami ugye ilyenesetben elvileg már amúgy is megvolt. -
#71582 Amugy ha valaki bejelentkezik, mondjuk akit felvettel baratnak, o meg tudja nezni a valodi neved. Legalabb Hs esetben igy volt, persze a csodas uj battle.net neha rosszul irja ki, mert megjelenitheti a jatekbeli neved meg a valodi neved is. Igy ha szerencsed van konnyen megtudhatod. Gyoker blizzard par eve vezette ezt be, szerintem kurva hulladek egy rendszer, ott a cdkulcs megadom adjad vissza azt ami az enyem. Minden mas esetben meg csak szimplan rohadjanak meg. -
#71581 "ez egy szingli player jatek en sose multiztam vele"
-
#71580 Van abban valami amit irtok de attol meg, hogy ok ennyire komolyan gondoljak az adataim kezeleset en miert bizzak bennuk? majd en megvedem az adataimat a magam modjan, pont ugy hogy nem adok meg valos nevet, azt viszont tenyleg elbasztam hogy elfelejtettem amit megadtam. viszont minden masra emlekszem.
es meg uj accot se regelhetek mert a keyt nem engedi (logikusan) megevyszer felhasznalni. Maga a tudat basz hogy ez egy szingli player jatek en sose multiztam vele meg massal se mert nem szeretek. Megvettem kifizettem, telepitem jatszok. Most meg se tudok vele egy par napig. Pedig kifizettem. Baszna az igazsagerzetemet ha nem tudnek vele.tobbet jatszani, mert kifizettem de sztem ugy is megoldodik. Mondom ezt en aki 300 jatekbol egyet megvesz. Es meg akkor is problema van. Engem ez az egesz agyonbonyolitott megvedem az adataid tema hidegen hagy leszarom. Csak annak lopjak el barmilyet is aki kikotyogja. Ennyi. Attol mert ti beletorodtok ebbe az meg bem jelenti azt hogy helyen lenne az hogy nem segitenenek. Varom a valaszukat. -
cateran #71579 En imadom ekezni a Blizzardot, de itt egyszeruen netto hulye voltal...El nem tudom kepzelni, mifele hatrany szarmazhat valodi nev megadasaval ilyenkor...hogy a bankszamlaszamodat vagy a hitelkartya adataidat vonakodva adod ki, az 1 dolog, de nev?
Tulajdonkeppen hazudtal es ha esetleg szamonkerik rajtad, meg a masik a hulye bunko? -
#71578 kenyér, étterem... ezek rossz példák, de ha már élsz vele, befizetsz előre 1 évre kaját egy étterembe ott se adják oda másnap anélkül hogy azt valahogy igazolod, jegy/kártya/stb.
Na meg gondolom amikor veszel házat/autót akkor is kamu névre veszed és mindenki más hülye amikor ellopják (nem a házat :p) és feljelentést teszel és kérik a neved de te nem emlékszel már...
Ugyan már...
Benézted és ennyi!
Ha meg nem vagy valami nagy bűnöző akkor halál fölösleges ilyen paranoiásnak lenned.
-
#71577 Nincs mit.
Engem is így húztak fel 15-ről 70-re, kb 1 óra alatt. -
#71576 Mi meg a butaságodon nevetünk, nézőpont kérdése -
#71575 Azt nem értem miért a céget hibáztatod, ha te voltál a fasz és megadtál kamu adatokat amire nem emlékszel ? Remélem bankkártyára is kamu nevet írattál, nehogy a mocskos bankok megtudják ki vagy :D