Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Van abban valami amit irtok de attol meg, hogy ok ennyire komolyan gondoljak az adataim kezeleset en miert bizzak bennuk? majd en megvedem az adataimat a magam modjan, pont ugy hogy nem adok meg valos nevet, azt viszont tenyleg elbasztam hogy elfelejtettem amit megadtam. viszont minden masra emlekszem.
es meg uj accot se regelhetek mert a keyt nem engedi (logikusan) megevyszer felhasznalni. Maga a tudat basz hogy ez egy szingli player jatek en sose multiztam vele meg massal se mert nem szeretek. Megvettem kifizettem, telepitem jatszok. Most meg se tudok vele egy par napig. Pedig kifizettem. Baszna az igazsagerzetemet ha nem tudnek vele.tobbet jatszani, mert kifizettem de sztem ugy is megoldodik. Mondom ezt en aki 300 jatekbol egyet megvesz. Es meg akkor is problema van. Engem ez az egesz agyonbonyolitott megvedem az adataid tema hidegen hagy leszarom. Csak annak lopjak el barmilyet is aki kikotyogja. Ennyi. Attol mert ti beletorodtok ebbe az meg bem jelenti azt hogy helyen lenne az hogy nem segitenenek. Varom a valaszukat.